VICTORIA’S SECRET : IT’S A MAN

//Lokal tid: 00:06

Hola,

Viste du at personen som grunnla Victoria’s secret, faktisk var en mann? Han nærmere sagt Roy Raymond, var flau over å kjøpe undertøy til konen på ubehagelige & i et offentlig butikk milijø. Han plukket navnet “Victoria” etter dronning Victoria i storbritannia, for å forene seg/ hedre den fine tiden av Victoria sin tid. “Secret” kommer ifra at det var en hemmelighet under klærne.

Men nok fakta for denne gangen. Det nærmer seg jo black friday (Ja det er ikke før i November), og gode juletilbud nå i USA. Så da har jeg selvfølgelig begynt å titte på hva jeg skal kjøpe. Jeg har faktisk bare kjøpt/brukt undertøy, natttøy, treningstøy & bikini fra Victoria’s secret de siste 7 årene. Og jeg kommer til å fortsette med det fremover siden jeg er veldig fornøyd med kvaliteten, bare dumt at de har sluttet å selge bikini. Hvertfall her er noen av tingene jeg har lyst på… Begynner å bruke pengene mine, før jeg får de som vanlig.

HER                                                                                                    HER

HER                                                                                                              HER

HER                                                                                                            HER

HER                                                                                                       HER 

HER                                                                                                      HER           

HER                                                                                             HER                

 HER                                                                        HER                                                                   HER  

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


 

JA JEG FÅR DET SOM JEG VIL

//Lokal tid: 17:15

Hola,

I dag har jeg hentet kostymet som jeg skal løpe rundt i, de neste 13 månedene. Kjente at det var litt spesielt og ta på seg kostymet, som betyr så mye for meg på mange måter. Det er så utrolig mange minner som er knyttet til den bunaden, så mange måneder med lykke. Og jeg håper på at mange flere gode minner, kommer til å komme iløpet av de neste månedene. 

Kostymet mitt er da altså en falsk kopi av hardangerbunaden. Men siden jeg er i food, så vil forkle mitt være rødgrønt istedenfor det vanlige hvite. Passer seg ikke helt å gå med hvit når vi løper rundt og iblandt griser oss til. Det er jo veldig viktig at vi ser presentabel ut gjennom hele vakten.

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Hvertfall nå er det fikset og. Ting har fortiden virkelig gått slik som jeg har planlagt, litt skremmende for å være ærlig. Venter bare på at noe skal gå skikkelig galt, men så igjen prøver jeg og nyte de øyeblikkene her.

Processed with VSCO with m3 preset

♥ For det første fikk jeg leiligheten jeg ville ha, pluss den var nyoppusset. Jeg fikk ikke en romkamerat, som da betydde at jeg fikk dekorere rommet slik som jeg ville,og har fått bestemt hvor jeg skal ha mine ting, og hvor en fremtidig romkamerat kan ha sine ting. 

♥ Jeg har to søte italienere som jeg deler fellesarealet med (Kjøkken/stue), og siden de egentlig ikke bryr seg så mye om hvordan det skal se ut der, så fikk jeg dekorere fellesarealet og. (Er ikke helt ferdig enda, men tar skritt for skritt)

♥ Jeg fikk fikset både bil papirene og førerkorte uten noe problem, slik at jeg nå kan kjøre rundt i gullet/bilen min.

♥ Jeg får komme rett inn i service aka bli servitør som hjelper bra på økonomien.

♥ Ser ut som at jeg får fast Mandag & Tirsdag av, slik at jeg da får fri Tirsdag 13 November når meg og Sofie skal se Christina Aguilera i St. Petersburg,Flordia.

Nå kommer nok sikkert all uflaksen til å angripe meg, bare fordi jeg skrev ned alle tingene som har gått min vei. Men forhåpentligvis fortsetter det slik som dette. Men nå må jeg komme meg avgårde, planene for resten av dagen er å handle, sy gardiner, vaske bilen og ta meg en tur på outleten.

Håper dere alle har hatt en fantastisk helg..

