JEG ER FERDIG MED 2018

// Lokal tid: 23:50

Hola,

Etter en lang juletid, sykdom og masse jobb, så er jeg rett og slett klar for at dette året skal ta en slutt og klar med åpne armer for å ta imot 2019. Desember har vært både lang og hard, men samtidig veldig koselig. 

Jeg koste meg på lille julaften med Camilla, ost & gløgg. Og etter jobb den 24, dro jeg og feiret jule med lillesøsteren min Sofie og noen venniner, utrolig koselig. Men savnet selvfølgelig både min mor og Chanel masse.

Blir et veldig kort innlegg siden jeg skal tidlig opp i morgen, og er super sliten. 

Vil med det ønske alle et godt nyttår, vi snakkes i 2019 

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with p5 preset

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


MINE TOPP 10 JULE FILMER

//Lokal tid: 05:15

Hola,

Er det noe som er viktig i disse travle juletider, så er det å ta vare på tradisjoner og få den gode julestemningen. Jeg har faste julefilmer som må sees hvert år, så tenkte jeg skulle skrive opp mine 10 favoritter. Tenker jeg må ta meg en dag, bare se på julefilmer og drikke varm kakao med masse krem. Problemet er at jeg jobber mye fremover, så vi får se hva det blir til.

Så forresten den nye Dr. Seuss’The Grinch på kino for ikke så lenge siden, og må si at jeg ble skuffet.For all del, den er søt men den er langt ifra like god som den originale Grinch filmen. Den blir ikke endel av mine faste julefilmer for å si det slik. 

THE POLAR EXPRESS

Vist ikke denne filmen gir deg en god julefølelse, så vet ikke jeg! Kan huske jeg var super sjalu på barna, når de fikk servert varm kakao på toget. Man bare må sitte med en varm kopp kakao i hånden når man ser denne filmen.

THE GRINCH – HOW STOLE CHRISTMAS

Denne er virkelig en av de filmene man bare MÅ se rundt juletidene! Føler at måten de pynter til jul i den lille byen, minner meg veldig om hvordan de pynter til jul her i USA & i disney parkene.  Jo mer julepynt man kan få opp, jo bedre.

THE HOLIDAY

Denne filmen er virkelig søt. Til vanlig liker jeg ny designet hus, og hvem kunne ikke tenkt seg å bo i California. Men når jeg hadde sett denne filmen, så fristet det faktisk litt å oppholde seg en jul, ute på landsbygden i England i et søtt lite hus.

BARBIE AND THE NUTCRACKER

Jeg har aldri sittet meg direkte ned for å se på Barbie og nøtteknekkeren, men den kom liksom alltid automatisk på mornings barnetv hver jul. Og det var vel den ene dagen jeg faktisk pleide å stå opp for å se barnetv. Julesnopet fra julestrømpen, barnetv og dynen i sofaen.. Det kunne jo ikke bli bedre. Filmen er jo utrolig koselig, og det kommer nok alltid til å være filmen jeg tenker på når jeg hører ordet nøtteknekker.

 

ASKEPOTT OG DE TRE NØTTER

Har jeg ikke tilgang til å se denne på tv på julaften, så blir det youtube! Denne filmen SKAL JEG SE hver eneste jul. Det blir liksom ikke jul uten å se denne, akkuratt som tradisjonen om å se hovmesteren og grevinnen på nyttårsaften.

MIKKE MUS OG VENNENE HANS FEIRER JUL

Denne filmen her og veldig viktig å få sett hver eneste jul, føler virkelig jeg har og vokst opp med de søte små disney julefilmene. Første gang jeg så de var på barnetv, men husker jeg faktisk kjøpte filmen og for mange år siden. 

 

BRIDGET JONES’S DIARY NR 1

Det er kanskje ikke en julefilm, eller er det en julefilm?. Jeg får nå alltid hvertfall litt julestemning av å se den. Men må liksom være den første, den siste som handler om at hun ble gravid, var morsom men ikke noe julestemnings film.

NARNIA

Jeg har faktisk ikke sett alle Narnia filmene, men de to første har fått en plass i hjerte mitt for alltid(fikk faktisk veldig lyst til å se de nå). 

ELF

Denne filmen så jeg faktisk for første gang i fjor, når meg og mamma bare lå i sofaen hele julaften og så på julefilmer. Den var utrolig morsom, og jeg skjønner godt at det er mange som ser denne fast hver jul. Den har herved også blitt endel av min julefilm liste.

