JEG HAR KJØPT HUS I USA

Hola,

JEG ER ENDELIG OFFISIELL HUSEIER I USA !! Alt styret de siste månedene har altså vært siden jeg har vært i prosessen med å kjøpe mitt første hus… Ikke bare er det mitt første hus, men det er også et HELT NYTT HUS, 10 MINUTTER IFRA DISNEY WORLD.

Jeg skrev kontrakt sist August, og huset var ferdig nå i begynnelsen av Februar. Fikk velge hva type farger jeg ville ha, og kan love dere det er kjempe deilig å vite at INGEN har bodd eller brukt huset mitt før meg.

Men ja, det har vært en hard og lang reise mot denne drømmen, og jeg har virkelig stått på og styrt på. Har hatt ganger jeg har vært kjempe klar til å bare gi opp, men kom meg igjennom det. Og det at jeg har gjort dette alene er jeg veldig stolt over.

Mange amerikanere blir helt målløs, når jeg forteller dem at jeg kjøper alene. Føler at de er veldig overrasket over at en på min alder, og i det hele tatt at jeg er en kvinne som kjøper alene er store greier. Har til tider begynt å bli lei av å få spørsmål om hvor «mannen min er», og måtte forklare at jeg kjøper hus selv uten en mann tilstede. Jeg er altså en strong independent woman!!!

Skal skrive et lengre innlegg, hvor jeg skal vise bilder i fra innsiden og floorplan. Dette innlegget her ble egentlig bare en liten oppdatering, som kom 5 dager etter jeg skulle skrive det. Siden det var på Mandag jeg fikk nøklene. Men det har virkelig vært et styr de dagene her, så har ikke virkelig finnet roen til å blogge. Og har nesten ikke fått sovet, siden jeg har stresset så mye…

Håper dere alle får en nydelig lørdag!!

HVOR BLE SOMMERFUGLEN AV

Hola,

I morgen skjer det, det jeg har ventet på nå i nesten 5 måneder! Det har vært et slit og jeg har vært nær å bare gi opp til tider, men følelsen i morgen kommer nok til å gjøre at alt strevet var vert det.

Noe jeg synes er veldig rart er at jeg ikke har den gleden og spennings følelsen, med masse sommerfugler i magen, som jeg hadde forventet jeg skulle ha dagen før.

Tror det har mye med at jeg er kjempe sliten, etter alt som har skjedd og er egentlig bare klar for å bli ferdig med det. Noe som er litt trist! Føler at alt styret virkelig har ødelagt gleden som man egentlig skal ha når man ……… .

Får bare krysse fingrene for at alt blir bra i morgen, noe det skal. Jeg har planer om at det skal bli en av de beste dagene i livet mitt, og som jeg har sagt før, så har tanke gangen mye å si på hvordan dagen blir.

( Denne baben kommer til å få en spesiell plass i livet mitt)

Siden jeg har sovet så dårlig de siste ukene, eller egentlig de siste månedene. Så gleder jeg meg masse til å få slappe av, og kanskje få litt fred i sjelen slik at jeg kan sove godt. Men denne natten her blir nok like urolig som de andre, så har tatt meg to sovepiller, slik at jeg ikke møter opp i morgen med store svarte ringer rundt øyene.

 

Ønsk meg lykke til, oppdatere dere i morgen om hvordan alt har gått, og hva jeg ikke har gjort offisielt enda.

 

PÅ MANDAG BLIR DET OFFISIELT

Hola,

Det er så deilig at Mandag er rett rundt hjørne. Til vanlig er jeg ikke noe stor fan av Mandager, men denne blir bra… Da får jeg endelig belønningen for lange og harde dager med papirarbeid, hat og frustrasjon.

Har alltid prøvd å fokusere på at det har lagt en belønning bak alt slitet, men har ikke alltid vært like lett. Men nå er jeg bare 3 dager ifra, og jeg gleder meg masse. Fortsatt endel som skal fikses, men det er bare «små ting» i forhold til alt annet.

I dag hadde jeg en kjempe fin park dag med Martine, vi besøkte først Epcot, prøvde ut en aprikos prosecco og spiste vegansk burger på en ny spise plass som nettopp har åpnet. Også hilste vi på noen venner, før vi dro videre til Magic Kingdom hvor vi tok favoritt karusellen vår, så på typisk Disney show og avsluttet dagen med litt sushi…  En perfekt og koselig dag!!!

