JEG HAR TILGITT ALT OG ALLE

Hola,

Etter at jeg har fått mer selvrespekt for meg selv, har jeg forandret livet mitt på veldig mange måter, og de aller fleste tingene jeg har endret på er positiv.

Før var det lett å bruke meg, jeg ville tilfredstille alle, ville at alle skulle like meg og det var lett å overtale meg til å gjøre ting jeg egentlig ikke ville, men som gjorde noen andre glad. Jeg tok på meg ansvar og oppgaver som ikke var til noen fordel for meg, satt mitt liv på vent for å hjelpe andre, og tviholdte på personer som jeg burde ha kuttet ut for lenge siden, som var dårlig for meg og bare tok energi. Jeg var for snill, naiv og lett å bruke. Mangelen på selvrespekt var stor!

Det er selvfølgelig en balanse, det er ikke slik at jeg ikke hjelper andre, det gjør jeg egentlig fortsatt ganske ofte. MEN det er ikke alle som for “godheten” min for å si det slik. Jeg putter lett planene/livet mitt på vent for å hjelpe nære venner og familie, men det kommer selvfølgelig veldig an på hva det er. Men til syvende og sist kan jeg gå LANGT for å glede og hjelpe de jeg er glad i.

En venninne av meg, som har hjelpt meg med å få selvrespekt, sa at jeg burde følge regelen, MEG FØRST, DERMED ANDRE. Så om noen spør om hjelp til noe, så skal jeg gå igjennom visse punkt som : Har jeg sovet, har jeg spist, har jeg energi, har jeg trent og alt som hjelper på at jeg har det bra, før jeg hjelper andre. Har og blitt flinkere til å gjøre avtaler, “vist du gjøre noe for meg, så kan jeg gjøre noe for deg”. Så jeg ender ikke opp med at jeg hjelper alle andre, men ikke får noe tilbake. Aka ikke lett å bruke meg lengre.

(Denne lille pommen er nok den eneste skapningen som aldri kommer til å såre meg. PURE POM LOVE ALL THE WAY, EVERYDAY)

Jeg har og gitt slipp på negative folk som har vært i livet mitt, og bryr meg ikke lengre om alle liker meg. Så lenge mine nærmeste venner og familie er glad i meg, så er det hoved fokuset. Jobber heller ikke med å få meg  venner lengre, men utelukker heller ikke vennskap som kommer. Jeg vil heller bruke tiden min på å bygge sterkere bånd med de jeg har i livet mitt, enn å bygge nye vennskap. Selvfølgelig kommer det noen ganger folk inn i livet ditt, som er ment for å være. Men jeg er ikke på let etter de, de kommer naturlig.

ALLE personene som har såret meg, og vonde hendelsene som har skjedd opp igjennom årene har jeg tilgitt, ikke for deres del, men for min del. Det er ikke bra for psyken og holde hat mot noen og hendelser som har skjedd. Så jeg har gitt slipp på det, for å forbedre meg og min psyke. Det betyr ikke at de unnslipper, de som har såret og tråkket på meg, kommer jeg aldri til å ta kontakt med og jobbe for å få inn i livet mitt igjen. Men jeg gir ikke de mer av min energi og tanker. Kan vel si at jeg har lagt det dødt.

Bare små ting som dette har endret livet mitt på så mange måter! Jeg har blitt mer positiv, og takknemlig for det jeg har og det jeg får. Prøver å takke universet hver morgning og kveld for alt jeg har fått, og tro meg eller ei, ting går virkelig mye mer min vei. Vil jeg noe, så har jeg alltid jobbet mot det, men føler at ting kommer lettere for meg nå enn før. Takk Gud for det, det har vært utrolig hardt til tider. Men livet er bedre nå, og jeg ser frem til en lys fremtid.

