KEY WEST FREM & TILBAKE

Hola,

Er det noe som er litt morsomt, så er det historien om da meg og mamma var på et cruise som stoppet i Key West, vinteren 2015. Vi gledet oss så mye til å se den nydelige plassen, og ikke minst spise key lime pie. Men det som skjedde var at vi aldri kom oss på land.

Jeg var ikke akkurat den flinkeste på å vite hva forskjellen på AM/PM var (kjempe flink nå), så på en eller annen måte tenkte jeg at vi hadde kjempe god tid på å gå i land, men når vi skulle gå i land stoppet de oss i døren for da var det under 1 time til vi skulle forlate plassen. Så ja, det ble Key West ifra cruise skipet og ikke noe mer.

Så jeg måtte jo selvfølgelig finne tid til å endelig få besøke Key West. Heldigvis var både Katerina og Michelle med på tanken, så dagen etter vi dro fra Bermuda og til Miami, så kjørte vi tur/retur Key West ifra Miami, før vi i det hele tatt hadde hatt en hel dag der.

Photo by : Michelle Daae / micchii

Key West var en utrolig fin plass, og smaken av en søt men ikke for søt key lime pie var virkelig “the cherry on the top” for min del. Men skal jeg være ærlig, så hadde jeg mye større forventninger til Key West som de ikke levde opp til. Tror kanskje det er fordi jeg samenlignet det litt med Old San Juan i Puerto Rico, og den plassen er bare så nydelig.

Photo by : Michelle Daae / micchii

Men igjen, jeg er kjempe takknemlig for at jeg endelig har fått sett Key West, kjenner mange som har bodd lenge i Florida/Orlando og enda ikke besøkt både Miami og Key West, så jeg skal være takknemlig!!

Vi besøkte også selvfølgelig den populære plassen “Southernmost Point” som er bare 90 miles ifra Cuba. Så var nok Key West som var den første plassen som cubanerne kom til når de prøvde å komme seg vekk ifra Cuba og kom til USA via båt.

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

DETTE KAPITTELET ER OFFISIELT LUKKET

//Lokal tid: 14:15

Hola,

Kan ikke tro at denne dagen har kommet, og det så fort. Sitter her på flyplassen i Miami og har bare lyst til å hente tingene mine og ta første buss tilbake til Orlando. Trodde jeg var okey, og at den tunge følelsen med å skulle forlate det amerikanske disney livet mitt var ferdig, men der tok jeg grundig feil. Har nok bare skyvet følelsen til siden og tenkt at jeg bare er på en liten ferie, før jeg skulle tilbake til Orlando.

Men det er jo ikke sant, og det kjenner jeg nå. Synes litt synd på mamma som sikkert kommer til å få en grinete datter hjem. Hva skjedde med gleden over å få se både henne, familien min og Chanel igjen? Forhåpentligvis klarer jeg å skjerpe meg på de neste 10 timene med reise.

Prøver hardt å mimre tilbake på alt jeg har gjort, være takknemlig for at det har skjedd og se fremover mot alt det som kommer. Men det er hardt!

Føler virkelig på at dette kapittelet er ferdig, og det usikre er forran meg. Men jeg må bare hoppe ut av komfort sonen min, oppleve noe nytt og vokse.

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

KATE SPADE GIVEAWAY VINNER

Hola,

Som mesteparten sikkert fikk med seg, så la jeg ut en giveaway sist uke som skulle kåres i dag. Vinneren av en Kate Spade “IN FULL BLOOM” bodylotion er :

TheTrudyShow

Som må sjekke innboksen sin på insta for leverings informasjon.

Tenkte egentlig å ha en Kylie Jenner lipkit giveaway, men tror jeg heller legger den til som endel av julekalenderen jeg skal ha i Desember. Blir en god mix av hud og sminke produkter som jeg tror dere kommer til å like. Kommer et eget innlegg med mer informasjon snart.

Photo by : Michelle Daae / micchii

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

JEG ER TAKKNEMLIG

Hola,

Siste torsdagen hver November handler om å være takknemlig! Er det en tradisjon fra USA som jeg liker, så er det thanksgiving. Føler thanksgiving handler mer om å være takknemlig over hva man har ifra venner og ting til familie. Har selv bare vært med på en typisk thanksgiving middag tilbake i 2013, men har veldig lyst til å innføre det som en tradisjon for meg selv og fremtidig familie.

