WINE & DINE

                                                                                                                                       LOKAL TID: 2:30 AM

Det er masse jeg er takknemlig for, men en av tingene er at jeg er utrolig takknemlig for å kunne bo her i USA og jobbe for Mr Mickey. Pågrunn av det har jeg møtt så utrolig mange gode og fantastiske mennesker som betyr endel for meg. På første programmet mitt fant jeg meg en familie og gode venner som gjorde det veldig trygt å komme tilbake hit. På dette programmet har jeg møtt flere personer som har blitt viktig for meg, og jeg kan fortiden ikke se en fremtid i det hele tatt i Norge.

Det er her i USA jeg føler meg hjemme! Så enkelt og greit er det. Jeg har så utrolig mange vonde tider og minner fra Norge, mens her i USA har jeg bare gode minner, gode tider og ikke minst utrolig gode venner og familie. Kunne vell ikke bedt om mer? Nå høres det nesten ut som at jeg bare skal legge alt og alle som er i Norge bak meg, men det er jo selvfølgelig ikke sant. Jeg har fortsatt folk jeg har kjær og som alltid kommer til å være hjærte mitt kjært. Men jeg kan skrive under på at den listen bare blir mindre og mindre ettersom tiden går. Alle gangene jeg har bodd vekke fra Norge, har jeg sett hvem man skal ta vare på, og hvem jeg ikke kommer til å bruke noe mer energi og tid på.

Vill du vite hvem som alltid kommer til å være der for deg igjennom tykt og tynt? Flytt til et annet land i 1 år, det er da man ser hvem som gidder og tar seg tid til å holde kontakt. Man må selvfølgelig gjøre en “effort” selv, men ja det er en god måte å “rydde i vennelisten sin”……


Men nok om det! Når det kommer til meg skjerpe meg ang livsstil, så går det ganske til helvete fortiden.. Sovner rundt kl 2 på kvelden, og sover til 10 min før jeg må kjøre til jobb!! Altså jeg sover til 1:30 PM, så jeg sover rundt 11/12 timer og føler meg fortsatt sliten. Tror jeg har mangel på vitaminer eller noe slikt, dette går hvertfall ikke lengre. Når det kommer til å prøve å være sunn, så går det litt bedre.. Gikk ikke helt etter planen i dag, men så igjen angrer jeg heller ikke på det. 

( En av de beste Quasadilla jeg har smakt )

Meg og to gode venner, dro ut og spiste og drakk etter jobb noe som alltid er veldig koselig. Det er i slike sammenhenger det er hardt å skulle prøve å være sunn, prøve å legge meg tidligere og få rutine på livet. Får det er jo noe som er koselig, som alltid ender opp i nye gode minner.. Så jeg angrer ikke på at jeg joinet de etter jobb, men skulle jo helst ha dratt hjem og sovet. Men nok om dette, nå må jeg faktisk komme meg i seng. Kan ikke sove til rett før jobb i morgen siden jeg har en avtale klokken 11 som jeg må rekke. WISH ME LUCK. God natt, eller blir vell heller god morgen for deg hjemme i Norge.

 

SKAL BARE VÆRE NORSKE FLAGG PÅ 17 MAI

Utrolig mye snakk om det skal være lov til å ha andre flagg på 17 mai i det siste. Føler dette er blitt et fast tema rundt denne tiden vært år nå. Og jeg skal være ærlig å si at jeg forstår det veldig godt. Forstår at folk blir sur og irritert når invandrere går rundt med sitt lands flagg, når det er Norge vi feirer. Jeg selv synes at det blir helt feil. Tror ikke de hadde selv sittet pris på om vi skulle kommet med vårt flagg når de feirer sitt land. 

Tenk om jeg skulle gått rundt her i USA på July 4th og veivet med det Norske flagget, det er jo ikke Norge som skal bli feiret på July 4th. Norge har sin egen dag, noe mesteparten av alle land har.

Man kan jo tenke seg til at invandrerene bare er dumme, og tror at på 17 Mai skal man feire landene. Men så igjen tror jeg nok at de er fult klar over at det er Norge sin nasjonaldag.. Så hvorfor tar de med flagget sitt ? Dette er noe jeg undrer veldig på! Jeg hadde aldri i livet tatt med meg Norske flagget og veivet det på et annets land Nasjonaldag. 