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


BESTE FOLKESLAGET : AMERIKANERE

//Lokal tid: 18:30

Hola,

Nei, jeg har ikke glemt dere. Det har bare vært noen utrolige hektiske dager, siden jeg sjekket inn på mandag. Først og fremst, så må jeg bare informere dere om at jeg fikk leiligheten jeg ville ha, og den var til og med renovert. Så nå bor jeg med to italienere som er super koselig, og har hele soverommet for meg selv, siden jeg ikke har fått en roomate enda. Noe som passet meg perfekt. 

Jeg hadde jo masse ting lagret oppi en garasje med bilen min, også klarte jeg på en eller annen måte og ta med meg to fulle kofferter fra Norge. Så jeg har nå drevet på med utpakking og styling av rommet siden jeg flyttet inn på mandag. Normalt når man begynner på programmet, så har ikke man så mye ting og rommet er ganske tomt. Men hos meg ser det ut som jeg allerede har bodd her et helt år. Men var mye greier jeg kastet, som jeg ikke har peiling på hvorfor jeg har tatt vare på. Skal ta bilder av rommet og leiligheten når jeg er helt ferdig med dekorasjon.

Processed with VSCO with m3 preset

Så ja, både mandag og tirsdag gikk til å pakke ut. Jeg var og innom garasjen min på Tirsdag og skulle få bilen min til å fungere. Den har jo stått lenge uten og blitt kjørt. Så batteriet var selvfølgelig helt dødt. Kom meg seriøst ikke inn i bilen, og lå meg nesten ned for å grine når “garasje naboen” min kom. Første gang jeg har møtt han, og jeg er så utrolig takknemlig for at han kom. Han klarte først å få meg inn i bilen. Og etter at road service hadde vært der og startet opp bilen, og det viste seg at batteriet mitt var helt dødt aka jeg måtte kjøpe et nytt. Da hjelpte han meg og putte det på plass, og sjekket at alt var bra med bilen. Og ikke nok med det, bilen var ganske skitten og full av støv, så han tok frem både støvsuger og kluten og vasket hele bilen min!.

Er det nå jeg skal si at jeg elsker AMERIKANERE? Han er bare en av mange amerikanere som har fått meg til og smile, siden jeg flyttet tilbake til Orlando. Folk har så mye mer positiv energi som virkelig smitter. Folk er utrolig hyggelig, og gjør alt for å kunne være til hjelp. 

Utenom alt som angår flytting/ pakke ut og bil trøbbel, så har jeg kost meg masse. Har vært med Camilla & Co, blitt godt kjent med de jeg bor med og var på kino i går med “lillesøsteren” min Sofie og så A star is born. En utrolig god film! 

Processed with VSCO with m3 preset

I dag har jeg faktisk vært på “Disney skole”, og siden jeg ikke fikk sove så mye i natt, så er jeg ganske så tappet for energi nå. Skal ta meg en liten powernap, før jeg må levere leie bilen. Blir hvertfall en tidlig kveld, siden jeg må tidlig opp og fikse papirarbeid for å kunne kjøre MIN bil igjen.

Håper dere har hatt noen fine dager, vi snakkes….. 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


NERVENE DREPER MEG

//Lokal tid: 22:22

Hola,

Om 12 timer er jeg påvei til Vista Way hvor jeg skal bo dette året. Kjenner at jeg er et skikkelig nervevrak, for det første stresser jeg litt angående hvem jeg skal bo med, men også hva type rom jeg får. Vet at jeg ikke kommer til å ende opp med at jeg må dele et rom med to personer. Men jeg kan ende opp med å måtte dele et bad med 3. Så det sier jo seg selv at jeg må være tidlig ute, og fikse meg et rom som har et egent bad. Så kryss fingrene for meg.

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

I morgen begynner programmet mitt, og det blir så utrolig merkelig. Hentet Sofie ved Epcot i dag (hvor jeg skal jobbe), og det var en skikkelig merkelig følelse. Så mange gode minner, og de minnene hvor jeg var totalt utslitt. Men for de meste gode. Så det blir deilig og gøyt og begynne dette kapittelet.

I dag har jeg fått gjort mye, og kjenner virkelig at jeg er sliten nå. 

