THE LOPEZ HOME

Lokal Orlando tid: 17:06

Hola,

Tenkte jeg skulle vise dere litt før og etterbilder av mitt kjære hjem her i Orlando. Når jeg flyttet ned her i Desember, var det ingen i huset siden min siste romkamerat hadde flyttet ut dagen før. Syntes det var trist å skulle bo her alene, men samtidig veldig godt å kunne bli kjent med huset mitt, dekorere og gjøre det til mitt hjem uten å måtte ta hensyn til noen.

Før jeg dro tilbake til Norge sist Februar hadde jeg kjøpt inn billige stoler fra Ikea, og dekket til sofaen min med laken. De måtte jo ha en plass å spise, og som hus eier følte jeg at det var mitt ansvar.

I løpet av månedene etter at jeg dro tilbake til Norge, kom møblene mine på døren, men jeg hadde gjort det klart at de ikke skulle brukes. Møblene er ikke akkurat de billigste, og føler at folk er mer forsiktig med tingene når jeg er tilstede. Heldigvis hadde de ikke noe imot det, og forsto at dette var møbler jeg hadde hatt lyst på lenge, og ville gjerne være en av personene som fikk bruke de først.

Så når jeg kom tilbake var det et lass med store kasser i stuen, og det så virkelig ikke fint og hjemmekoselig ut. Får litt dårlig samvittighet over at de måtte deale med at det ikke så fint ut i fellesområdet, men samtidig har jeg en følelse på at de uansett tilbrakte mesteparten av tiden sin på rommene sine, siden de begge hadde sine personlige tver.

Men nok om det. Jeg er endelig ferdig med å dekorere både stue/kjøkken og soverommet mitt, og er veldig fornøyd. Ble akkurat slik jeg ville ha det. Det eneste som mangler er at jeg kunne tenkt med et stort rundt gull speil over peisen, men det er det.

FØR

ETTER

Insta: SILJE.LOPEZ

Facebook: HER

VERDENS LATESTE PERSON

Lokal Orlando tid: 17:55

Hola,

God ettermiddag kjære dere. Føler meg som verdens lateste person i det siste. Jeg har hatt en uke fri, hvor jeg ikke har gjort noe!!! Jeg ble ferdig med mitt første fag på halve tiden (4 ukers fag), så ble belønnet med 2 ukers fri. Hadde planer om å bruke tiden fornuftig, men det har for det meste gått i å se Greys Anatomy og chille.

Fikk forresten min første A!!! Kjempe stolt og så glad. Følte virkelig på mestrings følelsen, men skal være ærlig å si at de 2 ukene jeg fikk fri var virkelig “the cherry on the top”. Nesten litt ille at jeg ikke har gått en måned på skolen, og jeg gleder meg allerede til ferie.

Jeg skal komme meg igjennom skolen og få en bra utdanning, men OMG jeg er ikke en skole person. Savner følelsen av å tjene penger, en følelse jeg mest sannsynlig ikke får kjenne på før jeg er ferdig med Masteren min i slutten av 2025. Men det går bra!!

Hoved fokuset mitt nå burde heller være på å leve i nuet, og ikke alltid streve mot fremtiden og ting jeg ikke kan kontrollere akkurat nå. Så i dag skal jeg gå en lang kveldstur, se mange episoder av Greys og ta et langt bad.

Håper dere alle hadde en nydelig Tirsdag og får en god natt søvn.

 

Insta: SILJE.LOPEZ

Facebook: HER