VERDENS KJEDELIGSTE LIV

Er det noe jeg tenker ofte over fortiden, så er det livet mitt. Hvorfor er jeg her nå, hva er meningen med mitt liv og hvor fører livet meg. Jeg har jo alltid tenkt at alt som skjer, skjer for en grunn. Men er det sant?

Føler jeg egentlig bare bruker den setningen, når jeg prøver å se positivt på noe som har skjedd. Som for eksempel at jeg ikke får dra tilbake til disney med en vennine og gammel romkamerat av meg. Vi hadde liksom alt planlagt, og selvfølgelig skulle vi bo sammen igjen. Men slik blir ikke det. Så nå får ikke hun dra til disney før i januar, og jeg må dele rom med noen jeg kanskje kommer til å hate. Men så igjen, det som skjer, skjer for en grunn?

Jeg er utrolig nysjerrig på hvor jeg kommer til å være om 10 år! For 10 år siden hadde jeg nettopp hatt min første sommer hvor jeg hadde en jobb. Og hadde nettopp byttet skole, siden jeg vill gå på samme skole som bestevenninen min Martine. Hvor lite viste jeg da, hvor jeg kom til å være om 10 år aka nå. Det vittige er jo at jeg denne sommeren har jobbet for den samme bedriften, som jeg jobbet for i 2008.

Har begynt å tenke på å skrive brev til “den fremtidige meg”. Leste om en som hadde gjort det, og det virket som en utrolig gøy ting å se tilbake på. Så kanskje det er noe jeg burde begynne med. Hvertfall, det er nok mye som kommer til å skje. Men jeg håper av hele mitt hjerte at jeg har et liv jeg er fornøyd med om 10 år.

(Throwback bilde fra late dager i Playa del Carmen i Mexico, med Martine)

Akkurat nå er jo livet mitt utrolig kjedelig, og jeg er virkelig ikke hvor jeg skulle ønsket å være. Men så igjen er det nok folk som tenker at jeg har et utrolig spennende liv. Jeg lever jo ikke akkuratt slik som “alle andre”. Jeg har bodd i 3 forskjellige land, jobbet for et av de største firmaene i verden, reist rundt i verden og ja levet livet. Men samtidig ikke? 

Nei altså, kjenner at jeg bare blir helt forvirret over tankene mine nå. Jeg er liksom glad for at jeg ikke er som alle andre, stolt over å ha gjort noe annet enn å bare studere/jobbe eller stifte familie i en ung alder. Jeg har holdt meg unna det A4-ark livet. Men igjen så kunne jeg gjerne tenkt meg det A4 livet, samtidig som jeg hater tanken på å ha det livet.

Jeg føler at jeg ikke har oppnådd noe i en alder av 25år : Har aldri hatt kjæreste og er ikke i nærheten av å gifte meg og få barn. Jeg har ikke noe utdanning, og er ikke ferdig med vidergående utdanning enda, som jeg skulle vært ferdig med for 7 år siden. Eier ikke leilighet eller hus, og når det kommer til pensjonssparing og økonomisk sikkerthet, så har jeg NADA!

Men så på en annen side: Jeg har besøkt over 20+ land, bodd i både USA & Spania og fått nære venner og familie, samtidig som jeg har fikset meg kontakter i mange andre land. Vært pommy mommy nå i 4 år for verdens søteste pomeranian. Nesten ferdig med vidergående, og vet hva jeg vil studere. Og ikke minst men sist, jeg eier en ford mustang 2016 bil som ville vært verdt rundt en halv million kroner i norge, og planer/sparer for å kunne innvistere i en leilighet. 

Så jeg har på en måte oppnådd og gjort endel. Men i mine øyner er jeg fortsatt ikke hvor jeg burde vært på min alder. Men det er vel ingen fasit? 

Men så alt i alt, synes jeg at livet mitt er utrolig kjedelig.

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


MAISON FONDEÈ EN 1862

Noen liker kake, noen liker cupcakes mens jeg liker makroner. Jeg baker og lager masse kaker, men jeg har aldri vært en kake monster. Når jeg har lyst på noe godt, blir det ofte is,sjokolade, smågodt eller makron. Selvfølgelig er jeg i en bursdags feiring eller noe, og det eneste de har er kake, så kan jeg ta meg en liten bit men det blir aldri et helt stykke. 