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Det første jeg gjorde var å ta meg en liten tur opp til Ikea for å si hei, til min amerikanske søster Kathryn. Hun har passet på bilen min iløp av tiden jeg har vært vekke, så jeg måtte få nøklene av henne. Etter det tok jeg meg en tur til Fort Wilderness camp. Det er en plass i disney som er på “landet”. Eller det er ikke på landet, heller midt i disney styret. Men det føles ut som at man er på landet. Er masse hytter & campingvogner. Min amerikansk mor har tatt ned campingbilen sin, og skal være der noen dager. Var kjempe koselig å ha litt tid med henne igjen, hun hadde leiet en golfbil, så vi kjørte rundt og så på alle sine halloween dekorasjoner.

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

(Bilen jeg leier frem til torsdag, gleder meg til å heller kjøre min egen bil)

Etterpå hentet jeg lillesøsteren min Sofie (Not in blood, but in heart). Vi dro opp til garasjen og hentet noen ting, slik at jeg allerede har hentet første runde med ting, som jeg kan ta med meg på innsjekk i morgen.

Nå må jeg komme meg til sengs, blir en LANG dag i morgen. Snakkes..

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


IT’S PUMPKIN TIME

//Lokal tid: 23.30

Hola,

I dag følte jeg virkelig at jetlaget kicket inn.. Når jeg våknet klokken 12 i dag, føltes det ut som om jeg hadde drikket en hel flaske vin i går. Men ble fort bra igjen, etter en lett vannmelon frokost, etterfulgt av en time ved svømme basenget. 

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with p5 preset

Har vært veldig mye kos med guttene og Camilla i dag. Lincoln & Jaxon er virkelig de søteste, så herlig og kosete. Noe som er positivt for meg, siden jeg ikke har Chanel lengre. Vi var å besøkte en Pumpkin patch, som var veldig koselig. Tok bilder av pumpkins, spiste mexicansk mat og guttene fikk ri på hest, kose med dyr og hoppe i hoppeslått. Var gøyt å få litt høst stemning, før julen snart ringes inn. Her i USA er jo det hvertfall jul og jule dekorasjon fra 1 November, så det blir en lang men fin jul/vinter i år.

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with p5 preset

Var og innom flyplassen og fikk meg en ny leiebil. Føler virkelig pengene bare renner ut for tiden, så jeg gleder meg masse til å begynne på jobb, og tjene penger. Første lønningene går nok rett ut i regnnger, men det er jo min egen feil.

Håper alle hadde en fin lørdag ♥ Legger ved noen bilder fra dagen.

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


BACK HOME IN ORLANDO

//Lokal tid: 17:55

Hola,

Da var jeg faktisk her! I Orlando, USA som er mitt andre hjem. Det føles ikke helt virkelig enda, men det kommer nok snart snikende. Flyturen… Nei, først og fremst er det CHANEL jeg skal prate om. Det var helt forferdelig å dra fra henne, og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg måtte ta på meg solbriller, for å la tårene renne. Hadde heldigvis en utrolig koselig morgen frokost, med henne og fire personer som betyr mye for meg. Så det var deilig, å ha en avslappende siste tid med de nærmeste..

Kjenner at jeg faktisk ikke har innsett at jeg ikke skal se de på 13 måneder, i mitt hode er jeg bare på en liten ferie akkuratt nå. Men hvertfall, flyturen tok forever som vanlig. Men jeg satt heldigvis ved siden av en typisk amerikansk gentleman, og vi hadde ingen imellom oss aka større plass for oss. Han var veldig hyggelig, delte både chips og en hjelpende hånd hver gang jeg skulle oppi kofferten min. Så det var en god start på oppholdet.

MEN, med min karma så måtte jo noe gå galt. Flyet ble tilsammen 1 time forsinket, som gjorde at der jeg skulle leie bil var stengt. Så jeg måtte punge ut 407$, for å leie en siste liten bil for to dager. UTROLIG kjipe penger. Men jeg hadde ikke nett på tlf, så jeg kunne ikke få tak i en Uber. Og jeg ville bare hjem, bare komme meg vekk fra flyplassen. Humøret mitt gikk heldigvis opp når jeg endelig kom meg til Camilla, og fikk litt tid med henne før vi gikk å la oss.

