NYDELIG DAG I SYDNEY

Hola,

Det er litt merkelig å tenke på at jeg skal gå å legge meg, mens i Norge er bare klokken 12 på ettermiddagen, lever liksom litt i “fremtiden”.

Dagen i dag har vært fantastisk! Har fått sett så mye av Sydney, og kost meg masse med venninen min Vilde. Var skikkelig godt å se henne igjen, og en veldig positiv og god stemning. Det har så mye og si. Vi var først nede i The Royal Botanic Garden, tok noen fine bilder og bare tuslet rundt. Etterhvert dro vi bort på Opera huset og koste oss med en god lunsj, og en nydelig utsikt. Kjente virkelig på ferie følelsen da for å si det slik.

 

 

Vi tok og fergen over til den andre siden av Sydney Harbour, hvor vi gikk tur, tok bilder og dro inn til en gammel liten havn by som var super koselig. Jeg har og gått rundt ved Darling Harbour, spist sushi og sett den nye filmen Cats.

Må si jeg har en blandede følelse angående den filmen. Den var rett og slett litt spesiell. Masse bra musikk og sang, men følte det ble alt for mange kjente fjes som dukket opp en etter en for å ha sitt “moment”. Men nå har jeg heller ikke sett musikalen, så kanskje jeg hadde hatt et annet syn på filmen da.

Sydney er hvertfal en utrolig fin plass med mange hyggelige mennesker. Føler byen er en god blanding av den Amerikanske og Britiske stilen, noe som er kjempe fint.

I morgen skal jeg utforske Sydney litt mer før turen går til Operahuset på kvelden, vi endte opp med å kjøpe noen dyre biletter for å være på Operahuset og kose oss når vi går over til 2020, men dette er nok noe vi bare gjør en gang i livet, så føler det blir en god investering…

Håper dere alle får en nydelig dag ♥

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

DET TOK BARE 3 DAGER!!

Hola,

Kjempe deilig å endelig kunne sette seg ned for å skrive, og vite at jeg ikke er på reisefot lengre. Vi ankom Sydney i går tidlig om morningen etter en 10 timers tur fra Hong Kong.

Sist jeg skrev var jo i Danmark, og siden da satt vi først 10timer på flyet til Hong Kong. I Hong Kong dro vi ned til sentrum og så oss litt rundt siden vi hadde så god tid. Var veldig fint der, så vil virkelig dra tilbake og ha mer tid i Hong Kong neste gang. Dermed dro vi videre til Sydney, enda en 10 timers tur som var kjempe behagelig siden flyvertinnene skjemte oss skikkelig bort. Vi fikk masse gratis drikke, natt tøy, reise vesker og anbefalinger angående hva vi kan gjøre her i Australia. Kjempe koselig.

Første dagen i Sydney gikk vi litt rundt i byn, før jeg dro hjem og sov til i dag. Sov i over 12 timer, men det trengtes skikkelig. Etter å ha reist i 3 dager og ingen søvn på flyene, så blir nå hvertfal jeg skikkelig sliten og trøtt…. Men nok om det, vi er her og dagen skal nytes.

Har nettopp vært på trening, tatt meg en lang dusj og skal snart møte en vennine av meg fra Disney, som jeg ikke har sett på evigheter. Så dette blir bra ♥

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

GODT Å VÆRE NORSK I DANMARK ?

Hola,

Hadde et lite håp i dag tidlig om at gårsdagens styr bare var en drøm, og vi kom oss til Hong Kong. Men dessverre slo virkeligheten meg rett i fjeset. Ikke bare hadde vi ikke kommet oss til Hong Kong, men jeg har også fått kjempe vondt i ryggen. Noe som ikke passer bra når man skal sitte så lenge på et fly.

Heldigvis er alle butikkene åpne igjen, og jeg fikk kjøpt meg Tigerbalm som hjelper på vonde muskler. Så krysser fingrene for at det hjelper, vist ikke blir det en forferdelig flytur, men jeg overlever nok sikkert. Jeg har jo kommet meg så pass langt i livet at det blir dumt om en ryggsmerte skal ta knekken på meg.

