FLASHING LIGHTS

Det er så utrolig lett å komme inn i dårlige vaner igjen må jeg si. Har enda ikke kommet på treningssenteret som jeg skulle vært på hver eneste dag, har fått vasket leiligheten og rommet, men ikke sortert alle tingene mine. Er så mye som skulle blitt gjort, men så lite tid og så lite energi.

Hadde nettopp to dager fri, og vet fortsatt ikke hva jeg gjorde på de to dagene. Jobb dagene går i jobb, og fri dagene hvor man skal få gjort mye og opplevd nye ting blir mange ganger bare kastet bort, spesielt mandagene siden det er min første dag av. Stresser fortiden veldig med å spare til å få kjøpt den bilen jeg har hatt planer om å få meg lenge nå. 


Mye blir lettere med en bil for å si det slik, så her må det jobbes for jeg har ikke akkuratt plukket ut en billig bil. For dere som kjenner meg igjennom bloggen, så har dere nok fortsått at jeg elsker luksus og fine ting.. Så selvfølgelig blir ikke det en “grei bil” for noen få tusen kroner… Skal vise dere hva bil jeg har planer om å få kjøpt meg, men siden det er arbeidsuke, må jeg komme meg i seng. Tidlig opp i morgen. Ha en fantastisk fredag ♥

 

DET GIKK FOR FORT!

Den ferien var fort over for å si det slik! 2 dager var virkelig ikke nok. Var utrolig hardt å skulle gå tilbake på jobb, og det den samme dagen som vi sjekket ut fra hotellet. Virkeligheten snek seg veldig fort innpå meg, dagen på jobb var forferdelig. Jeg var i et skikkelig godt og magisk humør, men den ene gjesten etter den andre klarte å endre det ganske fort. Etter den andre runden gikk jeg fra den veldige magiske til det “vanlige”, vist nok er den vanlige meg magisk og…

Måtte le litt.. Når jeg var kjempe magisk, fikk jeg bare mer krevende gjester. Mens når jeg bare gjorde det som jeg til vanlig gjør, da fikk jeg gjester som gikk til lederene mine og skrøyt over hvor flink og magisk jeg var! Hva skjedde med det? Vist nok er det best å ikke gjøre så mye ut av det alikavell.


( Vi tok på oss badekåpene og koste oss i boblebadet etter middagen på Tirsdag)

Men nok om jobb, hele livet mitt bør ikke omhandle jobben min! Det er noe jeg virkelig må jobbe med, noe jeg alltid har slitt med.. Jobben blir livet mitt, den blir mer enn en plass du går til, gjør jobben og går tilbake til “livet”.

Nå er det bare til å se frem til neste ferie jeg og Martine skal på i begynnelsen av Februar, faktisk bare rundt 20 dager til. Du tenker sikkert at jeg er bortskjemt og må slutte og “syte” om at jeg trenger en ferie. Men til vanlig når folk tar seg en ferie, har de 1 til 3 uker hvor man reiser bort. Jeg hadde 2 dager, og på neste tur er det snakk om 4 dager, så tilsammen har jeg vært på ferie 2 ganger på under 1 uke tilsammen. Vist man ser det på den måten, så får man et helt annet syn på det.


( Mimosa frokost på balkongen) 

Skal informere meg om hvor vi skal en annen dag, får nå må jeg komme meg i seng om jeg skal ha noe energi i morgen. 2 dager til på jobb før en rolig og en hektisk fri dag!

God natt kjære deg, håper du får en fantastisk lørdag.

 

HADE OBAMA, TRUMP DU ER IKKE VELKOMMEN

Alle har vell fått meg seg valget i USA, og hvordan det endte? Jeg skal være ærlig å si at jeg var en skikkelig Obama supporter, eller rettere sagt at jeg likte han veldig godt. Virker som han og hans familie har vært bra for det amerikanske folk, han har vært en god leder og det er trist å se at han må gå av…

Jeg skjønner enda ikke helt hvordan det gikk ann at Trump vant denne valg kampen! Var ikke det hele bare en spøk? Det var hvertfall det jeg trodde i begynnelsen av valgkampen, kan han bli president da kan vell alle bli det? Greit han vant, men han vant ikke folkets stemmer. Hillary fikk flest stemmer, men Trump vant flest mandater ( ja hele opplegget er spesielt her i USA). Jeg så litt på “kroningen” av han som president i dag, og det var ikke mange som hadde møtt opp for å si det slik. Med tanke på hvor mange som egentlig til vanlig møter opp på slike eventer. 


Det har og vært endel demostrasjoner her i USA, hvor folk viser til verden at de ikke vil ha han som president, han er nå en av de viktigste personene og som har endel styring over hvordan fremtiden til USA kommer til å bli. Som sagt, hvordan klarte han og vinne? Det er et spørsmål jeg sikkert alltid kommer til å undre på, får ikke ting helt til å stemme……

HVA SYNES DERE?