I morgen skal vi til Universal og ha en hel dag der, og siden vi har lyst til å ta en ny Harry Potter karusell som ofte har opp til 3-timers vente kø. Så skal vi møte opp før åpning, slik at vi forhåpentligvis ikke må stå mer enn 1 timer i kø. Så ønsk oss lykke til med det, gruer meg allerede til å stå opp…..

 

DEN ENE MAILEN ETTER DEN ANDRE

Hola,

For en nydelig dag, nydelig liv og takk Gud så glad jeg er for at jeg lever..  Var setningene jeg måtte si til meg selv, når det ene etter det andre dukket opp i mailen min.

Det ble en skikkelig kontor dag for å si det slik, og jeg vet enda ikke helt om jeg er glad eller sur for det. Føler liksom at dette var det siste papirarbeidet jeg mest sannsynlig må gjøre på en liten stund, noe som er veldig positivt. Men samtidig skulle jeg ønsket det ikke var noe papirarbeid ifra begynnelsen.

Men nå kan man vel ikke leve sitt beste liv, uten å måtte jobbe for det? Ingenting kommer gratis..

For å ikke føle at dagen bare ble brukt til kjedelig papirarbeid, så dro en venninne og meg til Disney Boardwalk og gikk minst 15 000 steg. Det er så utrolig fint der, skikkelig old style. Men siden det var mørkt fikk ikke jeg tatt noen fine bilder. Skal passe på å gå der tidligere neste gang, slik at jeg kan vise dere.

Her i Orlando er det virkelig enten Disney parker, Disney plasser eller Disney venner som gjør livet bedre. Veldig mye DISNEY! Men jeg digger det. Bor jo tross alt ved THE HAPPIEST PLACE ON EARTH.

Nok med dette kjedelige innlegget, nå er det på tide med en god natt søvn, etterfulgt av en nydelig dag i morgen.

 

RYNKENE SNIKER SEG FREM

Hola,

Jeg dør av meg selv iblant. I dag hadde jeg ingen spesielle planer, skulle bare slappe av og kose meg. Men på en eller annen måte klarte jeg å endre det til en stress dag. Styrte skikkelig på, dro til butikker for å sjekke priser på ting, som jeg ikke trenger enda Aka jeg har mange dager på å gjøre det.

Men neida. Føler at med eneste gang jeg ikke har noe som skal gjøres, så blir jeg utrolig urolig i kroppen. Tror det er blitt for vanlig for kroppen min å oppleve stress hver dag. Noe som IKKE er bra når man vil se ung ut, for mye stress, fører til tidligere rynker, noe jeg ikke vil ha. Kan love dere jeg har smøret fjeset mitt godt med både collagen og retinol den siste måneden. Begge produktene skal hjelpe mot aldring, så de er med meg uansett hvor jeg drar.

( Mine yngre dager, ikke så mange rynker akkurat)

Jeg er en desperat person når det kommer til å ikke se eldre ut, men igjen alle vil vel se så ung ut som mulig? Skikkelig nedtur og skulle vært i 30-årene og se ut som man er heller er i 50-årene. Det var vel litt å ta i, men dere forstår hva jeg mener.

Har egentlig aldri vært kjempe fan av botox, men det kommer nok en tid for det og tenker jeg meg. Krysser bare fingrene på at det blir lenge før jeg trenger det.

ALT HAR EN MENING, OG ALT ORDNER SEG FOR MEG!

Hola,

Er det noe jeg har lært opp igjennom årene, så er det at man må følge magefølelsen sin, og at alt har en mening…

Det er så mange ganger hvor jeg har blitt oppgitt, lei meg og hatet livet over ting som har skjedd. Men finner alltid ut etterhvert ut at det var en mening og en god grunn til at det skjedde.

 «OMG, det var derfor jeg måtte gå igjennom det, det var derfor jeg ble såret og det var derfor ting ikke gikk min vei» Har jeg tenkt mange ganger, når jeg finner ut at ting ordnet seg tilslutt, og ble bedre enn jeg hadde håpet på.

Så hver gang noe er vanskelig, eller ikke går slik jeg hadde håpet. Så prøver jeg og fokusere på at det er en mening med det, og at alt ordner seg tilslutt.

Alt i fra folk som sårer meg, som jeg kutter ut av livet mitt, og ser tilslutt at det var den beste avgjørelsen jeg kunne gjort for meg selv. Selvom det var forferdelig når jeg måtte håndtere det. Til små ting som irritasjon over at jeg ikke fikk tak i en ting jeg virkelig ville ha siden det var utsolgt, for så å finne ut at det er på tilbud uken etter, og jeg sparte penger.

