REDD FOR JANUAR

Er det en tid jeg er redd for allerede nå, så er det når jeg må tilbake til Bergen i Januar.. Det er jo den værste måneden og være i Norge, og selvfølgelig Februar og.. Men slik går det når USA skal være så streng, og lar meg bare være der i 3 måneder, kan liksom ikke være der lengre enn besøkelses tiden min. Det er 100% bestemt at jeg skal være i Norge til og med 14 Februar, siden jeg skal feire søte Aurora sin 4års dag, også har meg og Martine en date på valentine. 

Vi må jo holde oppe tradisjonen om å se Fifty shades på kino sammen, så det er planen til nå.. Utenom det, håper jeg at jeg kommer meg så fort som mulig til Spania. Og spesielt at penger eller andre ting ikke skal stå i veien. Er så lei av å måtte bryte meg igjennom hindringer for å få det slik som jeg vil.. Hva skjedde med god karma, den følelsen av å være heldig hele tiden og selvfølgelig sveve på en sky. Men forhåpentligvis kommer alt jeg kjemper for ende med noe positivt. Tenker at det må jo være en grunn til at jeg skal gå igjennom alt dette, og litt ekstra….. 

Jeg tar hvertfall med meg Chanel hjem, så det er nå hvertfall en positiv ting. Hun pleier alltid å få meg i bedre humør, og vet hvordan hun skal trøste meg.. Så blir sikkert masse serie titting, vannmelon og kos til vinter… 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


CARAMEL CHEW CHEW

Åååååå, blir ikke lett å være veganer og på en måte må gi “slipp” på masse god mat som man er vandt til å spise. Men igjen er det så mye god vegansk mat som jeg skal utforske. Jeg er jo veldig svar for is, spesielt Ben&Jerry så kjenner at jeg sliter litt der. Greien er jo at heldigvis har de vegan is og. Okey, jeg får tak i de her i USA, men i Norge har ikke jeg sett de noen plass.. Og ser ikke for meg at Spania selger endel av de heller, så dette skal jo bli gøyt.

Tenker endel ganger på at kanskje jeg skal ha 1 gang i uke, en dag hvor jeg kan spise noe med melk, men igjen håper jeg på at jeg har fått så avsmak at tanken ikke faller meg inn.. Vist det er krist så får jeg bare lage meg en regel på at 1 gang i måneden er det lov til å være vegetarianer, enn veganer. Altså strengt tatt at det er forbudt å spise kjøtt uansett.. Men nå håper jeg som sagt på at jeg på en måte blir “frelst” og vil ikke ha noe med animalske produkter og gjøre.. Så kryss fingrene for meg, for denne isen er god (bilde nedenfor)

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


SOMOS UNA VOZ – ONE VOICE

Har du hørt om SOMOS UNA VOZ – ONE VOICE før? Dette gikk på tv i dag her i USA, og er en veldedighets show for storm offerene i Puerto Rico og ellers øyene ute i carribean. Marc Anthony, Jennifer Lopez og kjæresten hennes Alex Rodriguez gikk sammen og laget et supert show.

Det var live sending fra både et studio i LA og på en arena i Miami. Hvor kjente artister som : Demi Lovato, Gwen Stefani, Ricky Martin, Camila Cabello, Maroon 5, Stevie Wonder og selvfølelig både Jennifer og Marc fremførte. ( Det var selvfølgelig mange flere). Andre kjendiser som var tilstede for og vise support var Kim Kardashian, Ellen Degeneres, Vin Diesel, Christina Aguilera, Ryan Seacrest og mange flere.

Er så utrolig fint å se at folk samler seg og jobber mot å hjelpe andre. Det er ikke alle som har det like godt som meg og deg. Og spesielt nå trenger plasser som Puerto Rico vår hjelp for å komme seg på beina igjen. Vist du vil være med på å hjelpe kan det doneres penger HER

Er det noe som er viktig, så er det å hjelpe folk, hjelpe folk som ikke har det like bra som oss… Tenk nå selv om du hadde mistet alt du eier, og fikk så vidt tak i vann og mat.. Det er derfor det er så utrolig bra at vi har så mange forskjellige programmer som hjelper folk, og gjør det enklere for alle å kunne bidra.