Ingen av oss hadde jo tatt med oss vinterklær, så kan love dere det ble noen kalde timer. Jeg hadde heldigvis ikke lagt igjen lue og hansker i Oslo, så hadde litt flaks i all uflaksen vi har hatt. Tenker uansett at ting bare kan gå en vei nå, det er opp!!! Så vi kommer oss til Hong Kong i kveld, og om 2 år er denne hendelsen bare en morsom historie.

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

2019 HAR VÆRT ET FØLESESMESSIG ÅR

Hola,

Fire dager, bare fire dager igjen til dette året er ferdig og jeg takler ikke dette. Jeg er kjempe spent på hva 2020 har å by på, men samtidig synes jeg det går altfor fort. Føles som at det var i går vi gikk inn i 2000, og det er om fire dager 20 år siden. I 1999 feiret meg og min mor nyttårsaften i Bergen med familie og venner, mens i år skal jeg feire nyttårsaften med venner i Sydney, noe jeg gleder meg masse til.

Skal være ærlig å si at nyttårsaften i Norge aldri har vært noe imponerende, hvertfall ikke etter å ha bodd i Disney hvor det er super fine fyverkerier hver eneste dag. Også har jeg og feiret nyttårsaften både i NYC ved Time Square og Miami. Men nok om hvor det er finest og feire nyttårsaften, og tilbake til hva som har skjedd!

2019 har på mange måter vært et fantastisk men også et veldig følelsesmessig år. Føler jeg har vokst som person, endret tankegangen min til det bedre. Men jeg har og måtte si hade til en stor trygghet i livet mitt, og blitt tvunget ut ¨INTO THE UNKNOWN¨. Hvor skal jeg og hvor ender jeg opp? Det har og er alltid det store spørsmålet, samtidig som jeg egentlig vet hvor og hva jeg vil.

Men ja, hva var den største gleden og det tristeste som skjedde i 2019?

Den største gleden er veldig blandet siden jeg har så mye som jeg er glad og takknemlig over, alt ifra alle reisene jeg var på, til de nye folkene som kom inn i livet mitt. Mens de tristeste er jo selvfølgelig det at jeg måtte si hade til Disney programmet for godt, at jeg aldri kan komme tilbake på et nytt program og mistet den sikkerhets plassen min. Men samtidig var det litt bra, siden det er på tide at jeg utfordrer meg selv, gjør nye ting og skape nye minner.

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

VI ER STUCK I KØBENHAVN

Hola,

Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt om hvordan reisen mot Australia går…. DEN GÅR TIL HELVETE! Vi kom oss helt fint til Danmark, men ifra der ble det ikke lett. Vi kom NESTEN med til Hong Kong, men med den ene uflaksen etter den andre… Så gikk ikke det.

Men forhåpentligvis går det bedre i morgen, hovedgrunnen til at flyet til Hong Kong ble fult var fordi Swiss Airlines kansellerte flyet sitt til Hong Kong, og side de og er endel av Star Alliance så ble folk overført til SAS flyet. Men som sagt, jeg skal prøve å være positivt. Det er kjempe lenge siden jeg har vært i Danmark, så skal prøve å kose meg her i morgen før vi drar videre.

Dette er jo selvfølgelig veldig kjip situasjon å ende opp i, men det er jo en risiko vi tar med å ikke kjøpe fast billetter. Så vi kan bare takke oss selv.

Håper dere alle har hatt en nydelig dag ♥

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

IKKE KLAR FOR 30 TIMERS REISING!

Hola,

Uff uff uff, dette kommer til å bli en UTROLIG lang dag, og jeg gleder meg IKKE! For det første klarte meg og Steffen og forsove oss, ikke egentlig overraskende siden vi var våken til fire på natten, men ja… Dårlig start på reise dagen.

Men jeg prøver å holde meg positiv! Siden vi drar på ID billetter aka billigere billetter (beste kompisen min jobber for SAS), så er vi aldri helt 100% sikret å få være med på flyet. Sist gang når vi dro til Tokyo, Japan så fikk vi akkurat de to siste setene i flyet… Kan love dere jeg var et takras da…

Men denne gangen har jeg litt mer ro, og tenker at alt løser seg for snille gutter og jenter. Har og pakket med meg hudkrem og masker som jeg skal bruke i løpet av turen, slik at jeg ikke ¨tørker inn¨, også må jeg bare være kjempe flink til å drikke vann. Så ja, skal gjøre alt for å ha en fin 30 timers reise til Sydney i Australia.

