OSLO TOMORROW

Endelig er tiden inne for å pakke kofferten og få en ferie fra Bergen.. Få en ferie fra den “vanlige” hverdagen som jeg ikke liker. Er utrolig glad for at jeg får tid til å være 2 uker i Oslo med bestekompisen min og hans kjære. Det er ikke ofte jeg ser han akkurat, sist var oktober 2015 og da hadde vi ikke sett hverandre siden sommeren 2014.. Så dere skjønner vell at det er et long distance friendship. Men samtidig sitter man så mye mer pris på tiden man har sammen, når man først får tilbringe tid sammen.


 

Oslo pleier og å ha finere vær enn Bergen, så jeg håper på fin sol og god tempratur hver dag! Krysser fingrene for det. Det eneste jeg ikke gleder meg til på turen, er at jeg må grytidlig opp om morningen på tirsdag, siden jeg skal til den amerikanske ambassaden og fikse meg visum til USA.. Jeg er ikke akkurat vant til å stå opp i 7 tiden om morningen, så dette skal bli innterisant. Men satser på at det skal gå bra, blir litt krise om jeg forsover meg for å si det slik.

Chanel skal og selvfølgelig være med, er jo evigheter siden hun har fått sett onkelen sin, samtidig som jeg prøver å være 24/7 med henne nå før jeg drar.. Får nesten tårer i øyene av å tenke på at jeg må forlate henne snart. 2 Mai er det bare en måned igjen til jeg flytter tilbake til USA, blir selvfølgelig trist å tenke på at jeg må forlate Chanel osv, men heldigvis for meg joiner bestevenninen min meg 1 måned etter at jeg flytter. Så det blir bra.

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


 

FOLKESKIKK, NOEN HØRT OM DET?

Det å ha gått rundt i byn i dag, men masse masse folk er noe nytt for meg.. Etter å ha vært mest hjemme hele vinteren, eller vært i byn på vanlige dager når det ikke har vært så mye folk, så var det veldig mye for meg og skulle være blant mange andre. Hvertfall når de oppfører seg som en hel gjeng idioter. Er det noe som ikke nordmenn er flink til så er det å være høflig. Her stormer folk inn på bybanen før andre har fått gått av.. De presser seg fremover, og går de i deg får du aldri høre “unnskyld, går det bra?,, nei! Du får bare litt uffing som at det var din feil at de gikk borti deg, selv om du selv sto helt stille. 

Hver gang jeg går borti noen, bare litt så sier jeg beklager så mye, med et smil.. Og som oftest får jeg bare et stygt tryne tilbake, “hvorfor prater du til meg,, type tryne… Gleder meg utrolig til å komme tilbake. til et land hvor de er mye mer høflig skal jeg si!

Utenom det var det ganske greit å være i byn, siden det var by mandag var det gode rabatter slik at jeg fikk kjøpt meg et par sko, men det var det eneste.

HÅPER DU HAR HATT EN NYDELIG DAG

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


HODET UNDER PUTEN

Man vet det blir en hard morning, når den første tanken man får når man våkner er : Jeg kan vell bare gå ut med Chanel, dermed gå å ligge meg igjen. Jeg føler totalt utslitt med en sove “bakrus” om jeg kan beskrive det slik. Selv om jeg klarte å få sneket til meg 11 timer søvn i natt, så er ikke det vist nok ikke bra nok for kroppen min, etter en dag jeg “døgnet” og ikke sov på over 24 timer.

Husker de tidene jeg kunne lett døgne på kvelden for å bli ferdig med de siste oppgavene som skulle leveres inn, eller bare fordi jeg måtte komme meg på skolen. THOSE DAYS ARE OVER! Jeg kom meg hvertfall opp av sengen, Chanel fikk gå ut og gjøre fra seg… Men så endte vi opp igjen oppi den gode sengen min. Det er bare så utrolig deilig å ligge oppi her, halv sove til Prince musikk og kose med Chanel.

Chanel er like B-Menneske/Hund som meg. Første hun gjorde når vi lå oss opp i sengen, vår å ligge seg til og sovnet. Hun var vist ikke helt klar for dagen hun og, så vi får se hvor lenge vi blir liggende her i dag…………

                            

Q: HAR DU HATT EN FIN DAG SÅ LANGT?

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


 

TAKK BREIVIK FOR AT DU DREPTE 77 USKYLDIGE PERSONER !