Så jeg oppfordrer DEG til å se igjennom livet ditt. Velg det positive foran det negative, og rydd opp i “rotet”. Kutt ut de som ikke er bra for deg, stå mer opp for deg selv og få folk til å respektere deg. Jeg har et sitat på facebook siden min som jeg elsker.

Don’t confuse my personality with my attitude. My personality is who I am, my attitude depends on You!.

Insta : SILJE.LOPEZ

Facebook: HER

GIVE AWAY, GAVEKORT VED POSTER STORE (VERDI 2000KR)

Hola,

Jeg skrev for en liten tid tilbake at det kommer en give away snart, og dagen er herved her. I samarbeid med Poster Store, så skal vi gi ut et gavekort på 2000kr, som kan brukes på deres nettside (Inkluderer ikke selection plakater). De har et stort utvalg av fine plakater, bilder og rammer, så er lett å finne noe som passer inn i hjemmet. De får også inn nye plakater i sortimentet hver Tirsdag.

Plakatene og bildene deres er miljøvennlige, og har fått Nordisk svanemerke som er et av de strengeste økologiske merket i Europa. Rammene de selger har akrylglass, som er lettere, uknuselig og krystallklar, men med det samme vakre refleksjons egenskapene som glass innehar. HØY KVALITET!

Dere kan lese innlegget ” Et lite stykke England i hjemmet” hvor jeg skriver litt om plakatene og Poster Store.

GIVE AWAY ( POSTER STORE GAVEKORT PÅ 2000KR)

Gavekorte kan brukes på plakater, bilder og rammer. Men inkluderer ikke selection plakatene. 

 

Vil du vinne? Fullfør de 3 stegene nedenfor på instagram, for å være med!

 

• FØLG POSTER STORE

• FØLG SILJE.LOPEZ

• TAGG EN PERSON I BILDET. (HER)

(Du kan tagge så mange ganger du vil, som kan øke vinner sjansen)  

POSTER STORE TREKKER VINNEREN PÅ LØRDAG 27/06 , SOM BLIR PUBLISERT HER OG KONTAKTET AV DE.

Jeg har og vært så heldig å få 30% rabatt til leserne mine [Ikke inkludert selection plakater & rammer]

KODE : MISSLOPEZ30

 

Insta : SILJE.LOPEZ

Facebook: HER

 

 

NYE UNNSKYLDNINGER

Hola,

God kveld, seint innlegg som vanlig. Var litt lat etter jobb i dag og bare ville chille. Kjenner at energi nivået er utrolig lavt fortiden, og det går dessverre utover bloggen. Jobb og søvn kommer først, og jeg er som sagt både et B-menneske og liker å sove så da er ikke det like lett. Skal skjerpe meg, men ja vil ikke love så alt for mye. Blir nok maks et innlegg per dag, og heller flere de dagene jeg har fri.

Har mange innlegg jeg kunne tenkt meg å skrive, men latskapen og tiden jobber ikke med meg. Men dette er noe jeg kan takke meg selv for, dårlige rutiner kan man fikse, jeg må bare ta tak i det først. Så etter jeg har publisert dette innlegget, så skal jeg gå å legge meg og ta på alarm. Klokken 10:00 høres vel bra ut? blir tross alt 9 timer søvn, så skal ikke klage. Tror jeg og skal begynne å gå morgen turer igjen med Chanel, slik at jeg kan sitte i gang “systemet” litt, tror nok det kan hjelpe på energi nivået for dagen.

 

Beklager for et super dødt innlegg, men måtte bare komme med en dum unnskylding, for hvorfor jeg er så dårlig til å blogge fortiden. Det er sannheten dere får, men er fortsatt en dårlig unnskylding. Det er jo meg selv som er problemet, ikke noen andre. Men alt skal gå bra, og jeg skal klare å komme meg på “beina” igjen….

Insta : SILJE.LOPEZ

Facebook: HER

ET LITE STYKKE ENGLAND I HJEMMET.

