IT’S MY BIRTHDAY

Helt sykt hvor fort tiden går! Føles som at jeg nettopp fylte 23 år i går, og nå er jeg enda et år eldre… En bitter søt følelse for å være ærlig, liker ikke å bli eldre siden jeg har så mye jeg vill/skulle ha gjort innen denne tiden….. Men jeg får vell bare prøve å være positiv og nyte bursdagen min, selv om jeg tror den kommer til å gå til helvete på slutten av kvelden siden vi er i Vegas.. Haha, skal bli gøyt å se hvordan det ender.. Skal hvertfall på Chippendales senere, ganske grei bursdags gave til meg selv.

Legger ved et bilde fra bursdagen min i 2015, når jeg bare var 22!!! Miss miss 

 

 

WHAT A LIFE

                                                                                                             LOKAL TID : 21:12

Helt sykt hvor mye som har skjedd i det siste, er først nå jeg klarer å tenke over alt. Jeg sitter nå å nyter usikten fra Aria Hotel & Casino i Vegas, en plass jeg virkelig elsker. Kunne ikke bodd her på fulltid, men har ikke noe imot å besøke ofte. Er en skikkelig luksus person, så da er jo denne plassen perfekt for meg!

Men ja, tilbake til hva jeg egentlig skulle skrive om! Det har skjedd alt for mye i det siste, og jeg klarer virkelig ikke å ta det helt inn…. De 3 siste månedene av programmet, føltes ut som 3 uker! Det var jobb, sove , jobb sove og selvfølgelig litt alkohol… Skulle virkelig ønsket jeg hadde klart å nytet dette Disney året mye mer, men pågrunn av jobben ble det lite av det. Var det ikke jobb, så var det “voksen ting” som skulle bli fikset og avslapping.. Skal være ærlig å si at jobben virkelig tok på både psykisk og fysisk.. Men jeg elsket den alikavell og synes det er trist å måtte forlate alt.

Selv om jeg ikke klarte å leve året fult ut, er jeg fortsatt veldig takknemlig for alt. Både nye venner og nye “familie medlemmer”… Legger ved noen bilder fra Graduation & Last day

♥Det har virkelig vært en utrolig tid, og jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at bestevenninen min joinet meg ♥

Ha en super morning, jeg skal ut og spille litt og nyte vegas