Tror at en av grunnene til at jeg ikke liker kaker så godt, er nok fordi jeg har laget endel kaker opp igjennom årene, og har fått skikkelig avsmak. Har et dilemma når det kommer til baking av kaker, har ikke tålmodighet til å lage kaker ( har mine tider hvor jeg vil hive kaken i veggen), men jeg elsker å kunne se folk jeg er glad i kose seg med kakene jeg har laget til de. Og se noen bli glad over hva du har gjort, er en utrolig god følelse.

Som vanlig klarer jeg og avspore når det kommer til hva jeg skulle skrive om. Jeg har prøvd veldig mange forskjellige makroner/ makron merker. Og det jeg har funnet ut igjennom årene er at Ladurèe har de beste makronene. Prøvde selv og lage makroner hjemme en gang, men skal være ærlig å si at de ikke ble så bra. Når man skal lage makroner må man virkelig ha tålmodighet, noe jeg virkelig ikke har. Så tror jeg holder meg til å kjøpe ferdige makroner fra ladurèe.

De selger desverre ikke ladurèe makroner i Norge, så jeg har kjøpt når jeg har vært i Miami og i Roma. Og gleder meg utrolig til jeg skal få kunne kjøpe makroner i Paris denne sommeren. Som bare er om 1 dag!!!  

Q: HAR DU EN FAVORITT DESSERT?

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


MINE FAVORITTER

Er det noe jeg digger, og som fort egentlig blir en dårlig vane… Så er det å ligge seg godt under dynen, gjerne med noe godt og se på serier..  Hva er bedre enn det liksom? (så mye annet) men alikavell, det er godt å kose seg i “komfort sonen” og bare ikke tenke på noe. Jeg er en person som tenker mye, og gjerne på en ting om og om igjen.

Så det å da gå inn i en liten serie boble, hvor det eneste du trenger å tenke på er å putte godsakene i munnen og drømme deg inn i serien. Er utrolig behagelig til tider. Dere har vell selv de tidene man bare vil chille og ikke gjøre noe annet?

Uansett, har dere sett noen av seriene jeg ser på? Kommer nok til å se at Game of Thrones ikke er på listen min.. Har bare kommet meg til andre sesong, og har liksom ikke fått helt dilla på den som alle andre.. Men det skjer nok en gang.

Hvertfall her kommer noen av yndlings seriene mine…… 

PRETTY LITTLE LIARS

GOSSIP GIRL 

VAMPIRE DIARIES 

THE ORIGINALS

SEX & THE CITY

THE BOLD TYPE 

SHADES OF BLUE

REVENGE

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS

THE ROYALS

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


EN BEDRE LIVSSTIL

Er det noe som gir deg en skikkelig kickstart på dagen, så er det en god og sunn frokost smoothie bolle. Den jeg har pleid å lage består av gresk yoghurt, blåbære, jordbær & acai med gojibær og mandel toppings. Kjempe lett…

Jeg har forandret livsstilen min totalt fortiden, og trives veldig godt meg det. Men jobber fremdeles med det å skulle finne ut hvordan jeg skal holde den i lengden altså en balanse. Til nå har det gått mest i juice og smoothies, men jeg vil jo gjerne begynne å spise pasta,ris og brød etterhvert uten at jeg skal legge på meg 10kg. Men tenker at så lenge jeg ikke spiser en liter med is, og en hel sjokolade plate. Så er jo jeg godt påvei.

Q: HAR DU EN FAVORITT FROKOST?

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


JA JEG ER REDD

På onsdag var jeg så flink å endelig kom meg til legen. En av tingene jeg var beskymret for, var at jeg bare hadde tatt den første HPV vaksinen. Men siden jeg ikke rakk å ta nr 2, så tenkte jeg at det toget hadde gått. Jeg har jo ikke tid til å ta 3 vaksiner før jeg skal dra i oktober, hvor det må være 5 måneder mellom vaksine 2 og 3.

Kjente jeg hatet meg selv veldig for å ikke ha gjennomført hpv vaksinene. Min tanke gjennom alle årene har vært, at vist det er noe som kommer til å drepe meg. Så er det kreft. Og hvor typisk er ikke det om jeg får livmorshalskreft, også kunne jeg unngått det om jeg bare hadde fått tatt de 3 vaksinene.