Processed with VSCO with f2 preset

(Kjøpt inn noen forskjellige sunne drikker jeg skal prøve, de var ganske dyrt. Men det er jo vanlig her i USA at alt det sunne er dyrer enn junk food osv)Processed with VSCO with f2 preset

I dag har jeg faktisk vært veldig flink. Har fått gjort alt som sto på timeplanen, og noen ekstra ting. Først måtte jeg kjøre en time, for å bruke 5 minutter på å åpne en sak & noe papirarbeid. (Jeg ble tatt av politiet for å kjøre for fort, og ikke betalt vei avgift). Så på bare den lille tingen, brukte jeg 2 timer på. Etterpå fikk jeg fikset mobil abonnement, levert disney id slik at jeg kan få et nytt,  besøkt en kompis, handlet og ikke minst fått fransk pedikyr.

Skal være ærlig å si at jeg følte meg plutselig veldig voksen, når jeg kjørte rundt og krysset av den ene etter den andre tingen på listen. Men det er vel sikkert positivt på en måte.

Nå skal jeg hvertfall spise litt, og ta en kald dusj før familien kommer hjem. Håper dere alle har hatt en fantastisk dag. Ps. Det er 30grader her…Tenkte jeg bare skulle si det.

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


SISTE KVELD I NORGE

Hola,

Vet virkelig ikke helt hva jeg skal begynne med… Dagene etter jeg kom hjem fra Kreta har vært hektisk, men koselig. 

På mandag hadde jeg middag for mine nærmeste, som var Trude & Martine og de som jeg har blitt mest glad i, og kjent med på jobb iløpet av de fem månedene. Det var en utrolig fantastisk kveld, fylt med mange gode minner. Fikk en super søt gave av de, og et rørende kort som selvfølgelig jeg skal ha med meg til USA. 

På søndag hadde jeg familie besøk, og ellers gikk jeg bare rundt å var litt små deppa og ville bare ikke gjøre noe. Ligge i sengen og kose Chanel var liksom det som fristet mest. Men veldig glad jeg hadde besøk, slik at jeg hvertfall fikk noe ut av dagen. Mens i dag har jeg vært i byn, fikset vipper hvor Chanel fikk ligge oppå meg og kose hele tiden. Også vært med Trude & Aurora, viktig med familie tid.

Så i morgen, ja hva skjer i morgen. Kjenner jeg har SÅ utrolig mange blandede følelser angående morgendagen. Skal ned til byn og ha en koselig frokost med to venniner, også skal mamma og Chanel følge meg opp på flyplassen. Kommer sikkert til å se ut som den divaen, med tanke på at øyene mine kommer nok til å være knall rød, og må dekkes over med noen svarte store solbriller. Kommer nok til å bli mange tårer i morgen, har allerede vært endel i dag.

Men ja, vi snakkes nok på flyet eller i USA neste gang jeg blogger. Må prøve å få meg noe søvn nå, eller rettere sagt kose tid med Chanel.

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


HINT OF GLAM

Hola,

Da er vi endelig kommet oss hjem, jeg fikk være med på å feire bursdagen til Katerina og Chanel er hjemme trygt i armene mine igjen. Og der skal hun være frem til torsdag. Dagene på Kreta ble utrolig slappe, men jeg er evig takknemlig for det. Var deilig å virkelig bare slappe av og spare opp energien til nå. Det er mye som skal gjøres før jeg drar, og deilig å ha energi for det.

Processed with VSCO with f2 preset

Siste dagen vår på Kreta, tok vi oss en tur inn til Chania igjen, hvor jeg tok helt av på shoppings fronten. Jeg skulle jo IKKE bruke penger på ferien. Men vel, jeg er noen tusen i minus nå. Men brukte det amerikanske korte mintt, så de pengene får jeg deale med når jeg kommer ned dit. 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Kjøpte selvfølgelig en ny pandora charm, siden jeg kjøper en charm fra alle plassene/ landene jeg besøker. Men denne gangen ble det to, siden jeg var i shoppings humør og siden jeg ikke klarte å bestemme meg. Kjøpte også endel øreringer som er i sølv aka jeg kan bruke de siden jeg er allergisk. Også kjøpte jeg verden søteste ananas ring i gull, og et armbånd med typisk gresk stil. 

