SLUTT Å STØNN SÅ JÆVLIG

Er nettopp kommet hjem fra en kjempe god treningsøkt, hvor jeg gikk både til byn (treningssenteret) og hjem igjen etterpå. Jeg var på treningssenteret i nesten 2 timer, å måtte tilslutt bare gå før jeg hadde slått ned en viss person !! Er det noe jeg hater når det kommer til treningssentre så er det de jævla mannfolkene som absolutt skal stønne så fælt, å ikke nok med det, så bråker de utrolig mye med vektene, og slenger de ned i bakken..

Ja vi hører deg, og det høres ut som du prøver å få ut en skikkelig stor en fra rompa! Ærlig talt liksom, både meg og en annen jente som var der måtte bare himle med øyene. Tenkte en stund å ta ut øreproppene å be han om å høre på seg selv når han løfter vekter, får tror han hadde fått seg et sjokk..


Kjøpte meg nye Nike sko når jeg var i Mexico, men OMG jeg vil ha de her og!! Elsker NIKE!

 

NOEN AV TINGENE JEG HATER PÅ TRENINGSSENTERET

– FOLK SOM STØNNER MYE

– FOLK SOM HIVER VEKTENE HARDT I BAKKEN

– FOLK SOM SITTER PÅ TELEFONEN, Å TAR OPP ET AV APPARATENE JEG VIL BRUKE

– FOLK SOM BLIR SUR NÅR DU BEGYNNER Å TRENE PÅ NOE SOM DE HAR I “PROGRAMMET SITT” ALTSÅ DE SIRKULERER FLERE ØVELSER. 

– FOLK SOM IKKE TØRKER AV SVETTEN PÅ APPARATENE, HVOR EKKELT ER IKKE DET?

– FOLK SOM STINKER SVETTE ALLEREDE FØR DE HAR BEGYNT Å TRENE

 

– FORRESTEN, HVA ER GREIEN MED AT ALLE ER SÅ UTROLIG ALVORLIGE/SUR PÅ ET TRENINGSSENTER ?


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


CHECK HER OUT

God ettermiddag kjære lesere! Tenkte jeg skulle informere dere om at min kjære Chanel har endelig fått seg instagram konto. En venn av meg informerte meg plutselig om at “instagram kontoen din ser mer ut som at den tilhører Chanel enn deg,, Så jeg fikset fort en egen instragram konto til henne, som allerede har blitt ganske populær.

Hun får flere liks og kommentarer enn meg for å være ærlig, men slike søte små er jo veldig populær, så det kom egentlig ikke som et sjokk.. Så fra nå av kommer alt av Chanel bilder på hennes konto, så skal jeg være flink til å priotere bilder av meg selv og livet mitt på min instagram, selvom vi alle vet at det mest sannsynelig dukker opp endel bilder av Chanel der og. Haha.. Hvertfall sjekk ut kontoen hennes ♥

INSTAGRAM: CHANEL.S.LOPEZ


 


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


MY MIND IS OUT OF MY BODY

Etter å ha sovet i over et helt døgn (hele søndagen) er jeg fortsatt helt kjøre, både kroppen min og hodet har vist plutselig sagt stopp.. Våknet i natt kl 3, gikk på trening kl 6 men det eneste jeg klarte å gjøre var 15 min kardio og litt styrkeøvelser. Prøvde meg på mer trening hjemme, men endte opp med å bare stå å stirre i taket og føle meg helt vekke.. Hva er det som skjer liksom? Helt forferdelig å gå rundt og føle at jeg nesten besvimer hele tiden, så håper virkelig at det går over etter en god natt søvn. Selv om jeg har på følelsen at jeg sikkert kommer til å streve med å få sove siden jeg sov en hel dag. Men jeg krysser fingrene på at det skal gå bra.

Ellers tenkte jeg å skrive et innlegg ang hva jeg gjør fortiden, men jeg må desverre ta det i morgen.