Reklame | Poster Store

Hola,

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Poster store igjen, og det blir sikkert ikke siste gang siden jeg er så glad i de miljøvennlige plakatene og rammene deres. Jeg kommer aldri til å anbefale dere noe jeg ikke vil ha selv og liker, så kan med hånden på hjerte si at jeg anbefaler dere alle å ta en titt innom Poster store. 

Jeg personlig synes det er viktig å fylle veggene med fine bilder og plakater, det gjør hjemmet mye mer koselig og personlig. Det er og en veldig fin gave å gi, og siden de har et stort utvalg av både posters og rammer, så finner man lett noe til enhver smak, som er både vakker og rimelig. De har og mange inspirasjons bilder for å hjelpe deg å designe din egen bilde vegg, og får inn nye plakater i sortimentet hver Tirsdag.

De selger fine bilder og miljøvennlige Plakater som har fått Nordisk svanemerke, som er et av de strengeste økologiske merket i Europa. Rammene de selger har akrylglass, som er lettere, uknuselig og krystallklar, men med det samme vakre refleksjons egenskapene som glass innehar.

Som sagt har de høy kvalitet på produktene sine, og det føler jeg er viktig når man skal investere noe til hjemmet sitt.

Plakatene jeg har er for det meste veldig klassiske og luksuriøse. Noen av favorittene min er : Peytil Venice, Breakfast at Tiffanys, Pink perfume, Lady, Catwalk, Lust  og Marilyn.

  ( Søte Michelle tok bildene for meg)

Men fant ut at denne gangen kunne jeg tenkt meg en litt annen stil til gangen min i USA. Og valget falt på en Engelsk, Harry Potter stil. Har bare besøkt London en gang, men har allerede store planer med Michelle om og ta en tur neste år.

Den byen er virkelig magisk i juletidene, men jeg foretrekker alltid sommertider uansett hvor jeg skal, så blir nok ikke tur før neste sommer. Har veldig lyst å dra på “Afternoon tea party,, og ikke minst Harry Potter land!!! Elsker å besøke Harry Potter landet som universal har i Orlando, men føler det er ekstra spesielt å besøke det i England, hvor det er spilt inn. Hvem elsker ikke Harry Potter liksom? Tror jeg har sett igjennom alle filmene minst 5 ganger, og legger merke til nye små detaljer hver gang.

Så jeg endte opp med å bestille, London kart, Owl poster og Hogwarts Express Poster. Er ikke de fine ? Elsker fargene på Hogwarts Express plakaten, og kombinasjonen av den og ugle plakaten er nydelig. Rammene jeg fant ut passet best til plakatene ble eikeramme, Størrelsen på plakatene og rammen er : A4 til ugle plakaten, og 50×70 for de to andre.

Jeg har vært så heldig å få 30% rabatt til leserne mine [Ikke inkludert selection plakater & rammer] En perfekt gave, eller en godbit til deg selv. Det kommer og en Give Away i midten av denne uken, så hold dere oppdatert her og på instaen min, for mer informasjon.

30% KODE : MISSLOPE30

Gyldig frem til 29/06/20

 

Insta : SILJE.LOPEZ

Facebook: HER

FORSINKET OG FORSOVET

Hola,

Som vanlig blir det et seint innlegg, men bedre seint enn aldri? Jeg har ikke fått blogget siden Fredag, men jeg har virkelig ikke hatt energi til det. Ble så ille at jeg klarte å forsove meg til jobb i dag, som ikke begynte før klokken 14:00. Klarte å komme meg på jobb i tide, men det ble skikkelig stress. De værste morningene består av å forsove seg, eller våkne til at hunden har gjort ifra seg i sengen din.

Dette var noe jeg faktisk fikk oppleve på Lørdag. Chanel hadde gjort ifra seg i sengen min, ikke så gøy å våkne til, men slik er det iblant. Ikke hennes feil at hun måtte på do, og ikke akkurat kunne gå til toalettet. Men nok om det!!