Det at jeg tilslutt innså, og lot ting gå sin gang, er noe av det beste som har skjedd i livet mitt. Føler at livet har blitt mye mer positivt, tanke gangen min har blitt bedre og alt ordner seg for meg.

Som Oprah Winfrey sier « Everything is always working out for me, that’s my mantra, make it yours». Noe jeg faktisk har, en positiv tankegang fører til positive ting.

Selvfølgelig er ikke det alltid like lett å tenke slik, være positiv og alltid gjøre den rette tingen. Men jo mer man øver på det, jo flinkere blir man.

Husker jeg mange ganger på jobb som servitør, gikk rundt og sa til meg selv «I’m grateful, It’s going to be a great day, I’m going to only have kind guests and make a lot of money»funket det? JA !

Så føler du at ingenting ikke går din vei, du ser ikke lyset i tunellen og hater livet ditt. PRØV Å ENDRE TANKEGANGEN DIN, KAN LOVE DEG AT DET HJELPER!! 

I MORGEN BLIR ALT BEDRE

Hola,

I morgen skal jeg få hvile, i morgen blir ting bedre… Er ordene jeg ofte sier til meg selv, men som ikke akkurat er resultatet i livet mitt.

De to siste ukene har gått i et, og jeg vet egentlig ikke hva jeg har fått gjort.

Men samtidig tenker jeg tilbake på gode stunder, med folk jeg er veldig glad i. Jeg er absolutt kjempe sliten, og trenger egentlig å bare slappe av en dag på stranden, men samtidig har jeg så mye som må bli gjort og så mange folk jeg vil tilbringe tid med.

Den store kjærlighets dagen, endte jeg opp med å tilbringe på Ford, siden jeg måtte skifte alle dekkene på bilen min.. En kostnad som passet veldig dårlig akkurat nå, men det måtte gjøres!

For å gjøre dagen bedre, dro jeg på favoritt interiør butikken min etterpå, og brukte 10 000kr ( etter 30% president sale) på alt jeg ville ha, og som jeg egentlig hadde planlagt å kjøpe for lenge siden..

Det ble min valentines gave til meg selv! Forhåpentligvis har jeg fått meg en kjæreste innen neste år, slik at jeg ikke må ut med nye 10k for å være like sjenerøs som i år (Det blir hans oppgave). Men det funket, dagen min ble mye bedre og jeg gikk til sengs med et smil om munnen.

Penger kan ikke kjøpe lykke sa dere? Der beviste jeg dere feil…

Søndagen altså i dag, skal tilbringes med bestevennen min Martine, så det blir utrolig koselig.. Skal prøve å nyte dagen, slappe av og legge alle bekymringene til siden. Ikke alltid lett, men jeg skal klare det!

Når jeg skriver i dag, så betyr det senere for akkurat nå er klokken 03:00 her i USA, så skal ha meg en god natt søvn først.

Håper dere alle får en nydelig Søndag

 

 

KOMMER JEG TIL Å BLI LYKKELIG?

Hola,

Er det noe jeg tenker mye på iblant, så er det om jeg kommer til å en gang bli lykkelig med livet mitt. Men så igjen er jo spørsmålet hva jeg mener når jeg sier lykkelig.

Hva legger jeg egentlig i ordet lykkelig, og hva ville dere tenkt at lykkelig betyr? Føler vi alle sikkert har egne tanker om hva som kommer til å gjøre oss lykkelig.

Jeg tror at det som hadde gjort med lykkelig er og få en fred i sjelen min. Finne et punkt i livet hvor jeg trives, hvor jeg klarer å legge i fra meg alle bekymringene og målene jeg har for livet. Og virkelig starte å nyte og være takknemlig for hver dag jeg får på denne planeten.

Prøver alltid å bli flinkere til å leve og nyte nåtiden, men jeg har alltid noe jeg jobber og kjemper for å nå, så føler jeg alltid har stress og bekymringer som presser på skuldrene mine.

Men så igjen føler jeg det er bedre å jobbe hardt og prøve og oppnå alt man vil i livet, enn å «slå seg til ro» med en hverdag som kanskje ikke er i nærheten av det livet man vil ha.

Tenker at vist jeg hadde bare slått meg til ro med alt jeg har nå, så hadde jeg allikavel ikke vært lykkelig. Siden jeg har så mye jeg vil oppnå og utforske.