Her er noen smakebiter fra konserten : JLO, JLO

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


WONDERLAND

Skal være ærlig å si at jeg er ganske så utslitt etter dagen, men jeg føler selv ikke at jeg har gjort så mye. Tok med meg Chanel til Celebration, en søt liten mini by. Hovedsakelig skulle jeg bare på et møte i banken, men endte opp med å ta Chanel til woofgang bakery, hvor hun fikk neglene klippet og pusset tennene. Noe hun ikke var så veldig glad for. Jeg fikk og vite da at jeg må ta en full rens på Chanel sine tenner, siden de vist nok ikke har blitt skikkelig pusset de siste månedene. Noe som var litt kjipt å høre, for det første er jo ikke det bra for henne. For det andre er det ikke bra for lommeboken min!

Men nok om det, selv om det irriterte meg mye.. Så har jeg alt i alt hat en koselig dag. Tok med meg Chanel på en tur rundt vannet ved Celebration, som ikke var hennes favoritt ting, men jeg koste meg masse. Prøvde og Wonderland Cookiedough som var super godt, de hadde til og med Vegan alternativer. Ligger ved noen bilder fra dagen.

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


 

 

 

BRA FOR KROPPEN

I dag var jeg så pass snill med meg selv, at jeg fikk sove til klokken 12, kjente på hele kroppen at jeg trengte å bare hvile ut. Ble jo en veldig seint kveld i går også, så det lå på sin plass at jeg fikk sove litt lengre i dag. Kjenner at jeg enda er ganske trøtt, men jeg måtte bare komme meg opp slik at jeg får sove til natten igjen.

Planene for i dag er å ta med meg Chanel til Celebration, et kjempe fint og koselig nabolag litt utenfor Orlando. Liker meg veldig godt der, og kunne selv tenkt å bo der i en fremtid. Grunnen til at jeg føler meg veldig hjemme der, er at foreldrene til en god vennine av meg Kathryn, var utrolig skjønn mot meg.. Og tok meg på en måte “inn”.. Så da ble liksom Celebration hjem for meg. Grunnen til at jeg skal der i dag, er egentlig fordi jeg skal i banken, men tenkte at det var på sin plass og ta med seg Chanel på en liten tur. Hun trenger å komme seg litt ut hun og.

Laget meg forresten en kjempe god og sunn frokost i dag. Soy yoghurt med fryste blåbær, ganske så godt.

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


 

EN GOD, MEN TRAVEL DAG

Hva skal jeg si? Er litt godt å ligge her i sengen nå, slappe av og bare gjør meg klar for sengen. Har vært en lang dag, men føler jeg har fått mye ut av den. Var jo kjempe flink å sto opp tidlig, møtte Chanel som var noe av det beste! Hun ble så glad at hun glemte å puste, så måtte gå rundt og “vugge” henne for å roe henne ned. Men igjen det viser meg jo bare hvor utrolig viktig jeg er for henne. Må virkelig prøve å finne en løsning hvor jeg kan ha henne hos meg 100% hele tiden.

Jeg var og å hentet bilen min, noe jeg var litt nervøs for. Hadde fått for meg at mest sannsynelig var batteriet dødt (stått i 3 måneder uten og blitt kjørt). Og at jeg da måtte brukt masse penger, på at noen skulle komme og starte den for meg. Men neida, et klikk og den var “på”. Så det var en skikkelig lettelse, som gjorde at jeg kunne puste lettet ut. Var å handlet, hentet flere ting som jeg trengte på storage plassen min.. Og tilslutt hadde jeg en koselig kveld meg Chanel & Breegan. Endel å prate om siden jeg har vært vekke i over 3 måneder for å si det slik.

Men nå er det natta på meg, skulle ha sovet i minst 3 timer allerede for å være ærlig.

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


BILLIG SUNN MAT

Nå har jeg nettopp være å hentet gullet mitt, altså bilen. Var innom og koste med Chanel først, noe jeg skal seinere og selvfølgelig. Stakkar liten ble jo kjempe lei seg når jeg skulle dra, siden jeg har forlatt henne før.. Tenkte nok hun at nå bare forlater mamma meg igjen. Men skal komme meg bort dit nå, må bare oppdatere her på bloggen først.