Fredag var det mamma sin siste dag på jobb for dette skole året, så hun har nå nesten to hele måneder med ferie. Misunnelig? JA! Men hun fortjener det så utrolig mye! Hun er en fantastisk lærer som virkelig gir alt, en lærer som bryr seg. Noe som jeg er veldig stolt over.

Så selvfølgelig gikk fredagens kjærlighet/glede til henne. Jeg kjøpte inn litt vin og chips, og skrev et søtt lite kort. Mens Lørdag og Søndagens kjærlighet/glede har vært enkle men søte. For det meste vært fine kommentarer og en hjelpende hånd. Har noen ekstra spesial gleder på lur. Har dere gjort noe spesielt for noen denne helgen?

Insta : SILJE.LOPEZ

Facebook: HER

KAN IKKE FÅ I POSE OG SEKK

Hola,

Tenkte jeg skulle stikke innom en liten tur før jeg løper til jobb. Føler virkelig savnet etter Florida livet mitt i dag! En av romkameratene mine førte over husleie for Juli i dag, og tankene om huset mitt, vennene mine og ja i det hele tatt livet i Orlando. Kjenner at det er litt trist at jeg ikke er der nå, nyter huset, bassenget, stranden og selvfølgelig tid med vennene mine som jeg har i Orlando.

Men igjen tar jeg meg selv i at jeg burde heller fokusere på hva jeg har her. Jeg har et UTROLIG godt nettverk, verdens nydeligste, snilleste venner og familie. Så jeg kan jo ikke klage. Været er jo akkurat slik jeg liker det fortiden, så kan ikke klage på det heller. Men tror det bare er den amerikanske drømmen jeg lengter tilbake til, pluss jeg føler meg veldig klar for å begynne på studie og komme meg videre i livet.

Men for å gjøre det må jeg ofre noe, kan dessverre ikke få i poser og sekk. Det kommer jo til å bli utrolig hardt å forlate vennene mine her i Norge, men forhåpentligvis kan jeg dra til Bergen en gang i året og at de kommer på besøk. Føler det blir letter og lettere å dra mellom USA og Norge nå, bare en “Liten” 8 timers flytur. Men mye bedre enn 12 timer som det tok første gangen jeg dro over til USA. Får håpe på at det kommer et super fort fly om noen år, slik at det bare tar 3 timer. Haha, jeg kan jo drømme.

Ser jeg må løpe nå, snakkes senere. Har allerede gjort klar dagens glede, men kan ikke skrive det her enda. Ha en nydelig dag.

 

Insta : SILJE.LOPEZ

Facebook: HER

MAN GIR, OG MAN FÅR

Hola,

Ser ut som dere må bli vant til seine innlegg, for dette blir den nye hverdagen. Jeg stenger for det meste og går hjem, så da får jeg ikke akkurat sittet meg ned å blogg før denne tiden på døgnet. Men det går vel greit? Jeg står jo uansett ikke tidlig opp, og det første innlegget for dagen kommer gjerne litt seint, mens nå har dere alltid et innlegg dere ikke har lest når dere våkner. Selvfølgelig har dere samme døgn rytme som meg, så får jo dere lese det nå. Men tror virkelig meste parten har en vanlig rytme hvor man sover på denne tiden av døgnet.

Skulle som jeg har sagt før gjerne vært et A-menneske, men prøver å tenke at på en eller annen måte er det positivt å være B-menneske. Har fortsatt ikke funnet ut hva det positive kan være, men det er nok noe.

Klarte å gå frem og tilbake til jobb i dag, super stolt!! Har jo tenkt på det lenge, men nå som kollektiv trafikken jeg tar har blitt endret, så er det like greit å bare gå hjem. Endte opp med å komme inn på jobb rett før jeg skulle stemple inn, og stemplet inn 2 minutter over, så tror nok jeg må gå litt tidligere i morgen. Man lærer av sine feil for å si det slik.