Så skal jeg bare slå meg til ro, og prøve å leve i nuet, og kanskje alltid lengte og lure på om jeg hadde klart å oppnå alt jeg vil. Eller skal jeg fortsette og kjempe, ha uro i livet mitt men tilslutt ha klart alt jeg vil, og ha verdens beste mestrings følelse?

 

BILDER GJØR HJEMMET MER PERSONLIG

Reklame | Poster Store

Hola,

Jeg gleder meg masse til å skulle dekorere hjemmet mitt i USA. Har fortiden skikkelig dilla på gull, hvit og marmor stil, men samtidig er jeg utrolig glad i rosa. Men har funnet ut at noe av det viktigste er at det skal bli en personlig og hjemme koselig stil.

Er det noe jeg ikke skal ha, så er det «tomme» & kjedelige vegger uten noen bilder. Det å ikke ha bilder på veggene kan ved noen stiler virke veldig «reint», men med min stil er det utrolig viktig med noe fint på veggene.

Jeg personlig elsker plakater og rammene fra poster store, hvor de selger fine miljøvennlige Plakater som har fått Nordisk svanemerke, som er et av de strengeste økologiske merket i Europa. Rammene de selger har akrylglass, som er lettere, uknuselig og krystallklar, men med det samme vakre refleksjons egenskapene som glass innehar.

Som sagt har de høy kvalitet på produktene sine, og det føler jeg er viktig når man investere i hjemmet sitt.

SOVEROM : Rosa, grått og sølv

Som sagt elsker jeg rosa, så soverommet mitt blir nok veldig typisk jentete. Jeg skal ha plakater med rosa detaljer, og fine tynne sølv rammer.

På bildet nedenfor kan dere se hvor jeg fikk inspirasjonen i fra. Linkene er til plakatene & rammene jeg skal ha på soverommet

Coco Chanel / Pink Perfume / Pink Flowers / Marilyn Monroe / Breakfast at Tiffany / Peytil Venice / Coco

Sølv rammer

STUEN : Svart, hvit og gull

I stuen vil jeg ha en luksuriøs gull og marmor stil. Så da passer det best med svart/hvit bilder og gull rammer.

Passion poster / Peytil Monday Lines / Peytil Serenity Line / Elegance poster / Marilyn Plakat / Lady Poster

Gull rammer

Jeg har vært så heldig å få 35% rabatt til leserne mine [Ikke inkludert selection plakater & rammer] En perfekt Valentins gave, eller en godbit til deg selv.

35% KODE : MISSLOPEZ35

Gyldig frem til 18/2

JEG ER NESTEN I MÅL

Hola,

Skal egentlig åpne armene mine, ta imot en ny dag og være glad for at jeg lever + takknemlig for alt jeg får og har. Men denne Mandagen slo meg virkelig rett i trynet. Etter en kjempe koselig helg med lite bekymringer, hvor jeg virkelig nøt tiden min her. Så var det ikke gøy å måtte deale med hverdagen igjen.

Det er så utrolig mye usikkerhet og bekymringer som ligger på skuldrene mine fortiden, og jeg klarer ikke ofte å slappe 100% av, men helgene pleier og være litt lettere siden det ikke er kontor dager. Så det er oftest på Mandager at jeg får mail om at ting og papirer må fikses.

* Kan ikke røpe enda grunnen til alt papir arbeidet og styret i livet mitt fortiden, men forhåpentligvis kan jeg det snart.

( Savner å våkne opp med denne lille prinsessen)

Som dere forstår så var ikke dette favoritt dagen min, og ville egentlig bare legge meg til å sove igjen, når jeg så alle mailene jeg hadde fått i løp av morgenen.

Men jeg kom meg igjennom alle mailene, måtte ta noen telefoner og fikk hentet macen min ( Ja det tok ikke 3-5 uker som de sa). Så trengte egentlig ikke å kjøpe meg en iPad, men skal være ærlig å si at jeg digger den. Mye lettere å ta med seg.

Macbooken min har og blitt omstartet, så ingenting som jeg lagret er der. Skikkelig kjipt. Så kjenner jeg har lagt den litt til side, og vill ikke deale med å skulle laste ned alt igjen.

Tenker jeg skal avslutte dette negative «I HATE MY LIFE» Innlegget nå, før det blir enda være. Neida.. JEG ELSKER LIVET MITT, det er bare ikke alltid like lett. I morgen har jeg endel planer, så må legge meg nå slik at jeg kommer meg opp til en normal tid.

Kjenner jeg trenger en dag med INGEN planer, men det kommer nok ikke til å skje. Har så mange personer jeg vil se og tilbringe tid med når jeg først er her.

God natt fra Orlando.