 

HOME AWAY FROM HOME

Det og oppholde seg her på Grand Floridian er virkelig magisk! Det er så utrolig fint her, Martine og meg har bare gått rundt og sett på området etter at vi var i Magic Kingdom. Vi fikk faktisk med oss et bryllup i the wedding pavilion, skikkelig disney bryllup.


♥​Q: HVA SYNES DERE ?

Vi tuslet og bortover mot Polynesian Resort som er en 5 minutters tur langs stranden, fra Grand Floridian. Kan virkelig skrive under at det har vært en avslappende ferie så langt. Jeg er avslappet, og mer avslappet skal jeg bli når vi drar bort så senses spa. Skal nyte 50 minutters aromatherapy, dermed skal de slitne føttene min bli skjemt bort litt. Så må komme meg avgårde, håper alle har en fin onsdag så langt! 

 

BREAKFAST IN BED

Det å våkne til noe er utrolig deilig! Hvor ofte får man våkne til frokost på sengen? Ikke ofte her for å si det slik. Vi kunne egentlig ha valgt å spise frokost på en av restaurantene her på hotellet, men fant ut at vi skulle leve litt ekstra luksus og få den servert heller til oss.. Med et glass mimosa selvfølgelig!

Siden vi lever og bor i Disney, fant jeg ut at det var påtiden å prøve mickey waffle. Jeg tenkte at det var flere små som vi har i vår restaurant, men neida her ble det serverte en stor. Vi måtte le litt når jeg får en stor waffel og Martine fikk 3 utrolig store pannekaker… Forskjellsbehandling til de grader her på Grand Floridian.

Blir desverre ikke det lengste innlegget siden jeg må få gjort meg klar til parken. Vi skal være der litt før klokken 9, ta noen bilder og prøve ut den “nyeste” snøhvit raiden.. Og selvfølgelig spise Mickey iskrem, er det ferie så er det ferie! Vi kan ikke være så alt for lenge i parken siden vi begge har spa time klokken 2, gleder meg utrolig mye. Blir deilig med 100% avslappning. 

 

TONY’S TOWN SQUARE RESTAURANT

Får en utrolig nydelig dag! Lenge siden jeg har følt meg så avslappet og lykkelig. Første dagen vår, og den ferien er allerede utrolig bra. Hotellet er utrolig nydelig!!

Siden vi først er på ferie, bestemte vi oss får å ta en liten tur innom Magic Kingdom får å spise middag. Det er en av godene med å jobbe her, kan dra så mye vi vill til parkene. Trenger ikke å stresse rundt som mesteparten gjør, fordi de vil oppleve alt. Skjønner godt hvorfor mange gjester sier de trenger en ferie etter en disney ferie. Vi tuslet litt rundt, tok en raid og spiste på Tony’s town square, som er en restaurant som er innspirert av filmen Lady & Landstrykeren. 


Utrolig god mat, men som på alle disney restauranter er det ganske høylytt med tanke på barna som skriker og styrer på. Men alt i alt en kjempe koselig opplevelse. Spiste pasta, så magen min er ikke akkurat så veldig glad i meg nå, men de hadde mest pasta retter og det var utrolig godt!


Etter en kjempe koselig opplevelse i Magic Kingdom, tok vi oss en tur ut i boble badet her på hotellet og ligger nå i sengen, klar for å si god natt. Vi får frokost servert på sengen i morgen klokken 6:30 siden vi skal være i parken klokken 8.. Så bare til å ligge seg nå.. Kommer nok til å sove mye bedre her enn jeg har gjort det siste halve året. Stor behagelig og myk seng! 

God natt kjære dere, eller som sagt God morgen for dere i Norge ♥

 

SPOILED ROTTEN POMERANIAN

Vi har endelig sjekket inn på Grand Floridian og lever livet allerede. Skal selvfølgelig ta masse bilder, er utrolig fint her! Planen for dagen er å dra til Magic Kingdom å spise på Tony’s town square restaurant, en restaurant som er innspirert av lady og landstrykeren. Får håpe maten står til forventningene våres, vi skal selvfølgelig gå litt rundt i Magic Kingdom, men siden vi skal tidlig opp i morgen og dra i parken når den åpner,, så tror jeg det blir en kjapp tur i dag. Orker ikke alt for mye folk nå når jeg først har en mini ferie.

Har nok av folk rundt meg til vanlig, så nå skal dette være en avslappnings ferie. Både meg og Martine trenger det virkelig.

Har forresten et bilde jeg må vise dere, tok en liten “photoshoot” av Chanel i går. Ikke en glad liten pomeranian, men det som står skrevet er så utrolig sant når det kommer til henne. Tok litt tid siden hun var redd for skilte, men fikk det tilslutt til.

HVA SYNES DERE? 