Synes jul handler for mye om gavene man får, så føler da denne dagen handler mer om familie. For all del, vi skal jo ikke glemme blackfriday som er dagen etter, selvfølgelig finner butikkene en eller annen grunn for at det skal bli shoppings tradisjoner rundt slike tider. Kjøp noe til deg selv, fordi du er takknemlig? Tror jeg må google litt angående hvordan og hvorfor black friday ble en ting.

(Jeg er og takknemlig for at Steffen & meg fikk være de første til å møte Jennifer Lopez, som 50 åring ) 

Uansett, tenkte dette innlegget skulle handle om takknemlighet! Det er så utrolig mye man tar lett på, tenker at alle andre og har, og ser ikke hvor heldig man er i livet før det kanskje er vekk.

Jeg prøver å vise takknemlighet og tenke over hvor heldig jeg er hver eneste dag, men det er virkelig ikke alltid lett. Så i dag kommer det en ekstra dose takknemlighet, fordi jeg er super takknemlig for å ha :

FAMILIE & VENNER SOM BRYR SEG OM MEG

HA VERDENS BESTE MAMMA 

MAT OG TAK OVER HODET

NORSK STATSBORGER, MED ALLE DE GODE FORDELENE

KAN REISE VERDEN RUNDT & UTFORSKE ANDRE KULTURER

YTRINGSFRIHETEN MIN

POMME JENTEN MIN CHANEL

JOBB & STUDIE MULIGHETENE MINE

EN LYS OG FIN FREMTID

Jeg kunne sittet her i mange timer, om jeg skulle skrivet hver og en ting jeg er takknemlig for. Men føler denne listen viser en helhet. Synes alle burde putte av hvertfall 5 min hver dag, bare til å tenke igjennom alt man er takknemlig for. Spesielt i harde tider, det er noe jeg selv må jobbe med, hvor jeg allerede er på god vei.

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

 

CRUISER RUNDT I CARIBBEAN

Lokal tid: 11:45

Hola,

Grunn for lite blogging de siste dagene? Det er fordi jeg har cruiset rundt i Caribbean uten nett. Skal være ærlig å si at det har vært deilig, men har samtidig følt at det blir fint å komme inn i gode blogge rutiner igjen.

Cruiset vi er på dro fra Miami på søndag og går tilbake i morgen. Har virkelig vært noen utrolige deilige og avslappende dager, takk gud for det siden det blir en lang reise dag i morgen. Vi skal av skipet i 9 tiden, og fly til Norge rundt 6 tiden på kvelden….. Kjempe merkelig å tenke på at jeg snart er tilbake i kalde vinter Norge.

Photo by : Michelle Daae / micchii

 

Men nok om kalde vinter tanker, og tilbake til cruiset. Første stopp var Bahamas, hvor jeg har vært mange ganger. Så siden jeg hadde en forferdelig natt med mye hosting og dårlig hals, bestemte jeg meg for å heller sove litt lengre og bare gå en liten tur på land. Noe som passet meg ganske greit. Bahamas er kjempe fint, fine hus, kultur og strender, og en av de tingene de er kjent for er Atlantis hotellet som jeg har kjempe lyst til å bo på. Men det får bli neste gang.

På tirsdag cruiset vi videre ned mot Haiti, så dagen handlet for det meste om å spise, trene og kose seg utpå balkongen som vi har (og som er veldig stor).. Så i går var vi i land i Haiti, så da kunne jeg krysse av enda et nytt land på karte mitt. Var kjempe fint og en avslappende plass.. Men følte ikke at de hadde noe jeg ikke har sett før, en av de negative effektene av å ha reist så mye rundt. Har man sett en helt fantastisk strand i et land, så blir alt annet ikke like imponerende.

I dag spiste vi en felles god frokost før jeg slappet av på massasje bordet i en time. Har lenge hatt lyst til å få meg en skikkelig massasje, men har aldri tatt meg helt tid til det. Mye bedre å gjøre det her, siden jeg kunne bare gå rett ned til lugaren og ut på altanen, enn å måtte gå ut i en kald vinterstorm i Norge, vist jeg heller hadde valgt å ta spa i Norge.

Ellers skal vi bare nyte resten av dagen! Det er og thanksgiving i dag, så det blir nok litt ekstra stas på båten, og hva kommer etter thanksgiving? Jo det er blackfriday, så passer perfekt at vi skal noen timer på land i morgen. Tror Katerina & Michelle kommer til å ha det gøyt. For min del blir nok det dyreste jeg kjøper en kaffe kopp på Starbucks.. #ARBEIDSLØS

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

 

VIKTIGST DETALJEN

Reklame | Poster Store

 

Hola,

Er det noe som er bra med at jeg ikke skal jobbe når jeg kommer hjem igjen til Norge, så er det at jeg har mye tid til Chanel og til å style rommet mitt. Sist jeg så rommet mitt var da jeg var hjemme en tur i sommer, og jeg skal være ærlig å si at det så trist ut.