 

Hva synes dere forresten om mitt nye macbook skin fra Caseapp? Love it !! 

Dere kan nå få 20% ved å bruke SILJE20 i rabattkodefeltet

 


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


EN SYK LITEN JENTE

De siste dagene har vært ganske hard når det omhandler Chanel. Siden Tirsdag har hun hatt både diare og oppkast, å jeg kan med hånden på hjerte si at det ikke har vært så lett. Å se lille babyen dårlig har ikke vært så lett, å jeg har vært kjempe redd med tanke på at små ting kan føre til større ting. Har hørt om mange som ikke gikk til dyrelegen fordi de tenkte at det bare var en “Liten omgangsyke” å endte opp med at de måtte si hade til sin lille pomeranian.

Så jeg har vært veldig opp og ned på tanken om å ta henne med til dyrelegen, men hun er heldigvis helt fin igjen nå. Jeg “sultet” henne en dag, dermed fikk hun overkokt ris med litt tørfor.. Ris hjelper til å binde magen, så et godt tips til alle dere som har hund. Biola og er supert forresten.

Håper alle har hatt en fantastisk helg, i morgen er det en ny uke.. Altså en ny hard treningsuke!

 

  


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


M.E.X.I.C.O

Skulle tro at når man er en blogger, er det naturlig å være flink til å ta bilder og dele de med bloggleserne. Men i den katogorien er vist ikke jeg i. Tok nesten ingen bilder når jeg var i USA nå på ferie… Hva skjedde liksom? jeg pleier jo til vanlig å være flink på å ta bilder, men denne gangen var bare lysten ikke helt der. Jeg selv har tenkt på i etterkant at det kan ha mye med at jeg ikke føler meg vell, å hvem gidder nå å bare ta masse bilder av naturen.. Hvertfall ikke meg, og å ta bilde av meg selv er jo bare deprimerende fordi jeg da kan se hvor stygg jeg er, noe som jeg føler på enda… Får virkelig håpe på at treningen gir gode resultater, for fortiden føler jeg meg som en sjokk stor hval.. Oppblåst og ekkel, så dette håper jeg blir fikset så fort som mulig. Orker ikke dette lengre..

Hvertfall tilbake til hva jeg egentlig skulle skrive.. Jeg tok noen bilder når vi var på Conzumel i Mexico og tenkte jeg skulle vise de til dere.. Ble endel “naturbilder” menmen… Enjoy


 

 


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


SNOWY PUFFY POMERANIAN

Uflaks som jeg har så måtte det jo komme et hav med snø til Bergen i dag!! Håpte at jeg ikke måtte oppleve dette, men i samme sleng skal jeg innrømme at det var utrolig fint. Å se Chanel løpe eller rettere sagt hoppe som en kanin i snøen, var et utrolig herlig syn. Bra noen liker snø får å si det slik. Måtte jo og selvfølgelig ta noen bilder av min lille snødott som hoppet rundt. Så tenkte jeg skulle vise de til dere :-*

 

Q: hva forhold har dere til snøen forresten?

 


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


BABYEN MIN BLE 2 ÅR PÅ SØNDAG

Helt uvirkelig at min lille baby Chanel allerede er blitt 2 år! Tiden flyr må jeg si! Hun var jo nettopp en liten baby valp. Ser fortsatt ut som en liten baby, så sikkert derfor jeg føler at hun bare er en liten baby.. Noe jeg ikke har noe imot, var en grunn for at jeg ville ha en liten pelsdott og ikke en stor en.

Hun ble desverre ikke feiret noe spesielt mye, men fikk endel oppmerksomhet. Når klokken slo 12 fikk hun kos av den ene etter den andre, siden mamma hadde 50års fest (hun har bursdag dagen før Chanel).. Hun fikk og en scoop med peanut pomeranian ice cream, som jeg kjøpte i USA fra pommy mommy, noe hun elsket. Vi sang og selvfølgelig bursdagsangen for henne, å tente lys (noe hun ikke likte, lille pysen min).. Resten av søndagen fikk hun masse kos, å lå endten på meg eller mamma.. Så alt i alt tror jeg hun hadde en fin bursdag.