Som alle sikkert har fått med seg så har massemorderen Breivik vunnet delvis av saken sin mot Norges stat! Dette er bare enda et bevis på at jeg hadde rett i innlegget jeg lå ut i sommer, når det ble offentlig kjent at Breivik skulle få retten til å studer! ( TAKK BREIVIK FOR AT DU DREPTE 77 USKYLDIGE PERSONER )


”TAKK BREIVIK FOR AT DU DREPTE 77 USKYLDIGE PERSONER FORDI DU VAR UENIG MED HVA DE STO FOR! Du skal få en god seng, god mat, sikkerhet og alt annet du måtte ønske deg. Og ikke beskymre deg, de norske statsborgerene skal betale for alt med glede.”

                                                                                                                                                                                   // Skrevet av meg ( HER )


 


“Terroristen Anders Behring Breivik saksøkte staten for soningsforholdene i fengselet som han mente var nedverdigende og imot menneskerettighetene.”

                                                                                                                                           // tatt ifra HER


Jeg fikk mest støtte kommentarer angående meningene mine, og tenker selv at mesteparten i Norge er ganske imot hvordan den Norske stat behandler en person som skulle råtnet i fengselet og blitt glemt for alltid… He-Who-Must-Not-Be-Named  ! Men selvfølgelig måtte det være noen som gikk i Breivik’s forsvar, og den Norske stat som jeg mener gjør/har gjort en stor feil. De er rett og slett flaut!

Men tilbake til de IKKE STØTTENDE kommentarene jeg fikk.. En kommenterte at vist vi hadde nektet han og studere og brutt likestillings loven, så hadde vi lagt oss ned på samme nivå som han! Hans nivå? Jeg mener at vist vi skulle lagt oss ned på en massemorder sitt nivå, så skulle vi da drept både han og gått etter alle de som har den samme “troen” som han har.

Hadde vi drept 77 personer som trodde på hva Breivik mener, så kan jeg si meg enig om at vi hadde lagt oss ned på hans nivå. Det å ikke la han få studere, er ikke å ligge seg ned på hans nivå, men å straffe han med å ta vekk rettigheter som vi andre frie folk har!


«Norske myndigheter har brutt menneskerettighetene til massemorderen ved å holde ham isolert på en avdeling der han disponerer tre celler for seg selv. Der kan han også spille dataspill, se på TV og trene».

Breivik har en egen celle forbeholdt trening, en celle han bruker som oppholdsrom og en celle for å hvile.

                                                                                                                                                                    // Skriver Washington Post ( HER


 

                                                                          // Orginalt bilde fra Google + ekstra “pynt” fra meg!


Massemorder VINNER søksmål etter å ha hevdet at menneskerettighetene hans ble krenket fordi han han måtte spise den samme maten to dager på rad

 

                                                                                                                                                                   // Skriver Britiske Daily Mail ( HER )     


                        

Q: HVA SYNES DERE OM DENNE SAKEN?

( Dere kan lese mer om saken HER , HER , HER , HER  , HER

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG  GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ


 

 

GRIP DAGEN, DEN ER NYDELIG

Endelig har jeg hatt en dag hvor jeg føler at jeg har fått gjort noe, levd litt og vært sosial! Eneste tingen som ikke har vært noe positivt i dag, er at jeg ikke fikk sove i natt! Jeg har jo fått streng beskjed fra legene om at jeg må få fikset døgnrythmen min, stå opp til samme tid og gå å ligge meg før kl 12. Men uansett om jeg går til sengs før kl 12, ender det som oftest med at jeg ikke sovner før tidlig på morningen.. Både fordi jeg sov til langt ut på dagen, pluss at jeg har tusen tanker som surrer i hodet mitt.


 

Det er straks 1 måned til jeg skal flytte fra dette landet, eller rettere sagt rømme fra Norge! Vanligvis ville man gledet seg og hatt sommerfugler i magen, men ikke meg. Jeg ligger å planlegger inni hodet mitt hva jeg må få gjort, hva jeg må få gjort med eneste gang jeg kommer til USA… Lettere sagt alt fra småting som må kjøpes inn, til viktige ting er skrevet ned. Kofferten min er og 99% ferdig pakket, mangler bare sminken min.

Må virkelig bare beklage, dette skulle jo egentlig bli et “happy” innlegg, men endte opp som et lite klage innlegg, eller rettere sagt kanskje et tenke innlegg? Hvertfall jeg er veldig fornøyd med dagen, og stolt over at jeg kom meg ut å levde litt. Har og planer i morgen, så ting ser ut til å gå den rette veien.

