ZÜRICH

God kveld alle sammen, Ligger nå og halv gleder meg til å dra til Zürich i morgen. Eller rettere sagt jeg gleder meg til plassen, og konserten jeg skal på… Men det at jeg må stå opp om bare 3 timer, for å rekke første fly som går her ifra Bergen kl 06:00, er ikke akkurat en positiv ting. 

Jeg tilbringte hele dagen på jobb i dag, og måtte bare løpe rett hjem for å få gjort alt jeg måtte få gjort. Har kommet inn i et bra fokus når det kommer til trening og kosthold fortiden, så var veldig viktig for meg å få inn min faste treningsøkt. Måtte og fikse håret mitt, siden jeg har planer om å ha fine krøller på konserten… Så dagen har gått veldig fort i dag. Tiden i det hele tatt…

Vet ikke om jeg har skrevet det til dere før, men jeg skal altså se Shakira Live i morgen! Og gleder meg utrolig mye, hun er en av de artistene jeg har ville se i lang tid. Så nå går den drømmen i oppfyllelse, pluss jeg kan skrape av enda et land på karte mitt.

Håper dere alle hadde en fin dag, 

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


 

LIVET GÅR SIN GANG

 

En og en dag flyr avgårde, og jeg er ikke med på lasset. Vi er i slutten av Juni, jeg har vært hjemme i 2 måneder og føler jeg kom i går!! Skal være ærlig å si at jeg blir litt redd, redd for at livet skal gå sin gang og jeg skal angre på livet når jeg er gammel, angre på alle tingene jeg ikke gjorde.

Ikke ta meg feil, jeg har opplevd så mye men problemet, er at jeg aldri har virkelig nytet øyeblikkene. Tenker tilbake på når jeg bodde i USA, vært på ferie i forskjellige land og livet i det hele tatt… Ja jeg har gjort mye, men jeg har aldri hatt hele sjelen min med meg. Så langt angrer jeg på at jeg ikke nytet øyeblikkene, og alt jeg ikke har fått gjort. 

Det med at jeg ikke er i nuet og ikke klarer og nyte livet. Tror jeg har veldig mye med at jeg ikke har et hint av selvtilitt. Trekker meg alltid tilbake, og gjømmer meg veldig lett i “min lille hule”…. 

Så fremover er planen å fokusere på bare meg, fokusere på å bli kjent med meg selv og ikke minst lære og elske meg selv.. Føler jeg ikke kan elske noen andre, og tenke at noen andre kan elske meg, før jeg klarer å elske meg selv.

 

Men nok om dette deprimerende innlegget… Noen gode nyheter er at jeg drar til ZÜRICH, SVEITS på fredag, og skal få se Shakira live.. Gleder meg utrolig mye siden hun er en av yndlings artistene mine.. Skriver mer om det i morgen, tid for å ligge meg…..

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