 

Q: Feirer dere hunden/katten deres bursdag?

 


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


SKAL IKKE VÆRE LETT DETTE LIVET

Det å plutselig være hjemme igjen, er aldri noe gøyt. Ordtaket ” borte bra, men hjemme best,, er ikke er ordtak som kan beskrive hva jeg føler. Det er iskaldt her i Bergen, jeg er syk og føler meg helt forferdelig. Det eneste som er positivt i mitt liv akkurat her og nå, er at jeg har fått tilbake lille puffy babyen min Chanel, som ligger tett inntill brystet mitt og koser. Hun varmer virkelig hjerte mitt.

Turen tilbake til Norge var helt forferdelig! Å reise når man er syk, spesielt i fly er virkelig et mareritt.. Får det første fikk jeg ikke sove noe spess natt til lørdag, og siden jeg ikke fikk sovet på flyene til Norge heller, ble det 2 døgn uten noe spesielt med søvn, samtidig som jeg var potta tett i hele systemet. Jeg fikk og etterhvert på reisen feber, noe som gjorde det enda verre. Akkuratt nå er jeg takknemlig for at jeg ikke skal ut å reise med det første, for dette var forferdelig. Jeg fikk hvertfall sovet hele mandagen, og i går kom jeg meg til legen og fikk tilbringt litt tid med bestevenninen min. 

Har heldigvis begynt å føle meg litt bedre men holder fortsatt sengen. Føler jeg er i en liten boble, hvor jeg bare pusher vekk alt som må gjøre å tenker at jeg får tatt det en annen dag. Ja jeg bør få pakket ut å ryddet rommet, men det aller viktigste er forbredelsene til mamma sin 50 års dag på lørdag. Både kaken, cupcakes og tapasen bør jeg begynne å planlegge, å gjerne preppe litt. Men når jeg ikke har noe som helst energi, er ikke det så lett å få til. Kjenner jeg gleder meg til jeg blir frisk, slik at jeg kan begynne å trene igjen. Har ikke fått trent skikkelig siden jeg var på cruiset, å noe av det eneste som var positivt med å komme hjem, var at jeg kunne få komme meg ned på treningssenteret igjen. Uheldigvis måtte jeg utsette det, siden jeg ble syk

Jeg skal hvertfall få prøvd å lage handlelisten og kanskje preppe pynt til cupcakene i dag, det er jo tross alt bare 3 dager til alt skal være klart. Så jeg begynner å få veldig dårlig tid nå.

WISH ME GOOD LUCK

              
              

 


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


 

ET LITE KLAGEINNLEGG

Kan ikke tro at dagen er kommet. Bare 2 timer igjen til vi er påvei opp til flyplassen for å dra tilbake til kalde Norge, kan ikke si at jeg gleder meg. Eneste som er positivt er venner og at jeg kan komme meg tilbake til gode treningsrutiner. Å leve livet her i varmen (rundt 30 varmegrader) å dra hjem til kalde Norge er en skikkelig nedtur. Men jeg må virkelig bare fokusere på at det bare er 5 måneder til jeg flytter ned til Orlando igjen, å da forhåpentligvis for godt. Orker ikke å bo i Norge lengre, eneste månedene jeg kan trives er Mai – August, ellers er det et helvete for meg. Men ja, jeg skal prøve å tenke positivt. 

Akkurat nå sitter jeg å chiller i sofaen utenfor hotellet mens mamma er å fikset neglene sine. Hun har jo bursdag neste lørdag, så hun staser seg litt opp siden hun skal ha et black and gold party. Gleder meg masse, tror det kommer til å bli bra. Å for all del, jeg får se min søte lille baby Chanel igjen på mandag, det er jo positivt.. Hehe, endelig klarer jeg å være litt positiv her.. Dere må jo bli dritlei av all klagingen min. Må bare beklage det.