Q: HVORDAN HAR DERES DAG VÆRT?

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


 

FOR EN VAKKER BY

Jeg kom over noen bilder på google av en by som betyr mye for meg! Bergen er byen som ligger veldig nærmt hjerte mitt, selv om det nesten regner hver dag. Det er og noe spesielt med folket som bor her, det å se gleden i øyene på folket når det er sol er utrolig fantastisk, og måten bergenserne står sammen for å støtte byens lag Brann.

Det er mange som “mobber” oss Bergensere pågrunn av vår fine dialekt og den fine R-en vår. Og selv om det oftest regner her, så er Bergen nydelig og spesielt når solen titter frem og lyser opp den fine byen mellom de 7 fjell. Jeg selv sier til alle turistene som jeg møtte når jeg jobbet i Orlando, at vist du vil se Norsk kultur så er Bergen plassen og dra til. Oslo er nydelig på sin egen måte, men det er og “bare enda en storby”

Min amerikanske “familie” kommer nå til Norge siden Kathryn (Bestevenn/søster) skal gifte seg med en norsk fyr som jobber og bor i Orlando. De bestemte seg for å gifte seg i Norge, som jeg synes er utrolig fint. Men siden familien kunne tenkt seg å sett fjorder og ja norsk kultur, kommer de en tur til Bergen før vi alle drar til Oslo og feirer den store dagen. Gleder meg utrolig mye både til at de kommer til Bergen og bryllupet.

Q: HVA DERE SYNES OM BERGEN?

                                                        (Som dere ser er Bergen nydelig, selv på en “mørk rein dag”)               //Bilder fra Google

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


 

 

SVIMLENDE DAG

Jeg kan virkelig skrive under på at det er helt forferdelig å gå rundt og føle seg dehydrert og at kroppen tørker inn, selv om jeg har drikket 3 liter vann i dag. Skjønner virkelig ikke hva som skjer med kroppen min, jeg sliter og skikkelig med astmaen min selv om jeg tar sterke doser og får vondt i ryggen siden det tar på å pust tungt! 

Begynner å lure på om kroppen min snart bare faller sammen, siden jeg har behandlet den så stygt det siste året! Overdriver sikkert litt, men det er slik jeg føler det! Helt forferdelig! En liten oppvekker på at jeg virkelig må få endret denne livstilen, og bare ikke gi opp. Vet ikke hvor mange ganger jeg har prøvd, men en gang må det vell gå?

Hvertfall så går jeg og ligger meg nå, så får jeg bare håpe på at morgendagen bringer med seg litt mer posivitet og at kroppen ikke gjør så vond som den gjør nå


 

♥SOV GODT ALLE SAMMEN ♥

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


 

HER TRENGS DET ENDRINGER

Den siste uken tror jeg ikke det har vært en eneste dag jeg har følt meg skikkelig uggen, fyllasjuk men samtidig ikke. Jeg har en sykdom, men som ikke er en diagnose. TRØSTESPISING er noe jeg har slitt med i mange år, jeg stapper i meg mat fordi jeg synes synd på meg selv, men samtidig brukes det som en straff. Når man ikke føler seg vell, og ikke klarer å holde den sunne livstilen man prøver hardt på å få.. Må man jo “straffes”. Det er en utrolig vond sirkel som jeg for mange ganger ender opp i. Man skeiver ut meg noe godt, dermed tenker man at siden man først har spist noe dritt, så kan man jo bare kjøre på med mer, så begynner jo man bare på “nytt” dagen etterpå. Noe som går rett i vask siden man føler seg dritt dagen etterpå, og siden man føler seg uggen og uvel og er kjempe skuffet og sur på seg selv, må man jo straffes!

Jeg vet at det sikkert er mange som ikke forstår dette, for det er jo bare til å ikke spise noe.. Men så enkelt er ikke det når man sliter med trøstespising, noe jeg har gjort så lenge jeg kan huske. Det er en spiseforstyrring som legene ikke har registrert som en sykdom.

( SAVNER dypt dagene på Gran Canaria hvor jeg var kjempe sunn, spiste mat som kroppen fortjente og gikk lange turer langs strendene hver dag, jeg følte rett og slett at jeg levde. Noe som jeg ikke føler nå)

Ja det handler og veldig mye om viljestyrke (noe jeg ikke har noe av), men når man samtidig sliter med depresjon og plutselig blir veldig deprimert uten at man vet hvorfor, så ender det fort med at man trøstespiser! Som sagt en veldig dårlig sirkel.