Men heldigvis så har jeg en lege som tar tak i ting, og siden de vist nok snart skal kutte ut den siste vaksinen. Så fikk hun overtalt “vaksine damen” om at vist jeg tar den første om igjen, da får jeg akkurat tatt nr 2 før jeg drar til USA aka jeg kommer meg igjennom hele behandlingen. Jeg ble så utrolig glad og takknemlig. Men så innså jeg at det var tid for å stikke en sprøyte i meg, noe som bare ødela hele rusen av å endelig få fikset ting. Jeg har virkelig fått sprøyte skrekk de siste årene for å si det slik. Så jeg trodde jeg skulle dø der jeg lå, klarte ikke å se på sprøyten og ja det hele var bare et mareritt. Men ja, jeg var nok litt dramatisk med tanke på at jeg nesten ikke kjente stikket, men hello jeg må jo få synes synd på meg selv.

i hate cancer sayings that make me smile pinterest i hate cancer quotes

Hvertfall er det noe jeg har tenkt over, så er det å gjøre alt som er forebyggende mot kreft. Jeg er så utrolig redd for å få kreft, og med tanke på at jeg i mange år har tenkt at det er det som kommer til å ta knekken på meg. Så sier jo det seg selv at det er noe jeg ofte tenker på. Det hjelper heller ikke at jeg mistet min amerikanske “far” i fjor høst pågrunn av hjerne kreft. Han levde bare et halvt år etter at han fikk diagnosen, og han var verdens herligste bamse far, som ga så utrolig mye av seg selv. Var det noen som virkelig ikke fortjente å dø på den måten, så var det han. Vet at ja ingen fortjener å dø på den måten, men hvorfor kunne ikke heller kreften tatt knekken på folk som voldtar, dreper og uansett må tilbringe resten av livet sitt i et fengsel. Enn en person som sprer mye kjærlighet rundt seg?

Hvertfall alle som er født etter 1991, GÅ OG TA HPV VAKSINEN NÅ FØR JANUAR 2019 (hvertfall start på den) Det er en ganske dyr vaksine, som vi er så heldig å få ta gratis nå. LES MER HER . Og for all del, ta celleprøver og sjekk deg. Mye bedre å finne ut om man har kreft i begynnelses fasen, enn når kreften har slått fult ut. Kan faktisk redde livet ditt. PEACE OUT 

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


EN FORTJENT PAUSE

Altså jeg er så stolt over alt jeg har fått gjort i dag! Fra jeg våknet i dag tidlig, har jeg egentlig bare ville ligge i sengen, spise sjokolade, kose med Chanel og se på serier.

Men hva har jeg fått gjort? Jo altså.. Jeg har vært både hos legen, tatt vaksine, vært innom jobb og irritert de ansatte og ikke minst hatt en etterlengt kvalitets lunsj med min søte bestevennine Martine. Kan med hånden på hjerte, si at jeg ikke har fått gjort så mye på en fri dag her hjemme i Bergen, på evigheter. Det sier jo egentlig endel om mitt liv. Altså et veldig kjedelig liv. Men igjen så trives jeg med livet fortiden.

Processed with VSCO with m5 preset

Jeg har full fokus på mitt velvære, både fysisk og psykisk. Noe jeg er glad jeg endelig har tatt meg skikkelig tid til. Til vanlig har jeg bare skyvet det til side, og prøvd å gjøre alt annet enn å ta vare på meg selv. Så dette er et stort steg videre. ​

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Selv om jeg var tidlig opp i dag, og er super trøtt nå. Så føler jeg fortsatt at jeg har fått hvilt meg, på en merkelig måte.

For meg å stå opp klokken 7 om mornigen, en dag jeg har fri, er IKKE normalt skjønner du. Men jeg så en film som Jay Shetty hadde lagt ut i går, angående og bruke dagen fornuftig aka våkne opp tidligere. Han forklarer det på en måte, at man hver dag får 86 400 sekunder som man kan velge å bruke på hva man vil. Men jo lengre man sover, jo mindre minutter får man på å gjøre ting man elsker, og ting som får deg videre i livet. Dette var ikke akkurat den beste forklaringen. Men se filmen HER 

Uansett nok om dette, nå har jeg lagt meg godt til rette her, og skal se på Keeping up with the Kardashians med Chanel ♥ PEACE OUT

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


BARE 1 UKE IGJEN

Neste tirsdag/onsdag skal jeg til Frankrike,Paris og ikke minst Disneyland Paris for første gang. Jeg gleder meg utrolig mye, og har en lang liste over ting jeg vil se. Så er veldig synd at vi ikke har så mye tid som jeg skulle ønsket. Vi lander ikke før rundt klokken 11, og skal på konsert allerede klokken 6. Så det gir oss vell rundt bare 5 timer på å se byen og spise før konserten. 