Akkurat nå sitter vi på SAS loungen på gardemoen og koser oss med både mat og vin, også krysser vi fingrene for business class fra Danmark til Hong Kong!! Vi har allerede fått SAS pluss til Danmark, men det er jo selvfølgelig 10 timers turen til Hong Kong som er viktigst. Jeg kommer hvertfal til å ha masse tid til å blogge på denne reisen, så dere skal ikke se vekk ifra at det blir noen innlegg.

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

PLUTSELIG ELSKER ALLE ARI BEHN?

Hola,

Kjenner jeg blir litt kvalm her jeg sitter, leser og hører på saken om at Ari Behn har tatt livet sitt. Alle elsket visst han nå!! Det har vært så mye dritt om han både i media og mellom folket gjennom årene han var gift og skilt fra Martha Louise, og nå plutselig elsket alle han og han var verdens beste! En person sa til og med at HAN GJORDE NORGE, OG VAR STØRRE EN LIVET SELV!

Er selvfølgelig enig om å ikke si noe stygt om en person som er død, men ærlig talt. Føler folk overdriver og det blir rett og slett kjempe falsk. Om man elsker en person, synes at de gjør en forskjell så si det heller og vis det til personen når de lever.. Der må menneskeheten bli flinkere, til å fortelle hverandre om hvor mye hver enkelt betyr og hvor høyt man elsker noen.

Jeg vokste heldigvis opp med en mor og folk rundt meg som har vært flinke, flink til å utrykke følelser. Men vet om mange hjem hvor det ikke er normalt. Prøver selv å fortelle venner og familie at jeg er glad i de, og at de betyr mye for meg!

(Bilde lånt HER )

Men når alt er sagt, så er det veldig trist. Det har ikke kommet ut grunnen for at han tok livet sitt, men jeg tenker meg han sikkert var deprimert og ikke orket mer. Føler det blir flere og flere som blir deprimert i dagens samfunn…

Synes veldig synd på familien og vennene hans, og det at juletidene nå blir påvirket av et dårlig minne.

 

HVIL I FRED

ARI BEHN

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

FORLATER NORGE I MORGEN, KANSKJE FOR GODT?

Hola,

Håper dere hadde en nydelig og fredelig jul i går, og slapper godt av de to dagene her før hverdagen sniker seg tilbake. Jeg var på øygarden og koste med med familien, og så mitt lille tante barn Aurora pakke opp den ene gaven etter den andre! Kjenner at jeg ikke bryr meg like lenger over å få gave på julaften, mer glede over å gi og se hvor glad de andre blir. Spesielt når Aurora ble kjempe glad over Elsa kjolen hun fikk, kronen og Elsa & Anna smykkeskrinet.

Det er vittig hvordan tiden endrer innstillinger og tradisjoner. Før gledet jeg meg alltid veldig til jul, vi fikk fri fra skolen og pakkene var alltid høydepunkte, mens denne gangen var det eneste jeg gledet meg til å samle familien.

For mange så varer julen i noen dager, mens min er over i morgen. Jeg drar altså til Australia med to venner av meg. Og jeg gleder meg masse, men skal være ærlig å si at jeg gruer meg til den lange flyturen, 10 timer til Hong Kong, dermed 10 timer til Sydney. Men det blir nok verdt det så fort vi lander. Kjenner bare jeg har blitt veldig lei av å fly, og gleder meg litt til noen måneder uten flyturer.

Legger forresten med årets julebilde av meg og Chanel, hun er jo bare så nydelig. Og jeg får litt vondt av å forlate henne igjen!!

 

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

LUKE NR. 24 VINNER

Hola,

Håper dere alle har hatt en fantastisk jul, og at det ble mer glede og kjærlighet enn drama. Alle vet jo hvor mye stress det kan bli på julaften, og hvertfall når de minste får i seg mye sukker.

Vet trekningen av dagens vinner ble veldig seint, men har vært mye som har skjedd her i dag, så det ble ikke høyest priotert.

LUKE NR.24 GÅR TIL : Michelle Daae

Som må sjekke innboksen sin på facebook for leverings informasjon.

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