Det er viktig å trives i omgivelsene rundt seg, så jeg gleder meg til å dekorere det fint. Jeg aldri vært en person som har vært flink til å ha ting på veggene, men etter å ha sett hvor fint og viktig det er med bilder hos en vennine her i Orlando, så har jeg funnet ut at det er en viktig detalj som jeg alltid har glemt. Det gjør rommet mye mer hjemmekoselig og personlig.

Jeg er så heldig som får sammarbeide med Poster Store som har utrolig mye fint! De har fine milijøvennelige Plakater som har fått Nordisk svanemerke, som er et av de strengeste økologiske merket i Europa. De har og nydelige Rammer som har akrylglass, som er lettere, uknuselig og krystallklar, men med det samme vakre refleksjonsegenskapene som glass innehar.

Jeg har selvfølgelig forelsket meg i litt for mange plakater, og har trolig ikke nok veggplass til alle. Derfor har jeg måttet plukke ut mine favoritter som jeg bare må ha. Som dere sikkert legger merke til, så har jeg en greie for fargen rosa & Chanel. 

Når det kommer til Rammer, så har jeg en ting for gullrammer. Er det en stil jeg elsker, så er det kombinasjonen av hvit marmor og gulldetaljer. Så favorittrammene mine er selvfølgelig gull

Jeg har og selvfølgelig fått 30% rabatt til leserne mine ( Ikke inkludert selection plakat & rammer), som varer til 31/11 ! Nydelig julegave, eller en godbit til deg selv.

30% KODE : MIZZLOPEZ30

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

 

KATE SPADE GIVEAWAY

Reklame | Egen kjøpt giveaway ( Reklame for en ikke sponset Giveaway)

Hola

Herlige juletider nærmer seg, men her i USA er julen og feiringen som kommer med det i gang for lenge siden. Med en gang Halloween er over går vi over til jul i statene så dere kan tenke dere jeg er i god julestemning allerede!

En av de viktigste tradisjonene for meg, og det jeg holder mest kjært, er å gi gaver videre til de som betyr mest for meg. Dere som tar dere tid til å lese og kommentere her betyr utrolig mye for meg og jeg vil jo da selvsagt gi noe tilbake til dere også.

Photo by : Michelle Daae / micchii

Jeg vil derfor ha en giveaway der en heldig vinner skal få en herlig Kate Spade body lotion som du kan kose deg med i førjulstiden! For å få mulighet til å vinne må du:

1. Følge Silje.S.Lopez på Instagram
2. Kommenter ‘JA’GIVEAWAY bilde HER

Vinneren trekkes Fredag 29. november, og annonseres her på bloggen.

Jeg har og planer om å ha en julekalender med mange fine gaver, som begynner 1 Desember! Kommer mer informasjon her når det nærmer seg.

Photo by : Michelle Daae / micchii

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

EN DÅRLIG FROKOST MED ASKEPOTT

//Lokal tid: 16:00

Hola,

Den siste tiden før programslutt, ble det ganske knapp tid til å gjøre alt som var på bucket listen min. Derimot var det noe jeg klarte å få gjort i siste liten, så var det å spise frokost ved Cindarella’s Castle. Heldigvis kjente Martine & meg en nestleder som jobber der, så han fikset oss en reservasjon. Det er vanligvis kjempevanskelig å få reservasjon der, og det forstår jeg godt. Hvem vil ikke spise frokost/lunsj/middag i et verdens mest kjente slott sammen med prinsesser?

MEN, når sant skal være sant, så var hele opplevelsen veldig skuffende! Det første vi gjorde var å få et søtt bilde med Askepott, og deretter ble vi vist bort til bordet vårt. Servitøren kom ganske fort, men var han hyggelig?! Absolutt ikke! Han fortalte fort hvordan ting fungerte, skjenket appelsinjuice i glassene våre med  og forsvant like fort. Han hadde tydeligvis ingen planer om å spørre oss om hva vi foretrakk å drikke, bare antok at vi ville ha appelsinjuice. Jeg har jobbet selv på en disney restaurant, så jeg vet at han kunne servert oss mye annet enn appelsin juice. Når han kom tilbake bestilte vi frokost, og da Martine spurte etter et glass vann fikk hun fort et stygt blikk. Det var jo visstmnok for mye til bry å hente et glass vann til oss.