 

Nyttårsaften gikk forresten ikke som planlagt, siden meg og mamma er så dårlig til å kommunisere om hva vi vill og tenker.. Endte vi opp med en argumentasjon en time før nyttår, så jeg gikk å så på livet og rakketene alene før jeg tok meg en dusj og lå meg.. Tenker meg det hvertfall minst var rundt 100 000 personer på Miami Beach å feiret nyttår, så jeg var nå ikke alene akkuratt. Ganske Chill nyttårsaften får å si det slik. Neste år kommer jeg til å feire på Epcot, men håper på at jeg kan feire året etter i Miami, å da dra på Pitbull sitt NYE show.

HÅPER DERE ALLE HADDE EN NYDELIG NYE

 


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


CHILLING IT AS ALWAYS

Dagen i dag har vært super chill. Tok meg en lang tur ved strandkanten og bare lot tankene surre rundt i hodet, følte meg så utrolig fri der jeg gikk med sand mellom beina, sol i fjeset, deilig temperert vann og ikke minst en nydelig utsikt. Vil virkelig ikke dra her ifra, men jeg prøver å minne meg selv på hele tiden at det bare er 5 måneder igjen til jeg kommer til å bo i Orlando igjen, så det hjelper litt. Men når tanken om at jeg skal tilbake til triste mørke Bergen, kjenner jeg at tårene forsiktig sniker seg frem. Men nok om det, det er tross alt NYE og jeg sitter her å sutrer?

Meg og mamma endte opp med å bestemme oss for å feire nyttår på Miami Beach, siden det blir det chilleste og enkleste. Men nå når jeg ligger her å ser på tv (fox) hva som foregår nede i downtown, kjenner jeg at jeg virkelig skulle ønsket jeg var der. Kjempe god stemmning, mange gode artister og kjendiser. Å det er jo tross alt Pitbull sitt show, hvordan kan det bli dårlig liksom, THE KING OF MIAMI. Men så når jeg tenker over det, er det kanskje like greit. Med rundt 100 000 personer på en plass, mange timer å stå og et helvete å komme seg hjem igjen, så er det kanskje like greit. Skal du og få tak i en god plassering så må man kjøpe en vip pakke som gjør at du får komme inn på området før hele Miami får komme inn. Det hadde sikkert gått om vi hadde vært der til nyttår dermed dradd på fest i downtown, men dette er en mor og datter tur, så da går ikke det helt. Fant og ut i dag at Drake skal være på en nattklubb her og det er et stort maskeradeball på Nikki Beach. Men jeg får heller ta det igjen en annen gang når jeg er her med en vennine eller noe slikt.

Nå er det bare 3 timer igjen av 2015, å jeg vet at 2016 kommer til å bringe mye bra med seg. Folk sier hele tiden, nytt år med nye muligheter. Det er jo sant på en måte, men jeg prøver å heller tenke ny dag nye muligheter. Det er og mange som har lagt opp lister med nyttårsforesett som går rett i dass etter 1 uke (det vanlige : ikke spise snop, trene osv). Mitt nyttårsforsett er å ta bedre vare på meg selv. Å jeg skal love dere at det kommer til å bli vanskelig for meg, men jeg skal ta en dag om gangen å håpe på det beste. Miami/Florida/USA gir meg en god inspirasjon til å leve, og nyte livet. Jeg er alltid den som sitter ting på vent, noe jeg må slutte med.

Men nok om det, nå skal jeg kose meg å se litt på pitulls NYE på tv, før jeg skal ut å kjenne på den gode stemningen og se på de nydelige rakettene som blir skutt opp fra stranden.

HÅPER ALLE DERE I NORGE HAR FÅTT EN GOD START PÅ DET NYE ÅRET.

 


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)