Men nok om det temaet der, jeg er uansett ikke i Norge dette året for å feire Norge. Vi skal selvfølgelig feire Norge her i USA. Planen er å starte dagen med Champagne frokost, dermed går turen mot Epcot hvor lederene og kokkene skal stelle i stand en feiring for oss. Sist gang jeg var her fikk vi grill mat, kake, spise så mye is vi ville og Mickey øre pins med det Norske flagget på. Var kjempe gøyt, den Norske pavilijongen blir og pyntet ekstra opp med masse NORSKE flagg, og vi går i tog rundt på pavilijongen og synger nasjonalsangene. 

 


( BILDER FRA SIST 17 MAY I EPCOT (2013) )
 

Dette året har jeg fått fri, så det er jo ekstra gøyt. Vi skal og drikke rundt jorden (alle landene i Epcot) så å skulle gå på jobb dagen etterpå blir nok ikke så gøyt. Men jeg må jo jobbe og, kan ikke bare ha det gøyt.

 

VEGAS BABY

I begynnelsen av Februar dro meg og Martine til Vegas, og vi skal tilbake i begynnelsen av Juli! Det var helt sykt for å si det slik. Vi hadde det super gøyt, dro på Jennifer Lopez konsert hvor vi sto helt inntill scenen og kunne nesten ta borti henne. Helikopter tur til Grand Canyon og selvfølgelig gamblet vi litt på automatene (siden ingen av oss kan poker). 

En opplevelse jeg ikke kommer til å glemme for å si det slik. Høydepunkte var nok Jennifer Lopez konserten, har sett henne live en gang før i Stockholm, men denne gangen tok hele kaka! Den damen vet hvordan man skal lage show. Showet heter ” ALL I HAVE,, og hun ga alt for å si det mildt. Alt fra kostymer, scenen, dansere og hva sanger hun fremførte var ON POINT! 

Var og første gang jeg fikk prøvd å fly helikopter, utrolig gøyt. Vi fikk se hele Las Vegas stripe og Grand Canyon fra høyden, og vi hadde og 30 minutters piknik pause nede i Canyon som var utrolig koselig. Tok noen bilder og koste oss med Champagne og brunch.. Anbefaler alle til å ta seg en slik tur om man først skal en tur til Vegas.

Vi var og ute den ene kvelden på Jewel, som er på hotellet vi bodde på … Rettere sagt Aria!!! Alltid sagt at jeg ville bo på Aria om jeg skulle til Vegas, så selvfølgelig endte vi opp med og bo der.

Q: HAR DU VÆRT I VEGAS? 

HELLO FROM THE OTHER SIDE

Det å gå rundt og tenke at man må endre livet sitt, endre dårlige vaner men samtidig aldri har energi for det. Velger den enkleste utveien som er å ikke gjøre noe med det, ikke prøve fordi du har prøvd så mange ganger og alltid falt tilbake til de dårlige vanene dine. Hater den følelsen for å si det slik. Har nå vært i den dårlige sirkelen for over 2 måneder, 2 måneder som jeg føler at jeg har kastet bort.

Ja, jeg har vært utrolig usunn, dagene har gått i jobb og soving. Siden jeg jobber mest kveld, ender jeg oftest opp med og sove frem til jeg må dra. Etter jobb blir det en enkel middag, rettere sagt dårlig mat som ikke kroppen min setter pris på. Å slik går dagene! Når fri dagene kommer, sover jeg som oftest lenge, også har jeg alltid mye jeg må få gjort som jeg ikke har fått gjort alle de andre dagene.. Adult life you know! Så når jeg kommer tilbake på jobb igjen, føler jeg ikke at jeg har hatt fri i det hele tatt. Noe som faktisk ja gjør meg litt små deppa.

Sier ikke at livet mitt er et helvete, og at jeg har det så hardt. For nei, jeg har et ganske bra liv. Det er bare ikke alltid så enkelt. Kan heller ikke ta meg noe spesielt fri siden jeg må spare penger som jeg trenger til året mellom programmene mine. Så kroppen min sa nylig at nå er det nok, ja har hengt over do skålen og sovet bort hele dagen 2 dager nå.. Først i går jeg føler meg litt bedre, så jeg kom meg på jobb.. Håper bare dette ikke skjer flere ganger, føler jeg har gått glipp av masse penger pga dette. Men så igjen kommer vell helse forran penger?

Jeg må hvertfall skjerpe meg for å si det mildt!! Wish me luck with that……. Har forresten så utrolig mye jeg må oppdatere dere på, har skjedd så mye de siste 3 månedene, men samtidig ikke. Skal få skrevet innlegg om hva som har skjedd, men nå er det lalle tid klokken er tross alt halv 3 på natten her i Orlando.

 


(Legger ved et bilde av Martine og meg, når vi var i Vegas i Februar)