(Bilde lånt fra HER

Ja vi har hele onsdag i Paris, men da skal vi besøke DISNEYLAND PARIS!!!!! Men har begynt å tenke på at vi kanskje burde heller se noen plasser i Paris før vi drar til Disney, siden vi ikke får tid til alt på tirsdagen. 

(Bilde lånt fra Disney)

Konserten vi skal på er selvfølgelig Britney Spears & Pitbull igjen, gleder meg masse. Men tenker at det ikke er like viktig for meg å skulle stå nærmt scenen denne gangen, siden jeg allerede har sett showet. 

 

Hvertfall ting jeg vil se er :

♥ Eiffel tårnet

♥ Notre-Dame de Paris

♥ Arch de Triompe

♥ Disneyland Paris

♥ Ladureé hovedbutikk

♥ Pandora (Må kjøpe Eiffel tårnet charmen)

♥Louvre Pyramid

♥ Point Alexandre III

Noen anbefalinger? Husk at jeg har veldig lite tid i Paris.

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


JOBBEN I DISNEY

Siden jeg ikke begynner på jobb før kl 5 i dag, hadde jeg plutselig mye tid på meg før jobb. Så da passer jo det perfekt å få skrivet innlegget om jobben i disney som jeg lovet. 

Jeg har som sagt jobbet to ganger for Disney. Første gang var i 2012/13, og jeg elsket det så mye at jeg dro tilbake i 2016/17, og skal selvfølgelig tilbake nå i oktober.

Disney har noe som heter international program, og det er et 1 års program for folk i andre land, som kan jobbe og bo i disney. Programmet er spesielt tilpasset epcot parken, siden den består av mange pavilijonger fra andre land. Som da også trenger folk fra de forskjellige landene til å jobbe der.

Epcot : Er en av de 4 parkene & 2 vannparkene disney har i Orlando.

De forskjellige landene som er representert i Epcot er : Mexico, Norge, Kina, Afrika, Tyskland, Italia, USA, Japan, Morocco, Frankrike, UK & Canada.

For å søke på programmet må du være over 18 år, og ha et norsk passport. Men det som er greit å vite er at man er “under age” vist man ikke har fylt 21år, så mange som synes det ødelegger opplevelsen litt. Noe som ikke var et problem for meg på første program (20år), men det mye pågrunn av at jeg ikke drakk alkohol.

Hvertfall, når det kommer til å jobbe på den norske pavilijongen på disney, så er det 3 forskjellige plasser man kan jobbe.

Merchandise : Jobb i disney butikkene på den norske pavilijongen.

Raiden: Jobb på den norske raiden Frozen i pavilijongen .

Food & Beverage: Jobb på bakeriet, øl vognen eller i restauranten Akershus.

               
(Trykk på bilde for å se Disney life video) 

Jeg jobbet begge programmene mine i food & beverage hvor jeg trivdes veldig godt. Der begynner man først i front of house, altså man jobber i bakeriet Kringla, i øl vognen eller i restauranten Akershus hvor man viser folk til bordet deres og vasker bord. Etterhvert får man bli servitør, noe som gir deg litt mer frihet. For det første er det bedre penger, men det er også lettere å gi fra seg/plukke vakter.

Siden dette blir mitt tredje program, kommer jeg til å komme rett inn som servitør. Så det er jo et stort pluss. Eneste er at det blir mitt siste program, siden vi bare har lov til å dra på 3 programmer. Men det er vell sikkert litt påtide å gjøre noe annet? 

                 mveSSX8iKv8
                                                                                                                    (Trykk på bilde for å se Disney life video)

Hvor bor man ?