HOME ALONE

De filmene her tar kaka! Hvem har ikke sett hjemme alene liksom? de får meg alltid i godt humør, selvfølgelig er den første den beste, men jeg ender alltid opp med og se nr 2 rett etter jeg har sett den første. Blir ikke noe jul uten.

Er selvfølgelig mange andre gode julefilmer, og filmer som gir meg julestemning som f.eks Harry Potter og ildbegeret, A Kardashian Christmas, Love actually & Santa Clause nr 1-3….

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


NEW YEAR, NEW VACATION

//Lokal tid: 01:30

Hola,

Hva synes dere egentlig om temaet julegaver? Jeg som sikkert alle andre, elsker å få gaver. Men har ikke julegaver tatt litt over hele julen? Føler og at folk bare bruker mer og mer penger på julegavene hvert eneste år, som egentlig ikke er nødvendig, synes hvertfall jeg. Ja jeg hadde ikke sagt nei til en ny iphone eller macbook, men igjen så er det ting jeg kan fint kjøpe til meg selv.

Hvertfall dere skjønner sikkert at jeg synes julegaver har blitt en for stor del av julen, hva skjedde meg familie kosen? Jeg og lillesøsteren min har hvertfall bestemt oss for å heller gjøre noe sammen, enn å kjøpe noe til hverandre. Så vi skal faktisk en fem dagers tur til Cancun,Mexico i begynnelsen av Februar som jeg gleder meg mye til. Jeg har vært i Cancun to ganger før, og Playa del Carmen men har fortsatt ikke besøkt “maya pyramiden” som jeg går rundt og kaller den, altså Chichen Itza. Chichen Itza er faktisk en av de syv “wonders of the world”, og siden planen min er å se de alle, så er det påtide og se den ene som bare er en liten flytur fra Florida.

Synes dere at gaver er veldig viktig på julaften, eller er det familie som er viktigst?

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


HAR IKKE RETTIGHET TIL Å SYNES SYND PÅ MEG SELV.

//Lokal tid: 02:30

Hola,

Livet er virkelig ikke alltid en dans på roser, og jeg føler mange ganger at uansett hva jeg gjør for å komme inn i en god rythme, forme livet slik jeg vil ha det. Så går det ikke! Er det jeg som gir lett opp og er lat, eller har jeg bare virkelig fucket opp karmaen min?

Har så mange planer og drømmer for livet, men de mørke tidene bare dreper den ene drømmen etter den andre. Har følt meg litt alene fortiden, og hater at livet mitt bare går i jobb, men jeg kan bare takke meg selv. Det er jeg som ikke vil gjøre noe, jeg som ikke tar intiativ til å komme meg ut av sengen, og ut i verden. Har hatt tre dager fri, og ja den første dagen hadde jeg pepperkake baking med noen gode venner. Men når det bare er en av tre dager som er god, da klarer jeg ikke helt å føle på gleden jeg hadde den ene dagen.

         OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c1 preset                         

Men så igjen hater jeg meg selv for å ha denne tankegangen. Jeg har jo et bra liv, jeg har en bra jobb å gå til, mat på bordet, en fin og koselig leilighet og folk som er glad i meg. Det er ikke alle som har det så godt! Og hver gang jeg sitter og sutrer over livet mitt, prøver jeg å tenke på alle de fattige folkene i resten av verden, som kjemper seg igjennom hver dag. Mens jeg kan ligge i sengen en hel dag og bare chille. Må virkelig prøve å sitte mer pris på livet, men ikke alltid like lett.

Dagens klage innlegg, må bare beklage men jeg er nok ikke den eneste som trenger å syte litt iblandt?

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


THE SMELL OF CHANEL

//Lokal tid: 00:30

Hola,

Så min plan dette året/disney året, har alltid vært at jeg skal spare masse penger. MEN jeg klarte selvfølgelig å gå på en liten smell sist lørdag. Jeg har alltid hatt en greie for merket Chanel, og har lenge hatt planer om å kjøpe en Chanel veske. Meg og Camilla var innom Chanel en liten tur, og det var jo selvfølgelig ikke det lureste, for det første har jeg nesten bestemt meg 100% for å kjøpe Chanel vesken jeg har hatt lyst på i 5 år nå. Den er ikke akkuratt billig heller, 5600$ aka 47 000kr. De pengene kommer liksom veldig godt med når jeg i fremtiden skal kjøpe leilighet, men så igjen det er CHANEL!