Fikk og endelig kjøpt meg nye birkenstock sandaler, hvor jeg sparte rundt 300kr på å kjøpe de der og ikke i Norge. De er veldig bra for føttene mine siden jeg er platfot, så kanskje ikke lommeboken ble så fornøyd. Men føttene mine ble.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

(Mine fine Pandora Charms som har joinet familien)

Uansett, dette ble et veldig kort innlegg. Men får besøk av Katerina & Michelle nå, siden vi skal planlegge USA turen som vi skal på etter jeg er ferdig på programmet. Vet at det er over 1 år til, men vi kommer jo ikke til å få tid til å planlegge før reisen igjen, og tiden går fort.

Håper dere har hatt en fantastisk Søndag ♥

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


HUSK : TA VARE PÅ HUDEN

                                                                                                                      //Lokal tid: 15:50

Hola,

Er det noe jeg er ekstremt nøye på, så er det å ta vare på huden min. Spesielt når jeg oppholder meg i solen. Jeg soler ikke fjeset, men tar allikevel på et tykt lag med solfaktor 40. Passer på at jeg ikke ligger for lenge og soler per side (rygg/mage). Og MAX 1,5 time tilsammen per side. Så jeg er ikke den personen på ferie, som ligger i solen fra ni om morningen til fire på ettermiddagen. Må le litt når jeg ser på folk rundt meg, som er super rød/rosa og alikavell ligger de der. Har nesten lyst til å gå bort til de, med solkrem og litt informasjon om hva solen kan gjøre med utseende deres, og ikke minst gi de hudkreft.

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg har selv vært naiv. Det å bli litt rød og få skille, var jo ekstremt inn. Men så i januar 2013 i Mexico, skulle jeg sole meg med en vennine som var veldig nøye, på at man ikke skal sole fjeset. Huden på fjeset er veldig sensitiv, og med alt for mye sol lys, eldres huden fortere. Sjekk ut denne siden HER. Hun forklarer alt utrolig bra!! 

Hvertfall husk å ta vare på huden!

Processed with VSCO with f2 preset

♥ Jeg bruker en solkrem fra Clarins med solfaktor 40 HVER ENESTE DAG, ikke bare nå når jeg er på Kreta. Siden den har litt brunfarge i seg, så bruker jeg den som en fondation. 

♥ Jeg skrubber huden rundt to ganger per uke, med en bodyskrubb jeg lager selv (HER) som er laget med babyolje. Så huden får mye fuktighet.

♥ Jeg smører meg med Aloe Vera hver gang etter jeg er ferdig og sole for dagen.

♥ Jeg bruker masker med mye fuktighet cirka en gang i uken.

Processed with VSCO with f2 preset

Skjønner at folk vil ha en fin brunfarge, det vil jeg jo selv. Men det er bedre og få brunfargen på en sunn måte, som tar lengre tid. Enn å få farge fort, men også være et steg nærmere hudkreft. TA VARE PÅ HUDEN DIN! 

 

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


THE COUNTDOWN HAS STARTED

 

//Lokal tid: 16:50

Hola,

Nå har virkelig nedtellingen til jeg flytter begynt. I dag er det bare 8 dager til jeg flytter til USA, og 12 dager til jeg flytter inn på housing og begynner mitt 3 og siste disney program. Det begynner å gå opp for meg, og den nervøse siden av magefølelsen har gått helt bort. Nå gleder jeg meg bare mye!. Har pratet endel meg venner og familie som gleder seg til jeg kommer. Og kjenner at det hjelpte mye på nervene.

Så det er bare glade tanker og gode sommerfugler i magen fortiden. Det eneste jeg ikke har helt kontroll på, er hvor jeg ender opp med å bo. Men prøver å bare fokusere på at jeg klarer nok å få fikset det på en måte. Jeg får ting ofte som jeg vil, men jeg får det ALDRI servert på et gullfat. Det må alltid jobbes for.

Skal ha en nedtelling på instagram med bilder fra mine to andre program, så hold dere oppdatert på instagram :  SILJE.S.LOPEZ  ♥

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