Påvei hjem var jeg å handlet mat, ble faktisk en gangske billig tur som jeg ikke hadde forventet. Her i USA koster jo det mer for en salat, enn en cheeseburger f.eks.. Og siden jeg for det meste kjøper sunn, vegan mat så tenkte jeg at regningen kom til å bli skyhøy. Men til min overaskelse så ble ikke alt på så mye.. Takk gud for at jeg er vandt til Norske priser nå, fordi alt her i USA ble plutselig så billig… Uansett her kommer noen bilder av hva jeg handlet inn av mat.. De tørkede ertene er fantastisk gode, og passer både til mellommåltid, eller bare en snack.

Må forresten beklage for bildekvaliteten, skjønner ikke helt hva som skjedde..

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


ENDELIG HJEMME

                                                                                                                              

Denne følelsen har jeg ventet på lenge! Har endelig kommet meg godt til rette hos en vennine som bor her i Orlando. Er det noen som har interiør smak, så er det hun. Lover å ta bilder i morgen!! Bussturen opp til Orlando tok jo evigheter, tilslutt pågrunn av forsinkelser kom vi ikke til Orlando før klokken 8, så det tok hele 5 timer… Hadde jeg kjørt selv, hadde det bare tatt rundt 3 timer.

Kjenner at jeg allerede gleder meg mye til i morgen, først og fremst skal jeg jo få se igjen lille baby pommen min Chanel. Også en veldig god vennine av meg, og roomiene hennes.. Eller de er jo gode venner de og forsovidt. Dermed skal jeg opp og hente gullet mitt, næremere sagt Ford mustangen min. Før jeg stikker på butikken for å handle inn mat og nødvendige saker. Skal forresten få tatt flere og bedre bilder av bilen, slik at dere og får se hvordan den er inni.

Men nå må jeg legge meg, blir få timer med søvn nå siden jeg kom så seint. Og selvfølgelig må jo man bable litt og pakke ut, og da går nå timene fort. Håper dere får en god morgen, og en nydelig dag 

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


BILDEDRYSS FRA MIAMI

                                                                                                                                                      

Var ute tidligere i dag og tok bilder av Miami Beach, så tenkte jeg skulle vise dere de. Som dere sikkert ser så har jeg en ting for de typiske Miami hotellene/ byggningene… Håper dere liker bildene. Og at de kanskje kan inspirere dere til å ta en tur hit.

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


KARPE DIEM

                                                                                                                             

KJÆRE MIAMI!!! Er helt sykt hvor glad jeg er i denne plassen, greit at jeg har vært mest på South Beach, men det er liksom ikke bare plassen som gjør Miami til en utrolig fin plass. Folkene som bor her er rett å slett, ehh ja… som VG skrev for en tid tilbake (Sykkel VM) om at bergensere burde skrives på en blå resept og spres jevnt utover Norge… Kunne sagt de samme om “the people of Miami”, blitt spredd jevnt utover Verden og kanskje hadde verden vært en bedre plass.. Hahah, nå tar jeg den litt for langt, skulle trodd jeg var forelsket i alle folkene her i Miami. Men det jeg skulle frem til er at helheten i Miami er nydelig. 

SÅ ALLE SOM HAR TENKT PÅ Å DRA HIT, GJØR DET!

Dagen så langt har vert fin. Sto opp halv 8, spiste frokost og tok meg en tur rundt her. Gikk langs stranden.. Den følelsen er utrolig god, synes faktisk at det er synd man må kjøre 1 time for å komme til en strand fra Orlando, men siden jeg ikke jobber får jeg nok masse tid til det. Kjenner jeg ikke er så klar for å sitte på en buss i 4 timer i dag, men igjen så tar meg den hjem til Orlando, så det burde jo være veldig positivt. Men er fortsatt sliten fra den lange reisen i går, pluss jeg fikk ikke sove før rundt klokken 1, siden smarte meg hadde drikket en stor frappe fra Starbucks 2 timer før jeg skulle sove.. Er ikke den skarpeste kniven i skuffen alltid.

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