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with p5 preset

Jeg klarte heldigvis å holde meg unna, og bestemte meg for at jeg skal fortsatt tenke på det og se hvordan økonomien blir fremover. Men selvfølgelig måtte jeg ha en liten trøste premie, så kjøpte en kortholder som har den samme stilen som vesken. Den var ikke billig, men i forhold til hva vesken koster så er den VELDIG billig. Vi var faktisk en tur innom LV og, der var plutselig alt veldig billig. En veske lå på rundt 1800$, så jeg kan få cirka 3 LV vesker for prisen av en Chanel veske. Så nå frister jo det selvfølgelig å kjøpe noen vesker fra der og. Men jeg skal være litt voksen og tenke på det, noen drastiske kjøp passer ikke helt inn nå for å si det slik.

Hvertfall så var det koselig å gå litt rundt og drømme, og selvfølgelig ønske Chanel kort holderen velkommen til Lopez familien.

Processed with VSCO with p5 preset

Processed with VSCO with p5 preset

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


LASHES ON POINT

//Lokal tid: 20:40

Hola,

Som mange av dere sikkert vet, så er jeg blitt avhengig av å ha fine vipper. Jeg hadde en “vippe dame” her sist som var veldig flink, men problemet var at hun brukte for mye lim og jeg følte vippene ofte ble veldig tung. Så etter at jeg har tatt vipper nå i et halvt år hos beauty london i Bergen, hvor vippene har vært veldig lette og fine. Så følte jeg det ble feil å dra tilbake til noen vipper som ikke er like bra.

Processed with VSCO with t1 preset

Heldigvis så fant jeg en kjempe flink “vippe dame” via en vennine her, så nå er vippene mine on point igjen. Hun var faktisk ikke så dyr heller, i Norge betalte jeg vel rundt 600/700 kr bare for påfyll, og her må jeg bare betale litt under 500kr, som er ganske så billig for den gode kvaliteten. Gikk til en i Bergen en gang som bare tok 250kr, men hun ødela virkelig vippene mine!

Mange som har sagt til meg at jeg ødelegger vippene mine, men mine vipper er faktisk blitt utrolig mye sterkere og finere. Før så tok jeg ikke noe spesielt vare på vippene, mens nå tar jeg både vippeserum & sugarbearhair som er vitaminer for hår og negler.

 

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


MINE BLACK FRIDAY KJØP

//Lokal Tid: 04:45

Hola,

Var det noen som var klar for å shoppe på Black Friday, så var det meg. Allerede når jeg sto og “banket ut” (gikk igjennom papirer osv) på jobb, satt jeg klar på mobilen og handlet.

Følte faktisk jeg fikk endel gode dealer. Budsjette mitt var på 1000$ aka 8000kr, og jeg kjøpte vel for rundt 900$, så jeg holdt meg under hva jeg hadde bestemt skulle være et max beløp. Så nå som black friday er over, skal jeg begynne å spare. Fikk liksom kjøpt mesteparten av ting jeg “trengte” eller rettere sagt ville ha. Det eneste jeg trenger å kjøpe nå er en ny macbook air. Den jeg har nå er over 5 år gammel, og synger på sitt siste værs. Så planen min er å spare opp litt penger, også kjøpe den som en nyttårs gave til meg selv. Kjøpte du noe på black friday?

                                                                                                                                            

VICTORIA’S SECRET

HER                                                                                                        HER

HER                                                                                               HER  

HER                                                                                     HER

    

HER                                                                             HER       

                                                                                                                                                  

 

KYLIE COSMETICS

10 FORSKJELLIGE LIPKITS (SKAL LAGE ET INNLEGG)

                                                                                                                                                

 

OLYMPUS

( OLYMPUS PEN E-PL8)

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


 

LOPEZ’S GUACAMOLE

//Lokal tid: 01.40

Hola,

Før jeg flyttet til Florida, så hadde jeg en liten hade middag hvor jeg laget tapas til venner og familie. Jeg laget både aioli og guacamole fra grunnen av, og tenkte jeg skulle dele oppskriften på guacamolen med dere. Jeg kommer ALDRI til å kjøpe ferdig laget igjen, for den er mye bedre når den er hjemmelaget.