Disney har fire forskellige bo plasser, hvor man deler leiligheter med andre folk som er på et program. Komplekset har både treningssenter, svømmebaseng og vaskemaskiner tilgjengelig. Eneste som er litt kjipt er at man må dele rom med 1 eller 2 personer. Så per rom har 2 personer, og per leilighet kan ha fra 1 soverom til 4 soverom. Så man ender fort opp med å skulle bo med mange personer. Så er ikke mye som heter privatliv. Men jeg trivdes veldig godt sist gang jeg jobbet for disney. Bodde i en leilighet med 2 soverom, på det eldste komplekset Vista Way. Håper på å få det samme denne gangen, siden leilighetene var høyt oppe, begge rommene hadde sine egne bad, og ikke minst bare 3 personer man måtte forholde seg til. 

VILL DU REPRENSENTERE NORGE I DISNEY? SØK HER

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


VANSKELIGE FØLELSER

Hi,

Jeg har så utrolig mye jeg vil skrive, men samtidig ligger jeg her og klarer ikke å få det ut. Hadde en av de dagene i dag, hvor jeg bare faller ut og vet egentlig ikke hva jeg gjør og tankene mine bare tar over.Ting går automatisk og jeg bryr meg egentlig ikke om noe, men prøver samtidig å være meg selv. Prøver hardt å ta meg sammen. Kan liksom ikke si at jeg hadde en dårlig dag, men samtidig ikke en av de bedre. 

Nå når jeg egentlig tenker grundig igjennom det, så er det nok at jeg ikke var på min trygghets plass i dag. Jeg måtte jobbe på en ny butikk hvor “mine folk” ikke var. Noe som får meg igjen til å innse hvor viktig jobben og folkene på jobben betyr for meg. Det er egentlig litt sykt hvor fort man kan bli så glad i noen. Jeg fikk heldigvis noen timer med “mine folk” på slutten av dagen, som jeg så sykt trengte.

Kjenner at jeg blir helt satt ut her jeg sitter å skriver, at en så liten ting kan påvirke meg så mye! Det er skummelt! Og det gjør meg redd. Jeg blir spesielt mest redd over at tanker og følelser, kan ødelegge så mye men samtidig være så sterkt & bra for meg.

Hvordan kan man ta kontroll over tankene sine? Begynner mer og mer å tro at jeg aldri kommer til å klare det. Skal se Mamma Mia here we go again, i morgen med min mor, og sist jeg så den, så gråt jeg som et lite barn. Skulle trodd at jeg var i en begravelse! Har tenkt etterpå at for det første var filmen ganske trist, og for de andre så var jeg med bestevenninen min Martine, som jeg føler meg 100% trygg på. Hun har liksom opplevd både de gode og dårlige sidene av min personlighet & livet mitt. Men hun har ikke sett meg skikkelig forbanna, den delen har bare min mor sett, noe jeg fortsatt har utrolig dårlig samvittighet over! Håper virkelig at ingen får oppleve den siden av meg igjen….

Må bare le litt av meg selv, innlegget gikk fra “Hva skal jeg skrive,, til et dypt innlegg om tanker og følelser. God natt… 

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


KRETA, HELLAS

Hi,

(Bilder lånt av Ving.no)

Så meg og mamma har bestemt oss får å dra på en mor & datter tur til Kreta som vi virkelig fortjener. Jeg har aldri vært i Hellas før, så er veldig spent på å se landet, og kulturen. Vet at kreta er et typisk turist sted, men en vennine på jobb er der ifra. Så hun skal skrive en liste over ting og plasser vi skal besøke, som ikke er typisk turist plasser. Slik at vi heller får oppleve kulturen, enn å bare være på enda en syden ferie.

Skulle gjerne heller dratt til Santorini, men der er det utrolig dyrt. Så jeg får heller ta meg en måned eller to, hvor jeg bare drar rundt på de greske øyene og fastlandet. Har sykt lyst til å se plassene Mamma Mia filmene ble spilt inn.

Hotellet vi skal bo på ser ganske fint og avslappende ut (ikke tillat med barn der), så vi kommer nok til å få slappe mye av. De har og gruppe trening, og ikke minst yoga som min mor er overlykkelig over. Heldigvis har de treningsenter der, så jeg får trene styrke med vekter mens hun trener yoga. Men ja, gleder meg utrolig mye, men er og litt beskymret for at jeg ikke har fått passet/visumet mitt innen den tiden. Vi drar til Kreta uken før jeg skal flytte, så jeg burde jo ha fått visumet mitt. Men man vet aldri. Så krysser alt jeg kan, og håper at alt går bra.

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