Håper dagen deres har vært nydelig, og at dere er klar for en siste dag før helg. Har ikke helg før Mandag, men helg er helg. Dagens ekstra kjærlighet/glede gikk til en annen romkamerat som også alltid hjelper til og ikke vil ha noe for det. Han endret batteriet på kode låsen min i går, og sa han virkelig ikke ville ha noe for det. Så jeg sendte over noen dollar i dag, og skrev at jeg var takknemlig for alt han gjør for meg. Man gir og man får. Har dere spredd ekstra glede i dag?

 

Insta : SILJE.LOPEZ

Facebook: HER

IKKE EN SLØV MORGEN

Hola,

God ettermiddag. Kjenner virkelig trøttheten i dag, etter at jeg ikke gikk å lå meg før klokken seks i dag tidlig og sto opp klokken elleve. Men kan bare takke meg selv for det. Hadde egentlig planer om å sove litt lengre, men kom i en samtale med en venninne, og kom på at jeg må lage en ny porsjon mat til Chanel før jeg skal på jobb. Så det var bare til å komme seg ut av sengen.

Ser at maten til Chanel kommer til å bli dyrere, siden hun til vanlig hadde en pose med mat i 3 måneder som kostet litt over 200kr, mens nå må jeg lage ny mat ihvertfal to ganger i måneden, og kylling kjøttdeig er ikke så billig. Men maten er MYE bedre for henne, jeg vet hva hun får i seg og hun elsker den. Så ja, lommeboken får svi men hun er vert vær eneste krone. Oppskriften finner du HER .

Har planer om å gå frem og tilbake til byn i dag, så tror jeg må ta meg en mini power nap først. Skal ikke være der før klokken fire, så tenker å gå litt over tre siden det bare tar rundt 40 min å gå. Dagens kardio for å si det slik. Haha, jeg får nå gått de 10 000stegene man egentlig skal gå hver dag. Tenker dere over det? Føler uansett vi nordmenn er flinke til å gå, mens i USA er det værre.

Stikker å tar meg en liten nap, så snakkes vi seinere når jeg kommer hjem ♥

Insta : SILJE.LOPEZ

Facebook: HER

VERDENS ENKLESTE VEGANSKE PIZZA

Hola,

Husker dere den veganske måneden jeg hadde i Mai? Jeg glemte helt å introdusere dere til verdens enkleste veganske pizza, som jeg laget. Er ikke mange ingredienser, ikke så usunn, enkel og det beste, den tar ikke lang tid å lage.

INGREDIENSER :

  • Tortilla
  • Tomat sause 
  • Tomater
  • Løk
  • Vegansk ost
  • Organo 

Som dere ser nedenfor er pizzaen kjempe lett, ikke mange steg og den blir ferdig fort. Eneste er at man burde ha litt lavere varme og heller la den ligge i ovnen lengre, for at den veganske osten skal smelte bra. Vegansk ost smelter ikke på den samme måten som en “vanlig” ost. Eneste jeg vil endre med pizzaen er å ta litt mindre tomat pure (Jeg brukte tomat pure), og heller bruke tomat sause siden den ikke er like sterk/bitter.

 

Insta : SILJE.LOPEZ

Facebook: HER

PENGER GJØR LIVET LETTERE, MEN ER IKKE LIVET

Hola,

Et seint innlegg, men bedre seint en ingenting?

Sist jeg skrev lovet jeg et innlegg senere på kvelden, men slik ble det dessverre ikke. Tilbrakte tirsdags kvelden med Søteste Michelle, spiste sushi og drakk masse prosecco. Super koselig, og utrolig gøy. Siden Bergen kommune har bestemt at den siste bybanen skal gå før klokken et på natten, endte jeg opp med å måtte gå hjem barbeint, for ja jeg har bare dårlige sko, og jeg kan love deg jeg hadde vondt i føttene i går, men igjen så gikk jeg av meg “rusen”. Så det var litt positivt. Skulle gjerne gått ut og kost meg slik minst en gang i uken (Minus å gå barbeint hjem). Men prosecco er ikke det billigste man finner på menyen, så må fikse meg en plan B.