Processed with VSCO with f2 preset

DU TRENGER (4 PORSJONER):

♥ 2stk MODNE AVOKADO

♥ 1 1/2 ss LIMESAFT

♥ 2 TOMATER

♥2 BÅTER HVITLØK

♥1/2 stk FINHAKKET RØD CHILLI

♥2 ss FINHAKKET FRISK KORIANDER

♥1/2 ts SALT & PEPPER

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

– Mos avokado med en gaffel og press over limesaft​

Processed with VSCO with m3 preset

– Kutt opp rød chilli & hvitløk i små biter og bland det godt sammen med avocadoen.

Processed with VSCO with m3 preset

– Del tomatene i fire, og skjær ut frøene med en liten kniv. Del dermed tomatkjøttet i små terninger​

Processed with VSCO with m3 preset

– Bland alt godt sammen, og smak til med salt & pepper.

ENJOY 

Processed with VSCO with f2 preset

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


A-LIST AMC MEMBER

// Lokal Tid : 01:00

Hola,

Er det noe jeg elsker å gjøre, så er det å gå på kino. Sist gang jeg bodde i USA, tror jeg virkelig at meg og Martine så hver eneste film som gikk på kino. Ikke så gøyt for lommeboken for å si det slik. Så denne gangen hadde jeg en plan, om å ha et kino budsjett. Jeg skulle bare få se 2 filmer i måneden på kino, som da kom til å bli på litt under 20$.

MEN! på mandag når jeg skulle på nøtteknekkeren med to venniner av meg, fikk jeg vite at det fantes et abonnoment hvor jeg bare betaler 20$ i måneden, og får se 3 filmer PER uke. Som da tilsier at jeg kan gå på 12 kinoer i måneden, for bare 20$ ( A-LIST AMC MEMBERSHIP). Og kjenner jeg meg selv rett, så kommer jeg nok til å virkelig gå 12 ganger på kino i måneden. Har allerde planlagt de to andre filmene jeg vil se denne uken. Men ja, jeg betaler da 1,6$ per film som er cirka 15kr. For 15kr i Norge får man ikke kjøpt seg en liten brus engang, mens her får jeg sett en film som koster over 100kr og se i Norge. Kanskje Bergen kino skulle fått en slik deal og?

Hvertfall siden jeg sikkert kommer til å se masse filmer som er på kino/ kommer på kino etterhvert i Norge. Så tenkte jeg å begynne å blogge om kino uken, hva filmer som var bra og hvem av de som er verdt å se på kino. Det kommer jo alltid noen filmer man bare se på kino, det blir liksom ikke det samme og se den hjemme.

Nøtteknekkeren som jeg så på mandag var en utrolig god film, disney har som de alltid gjør laget en perfekt god familie film. Den var litt skummel iblandt skal jeg være ærlig å si. Spoiler: Jeg liker ikke klovner, og det var noen skremmende klovner i filmen.

Dette er en film jeg lett kan se igjen for å si det slik, fikk litt julestemmning iblandt, men den blir nok aldri en ny fast julefilm jeg må se hvert år. Vet at den går på kino i Norge og, har dere sett den? hva synes dere?

Jeg har sett barbi filmen nøtteknekkeren, men har alltid hatt lyst å se balletten. Så det blir et must til neste år, har desverre ikke tid i år.

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


BILDEDRYSS FRA DEN NORSKE PAVILIJONGEN

//Lokal tid: 02:30

Hola,

Når jeg var på jobb sist lørdag, tok jeg meg tid til å ta noen bilder av den norske pavilijongen, og som man kan se så har de pyntet til jul. Den norske pavilijongen består av Akershus hvor jeg jobber, som er en prinsesse restaurant hvor vi serverer frokost, lunsj og middag. Kringla bakery, som selger forskjellige typer desserter som lefse & skoleboller (ikke som de norske). Frozen ever after, som er en utrolig populær raid som selvfølgelig handler om frozen sine karakterer som Anna & Elsa. Også selvfølgelig stavkirken vår, som nå har et “Mini museum” om de norske norrøn gudene.

Det er også en del til av den norske pavilijongen hvor man kan møte Anna & Elsa i deres sommerhus. Men føler liksom de er en egen “frozen pavilijong”, kan ta bilder og vise dere en annen dag.

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