Jeg så jo det at han hadde en rolig morgen, han stod og hang på sidestasjonene og pratet med de andre ansatte. Men det å skulle hente et glass vann var visstnok for mye å forlange. Hvor var serviceinnstillingen hans? Ikke tilstedeværende den dagen i hvert fall. I tillegg var maten min var en tørr skive med avocado, salat og ost. Ikke verdt over 500kr for å si det slik! Det eneste som var koselig med frokosten var å hilse på prinsessene.

Jeg har lest og en del anmeldelser etter besøket, og jeg kunne ikke se en eneste som skrev at servicen var bra der. Enten stod det ingenting om servicen, eller så stod det at den var gjennomsnittlig. Fokuset lå heller på at folk likte å møte prinsessene og at de var hyggelige. Så alt i alt var det dårlig service og mat, men nå kan jeg hvertfall si at jeg har spist der.

 

Veldig disney fan?: ANBEFALES til alle andre : ANBEFALES IKKE 

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

 

FROST 2 ER BEDRE ENN DEN FØRSTE

//Lokal tid: 01:50

Hola,

Skulle trodd at en så stor film kom til å ha verdens premiere rundt om i hele verden samtidig, men det var vist feil. Frost 2 hadde førpremiere i går ( Torsdag), og vi fikk endelig sett den i dag her i Miami!! Filmen kommer ikke til Norge før 25 Desember, noe jeg synes er litt merkelig. En så kjent film, også må man vente en hel måned?

Kan jo tenkes at det er pågrunn av at den skal omgjøres til Norsk, men denne filmen har vært såpass lenge ferdig at de kunne gjort det for lenge siden.

Synes det var ekstra spesielt å se denne filmen, siden jeg hadde pratet med en Disney ansatt som har vært med på å forme karakterene, spesielt hvordan Elsa og Anna endret seg som personer i denne filmen. Han kunne selvfølgelig ikke si mye, men han hintet veldig til at man kom til å få litt mer Norsk følelse og at Anna og Elsa på en måte kom til å vokse opp!!

Filmen var hvertfall utrolig bra, kan med hånden på hjerte si at jeg likte denne MYE bedre enn den første. Ikke bare var det mye humor, og spenning men du får også svar på alt om hvorfor Elsa har krefter og fortiden til foreldrene, og svaret som alle har lurt på ¨Hvorfor dro foreldrene fra de, og hvordan dødde de¨.

Skal ikke spoile så mye mer, men det er bare til å løpe til kinosalen 25 Desember, for denne filmen er verdt de dyre kino prisene i Norge!! Vil du ha spoilers? se HER

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

VIN OG BOBBLER

//Lokal tid: 17:34

Hola,

Hvor takknemlig er ikke jeg for å ha Michelle & Katerina i livet mitt? UTROLIG TAKKNEMLIG!! De får virkelig en litt grå tid til å bli bedre, med alt ifra gode klemmer til gode stunder.

På mandag etter vi hadde kommet tilbake på hotellet etter en koselig middag, skulle vi egentlig bare slappe av forran tv’en med en god film. Men de planene endret seg fort.

Photo by : Michelle Daae / micchii

Jeg har en ting for å bade, spesielt med masse bobler bad. Hvem kan motstå et varmt og godt bad, for å slappe av. Men det ble en litt mer crazy øyeblikk enn jeg hadde planlagt. For det første endte jeg opp med å bruke over halve flasken av en utrolig god såpe, og med eneste gang jeg trykket på “boble knappen” tok det jo helt av. Det ble så mye bobler at det gikk opp i taket, og jeg ble boblet ned. Vi endte opp med en god latter og gode bilder da.. lol..

Michelle kom med både vin og solbriller til meg, og vi fikk tatt noen episke bilder som jeg bare ELSKER! Hun er en profesjonell fotograf lokalisert i Bergen, så jeg er en utrolig heldig blogger for å si det slik!! Hadde aldri fått til de bildene selv.

Sjekk ut : Michelle Daae / micchii

Photo by : Michelle Daae / micchii

Var et lite øyeblikk i badekaret jeg fikk helt hetta og bare måtte komme meg ut. Boblene var så store og tykke at de bare tok helt over, hadde bobler rundt hele meg og de begynte tilslutt og blokkere munnen og nesen min, slik at det var vanskelig å puste. Og siden jeg liker varme bad, så var ikke det akkuratt så kaldt i det badekaret.

Etter at jeg hadde fått roet meg ned og “drept” noen bobler, joinet søte Katerina boble badet, noe som var utrolig koselig. ♥ Gode minner med gode folk !!

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