♥Så utrolig glad i lille babyen min ♥

 

SOME ALONE TIME

Det å ha musikk på ørene og bare tasle rundt i din egen verden er virkelig himmelsk iblandt. Når man har en jobb som krever mye av deg, og spesielt når man har mange folk rundt seg hele tiden! Da kan jeg love deg at man trenger det, alene tid. Hvor man bare fokuserer på seg selv, hva man vil og hva man kan.

Jeg brukte dagen min på akkuratt det, altså meg meg meg! Hadde en lang tur hvor jeg bare gikk rundt i Dr.Philips som er et område med mange butikker og resturanter. Shoppet ikke men stakk innom Starbucks og unnet meg en Cold brew with cream og en lemon pound cake! Elsker virkelig den lemon pound kaken, men får desverre ikke tak i den utenom her i Florida (finner den ikke andre steder).


(Tok desverre ikke bilder fra dagen i dag, så ligger med et bilde fra tiden jeg tok mye ME TIME..Fra Gran Canaria)

Var utrolig heldig når det kom til været i dag, var sol og fint men alikavell ikke så alt for varmt og spesielt ikke klamt, noe som er nytt med tanke på at dette er Florida. Dro etterhvert over til Chanel og tuslet en lang tur med henne, er så utrolig glad i den lille puffdotten min. Slår ikke feil når det kommer til at hun får meg til å smile… Veldig takknemlig for at jeg har henne her, men skulle virkelig ønsket jeg kunne bodd med henne. Hun begynte å lage grine lyder når jeg dro i dag, noe som gjorde veldig vondt i hjerte mitt.

Martine fikk høre nok om hvor hardt det var å dra fra henne, når vi dro til Bahama Breeze for å spise middag. En av yndlingsplassene våres for å spise. Ender nesten alltid opp med noen Mojito’s siden de virkelig vet hvordan man kan å lage gode drinker der.. Eneste plassen jeg har drikket en skikkelig god Mojito er faktisk på Harbour Cafe i Bergen.. That’s it..

Men nok for i dag, trenger å komme meg opp tidlig i morgen siden jeg må pakke, helst trene og stikke innom Chanel før jeg drar til Grand Floridian. 

HÅPER DERE ALLE FÅR EN FIN TIRSDAG 

 

GRAND FLORIDIAN RESORT & SPA

Er så deilig å tenke på at meg og Martine sjekker inn på Grand Floridian Resort & Spa i morgen! Har lenge hatt lyst til å prøve å bo på et av de mest dyre resortene på disney området, og nå skal vi det! Vi har og bestilt spa på Onsdagen. Så planen er å spise en god frokost, ta en liten tur til Magic Kingdom dermed nyte spa og velvære tid til det fulleste. 


 

Kjenner at kroppen min trenger en skikkelig relax tid, trenger at jeg tar bedre vare på den. Vi begge har bestilt aromaterapi massasje og spesial pedekyr.. Gleder meg så utrolig mye.

Ligger ved noen bilder som jeg har funnet på nette av Grand Floridian, så skal jeg heller ligge ut mine egne når jeg er der ♥


♥SÅ HER SKAL MARTINE & JEG NYTE 2 NETTER !!! SÅ KLAR FOR MORGENDAGEN ♥

 

PASTA DE LOPEZ

Dagen i dag, hvordan skal jeg beskrive den? Har vært et ork, samtidig som den har vært koselig. Skulle jo egentlig jobbe et dobbelt skift idag (16 timer) men var så utrolig heldig at jeg fikk dra etter første vakten. Kjente at kroppen bare falt mer og mer sammen, og hodepinen slo fort inn! Så å skulle vært på jobb 8 timer til hadde ikke vært så bra for meg.

Det fristet utrolig med å bare ligge seg ned i den myke sengen min med silketrekk, og sove til i morgen. Men jeg har klart å holde meg, ligger i skrivende stund i sengen, så halv sover litt. Men jeg har planlagt at jeg skal ta meg en varm dusj og rense huden godt før jeg skal ha meg en god natt søvn. Er jo så heldig at jeg har fri i morgen, men det betyr ikke at jeg skal sove bort hele dagen som jeg til vanlig gjør. Har nok av ting som burde gjøres, så har ikke tid til å sove lenge.

Laget forresten middag til meg og Martine i dag, vi begge er jo så utrolig dårlig når det kommer til å spise middag. Det fristet veldig med å bare dra på fridays, men jeg må begynne å spise maten som er i skapet mitt.. Så i dag laget jeg pasta med bernaisesaus og kylling, smakte faktisk ganske godt.. Litt imponert? Neida, et barn kunne laget den retten for å si det slik. 


Kjenner jeg gleder meg masse til å bo på Grand Floridian nå, bare en dag så sjekker vi inn på tirsdag! Elsker å bo på hotell og det er alltid et pluss om det er et luksus hotell… (skal skrive innlegg om hotellet i morgen) Q: LURTE LITT PÅ OM DET ER NOE SPESIELT DERE VIL JEG SKAL BLOGGE OM?