Denne uken har vært rett og slett helt forferdelig, og når det nå nærmer seg at jeg skal i 2 bryllup, se bra ut i bunaden til 17 mai + føle meg vell når jeg skal gå i sommerklær et helt år i USA nærmere sagt Florida.. Så er det et stort press som jeg ikke takler! Men jeg bare må klare å snu denne sirkelen. Så wish me good luck, det er noe jeg trenger veldig sårt!

 


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


 

VARMEN

Det er så utrolig godt å kjenne varmen, varmen i fjeset, varmen på kroppen! Elsker at solen endelig har begynt å vise seg her i Bergen, det var på tide. Men når solen først viser seg her i Bergen, må man virkelig nyte den, får plutselig erstattes den med regn og faenskap. Noe av det beste med at det er sol i Bergen, er alle de lykkelige Bergenserne som møtes i byn.. Når jeg var innom byn på lørdag, skulle man trodd at det var 17 mai, eller en stor dag. Det var jo på en måte en stor dag pga solen, men sentrum var stappet full med mange glade fjes, folk som smilte fra øre til øre, barn som løpte lykkelig rundt med gjerne en is i hånden og ikke minst alle uteserveringene på bryggen som var full av glade bergensere med en Hansa i hånden. Det er så utrolig herlig å se hvordan personer kan endre seg, fra en mørk dag til en lys dag.. Jeg kan selv skrive under på at hvertfall jeg endrer meg. En vanlig dag i byn, når det er mørkt og trist, kan man se at folk ikke er noe spesielt happy.. Hodet er ned, øyene er nedi bakken, inni mobilen og ellers veldig “tom”. Man kan som oftest ikke se et glimt av lykke! 

Så at solen endelig har kommet, blomstrene viser seg og bakken begynner å få den fine grønn fargen, er jeg utrolig takknemlig for! Ikke bare trenger jeg det, men hele Bergen og mest sannsynelig mange andre plasser i Norge trenger dette. Den gode følelsen om at nå er sommeren påvei, og det er snart Mai du skjønne milde. Vi er halveis i April, under 2 måneder til jeg drar til USA og bare 2 uker igjen til jeg & Chanel tar oss en tur til Oslo.

Livet har endelig begynt å smile til meg igjen, selv om jeg har mye jeg fortsatt må igjennom, så har hvertfall tankene begynt å jobbe mer med meg, enn å jobbe mot meg! En deilig følelse, endelig kan jeg se litt lysere på livet. Hvorfor leve et liv i skyggen og i tristhet, når man bare lever en gang og bør gjøre det meste ut av det?

 SMILE AND THE WORLD WILL SMILE TO YOU (HOPEFULLY)

 


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


 

EN DÅRLIG BLOGGER = DÅRLIG SAMVITTIGHET

Jeg skal være ærlig og si at jeg har hatt utrolig dårlig samvittighet utrolig lenge for å ikke ha blogget! Skulle liksom være flink til å oppdatere, flink til å skrive gode innlegg og flink til å ta vare på meg selv.

Livet har vært et helvete fortiden, det skal jeg virkelig understreke. Men jeg pleier  jo og bruke bloggen til å få et bedre liv, men når jeg ikke har det bra, da er jeg og ikke flink til å være snill med meg selv om dere forstår. Men nå som det endelig er blitt finere vær, og under 2 måneder til jeg flytter hjem til Orlando, så har jeg begynt å se lyset i tunnelen, endelig!! Jeg har snart ventet i over 1 år, på det lyset som jeg ikke har sett. ENDELIG!! 

Jeg har allerde vært ferdig pakket i over en måned, og alt av flybilleter, hotel osv er fikset. Nå mangler jeg bare visumet i hendene for å kunne dra, skal på intervju ved den amerikanske ambassaden nå 25 April, og har nok fått visumet 1 uke etterpå!! Da er jeg 100% klar. Men jeg kommer uansett ikke til å dra før 2 Juni, 4 dager før det er check inn ved Disney! Er ganske glad for at jeg kommer til å ha 4 dager på å bare chille og få snudd døgn rytmen, siden det er nok å gjøre når man begynner i jobb.. 

 

Q: HVORDAN ER LIVET DERES? DEILIG MED FINT VÆR KAN JEG TENKE MEG

 

 

 


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)