Føler jeg går rundt å leker fattig student, bare for å skulle bli vant til å ikke bruke så mye penger. Meeeen er jeg en fattig student enda? NEI, men jeg er en minus millionær siden jeg kjøpte hus i USA, så burde vel passe lommeboken litt.

Angående gårsdagen, så handlet den om jobb, pomme kos og familie tid. Så en veldig rolig dag, eller ikke ta meg feil det skjedde nok på jobb, men slike ting tar jeg ikke her. Liker å ha et skille mellom meg som person, og jobben min. Dere som har lest bloggen min igjennom årene, vet nok hvor jeg alltid ender opp med å jobbe når jeg bor i Bergen. Men føler at jeg har blitt flinkere til å skille jobben ut fra hverdagslivet mitt. For noen år siden var virkelig jobben hele livet mitt (24/7), ikke så positivt å bli jobb narkoman i en alder av 14 år, men jeg trivdes med den livsstilen og hadde ikke vært den jeg er i dag foruten.

(Bildet er av meg og Bettina på vår siste program og dag ved Disney, var hardt å si hade, men minnene vil alltid være der)

 

Det er jo selvfølgelig ikke hele tiden lett å la jobben ligge på “hyllen” når man har stemplet ut, siden livet vårt nå til dags omhandler å enten gå på skole eller jobbe, men noen små ferier innimellom. Men tenker at det er også derfor det er viktig å ha et klart skille mellom jobb og privat siden jobben ikke burde ta mer energi og tid. Penger gjøre livet lettere, men det er ikke livet.

For all del, jeg sier ikke at jeg er super flink! Hver eneste gang jeg prater med noen jeg ble kjent med på et av Disney programmene mine , så blir det ALLTID prat om Disney jobben, og der jobber jeg ikke lengre. Så jeg sitter da hjemme og bekymrer meg over ting som ikke egentlig påvirker meg. Spørsmål som : skal disney åpne igjen, får alle dra tilbake på program, åpner de for flere programmer osv……….

Men nok om det!! Jeg skal ikke på jobb før i morgen klokken 16:00, og jeg skal ikke tilbake å jobbe for Disney. Basta bom!! Tar dere meg i å skrive noe annet enn “Jeg har vært på jobb, har hatt en fin dag på jobb eller skal på jobb,, så skrik ut og kjeft på meg!!…

Dette ble faktisk et mye lengre innlegg en jeg hadde tenkt, har sittet oppe så lenge siden jeg ventet på en ny episode fra en av mine nye favoritt serier (innlegg her) som ikke kommer ut før Onsdager klokken tre på natten. Så jeg skulle egentlig bare skrive et lite innlegg før.

Men før jeg sier god natt, eller for noen god morgen. Så skal jeg selvfølgelig oppdatere dere på de to siste dagens ekstra kjærlighet/glede. Tirsdagens glede gikk selvfølgelig til Michelle, er jo viktig å sette ekstra pris på de man har nær, så hun fikk et vennskaps kort og noe godt på siden. Mens i går sendte jeg over noen dollar til en av romkameratene mine i Orlando, og takket henne for alt hun hjelper meg med. Er ikke lett å skulle være huseier, og fikse alt mulige teite ting når man bor på den andre siden av Atlanterhavet, så er utrolig takknemlig for at de er så snill og hjelper meg, og aldri krever noe tilbake.

HAR DU GITT UT NOE EKSTRA GLEDE OG KJÆRLIGHET DE SISTE DAGENE?

Insta : SILJE.LOPEZ

Facebook: HER