THE BEACH BASH

Vi startet allerede nyttårsfeiringen i går med et super stort beach bash på stranden. Det var en gratiskonsert hvor imagine dragons og Macklemore & Ryan Lewis spilte, på slutten var det og minst 10 min med masse fine rakketer, og alt dette skjedde på stranden. Var en utrolig følelse av å stå i sanden, deilig tempratur og være endel av den stemningen. Det var godt over 20 000 personer til stede, å full fest på beachen etterpå.

Akkuratt nå skal jeg komme meg ut og gå en tur langs stranden for å få litt farge. Sovet alt for lenge i dag, men slik går det når man er helt utslitt, da må man bare lytte til hva kroppen vil. Klokken er nå heldigvis ikke 4 her engang, mens i Norge begynner jo det å nærme seg et nytt år. Tusen takk for det gamle kjære dere, vi snakkes i 2016.

 

♥HAPPY NEW YEAR♥


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


ET STORT SAVN

I dag fikk jeg noen nydelige bilder av Chanel sendt på Snapchat, å jeg bare følte øyene ble fylt med tårer! Jeg har bare vært vekke fra henne i 2 uker, å savnet er utrolig stort, selv om jeg vet at jeg får se henne snart. Utrolig merkelig hvordan man kan få så sterke følelser for et lite vesen. Noe jeg aldri hadde trodd før jeg fikk henne. Hun er virkelig lyset i livet mitt, å tanken på å skulle forlate henne når jeg flytter til USA er helt forferdelig. Håper virkelig jeg finner en måte jeg kan få henne over på ! Vet at dette virker veldig “over the top” men det er sant, hun er på en måte min baby. 

 


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


GOING TO THE BEACH

Gleder meg så utrolig mye til dette blir min hverdag, å kunne dra på stranden når jeg vil, og kjenne solen varme på huden. Hadde det vært opp til meg, hadde jeg nok bare blitt værende her, men det vet vi alle at jeg ikke kan. Vi var kjempe flink å sto opp kl 8 i dag, siden det var salg borte på Victoria Secret, så mamma fikk kjøpt seg en hel del med bh’er, mens jeg endte opp med 2 string truser og en gave til min søte Martine. Ganske greit å bo 2 min fra Victoria Secret, men ikke akkurat så lurt. Det er jo å masse salg rundt om kring her fortiden, så jeg kan love dere at jeg sliter veldig. Lyst til å kjøpe alt, men når man ikke har penger, så har man ikke penger. Har jo mange regninger som venter på meg hjemme, å kredittkortene er jo snart brukt opp, så det sier jo seg selv at jeg må holde meg unna alt som heter shopping.

Har nettopp kommet hjem fra beaach’en, så nå er det litt chill tid før vi mest sannsynelig tar oss en tur til Downtown Miami. Var utrolig mange folk på stranden i dag, å siden det er utrolig sterk vind var det heist opp et rødt flagg. Det står for at det er farlig, å folk får dermed ikke gå så langt ut. Men hello, folk er folk så dere kan gjette at livvaktene fikk nok å gjøre på. den fløyten deres gikk i et for å si det slik. Begynner å lure på om noen folk ikke har en hjerne.

Ligger ved noen bilder fra stranden i dag. Håper dere alle har en nydelig og sikkert kald dag hjemme i Norge.


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


HOLIDAY UPDAYE

Jeg må virkelig lære meg å ikke love noe før jeg vet at jeg virkelig kan holde det. Å ligge ut et innlegg om dagen ser du vell sikkert ikke skjedde? Tiden har virkelig flydd fra meg, å vær eneste kveld har jeg truffet puten før jeg i det hele tatt har fått åpnet mac’en får å blogge. Men det er vell slik det skal være? Bloggen er jo bare en hobby akkuratt nå, så jeg går jo heller ut å opplever ting, enn å bruke tid på å blogge.

Men som sagt har dagene gått i et, siden siste har jeg vært på 4 dagers cruise til Key West og Conzumel, å etter en dag i Miami gikk turen opp til Orlando. En ganske kjapp tur skal jeg si deg. Vi ankom Orlando rundt 4 tiden, var en stund med mine “amerikanske foreldrer” før jeg møtte Siri. Vi tok oss en liten tur til Epcot og overrasket mama Silvia som både grein når jeg kom, og når jeg måtte gå. Var utrolig hard å skulle dra fra henne, men jeg vet at jeg kommer til å se henne allerede om 5 måneder, så jeg trøster meg med det. Siri hadde jeg ikke sett på over 2 år, så du kan gjette om jeg ble utrolig glad for å endelig kunne gi henne en stor og god klem. Savnet henne så utrolig mye, forholdet til Siri er et slikt forhold hvor man fortsatt er nære venner selv om man har vært lenge vekke fra hverandre. Vi har hatt en utrolig god tone siden dagen vi møttes, og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg kommer til å ha rundt 3 måneder med henne i Orlando, før hun er ferdig på disney programet sitt.

Nå er vi tilbake i Miami, og skal virkelig bare nyte de siste dagene her, bruke mye tid på stranden og titte rundt. Elsker virkelig denne byen, føler meg utrolig hjemme her. Man kan si at hjerte mitt tilhører Miami og USA i det hele tatt. Ikke Norge og søte Bergen, selv om jeg selvfølgelig er glad for at jeg ble født i Norge.

 Håper du  har hatt en fantastisk jul. Vi snakkes forhåpentligvis om ikke så lenge. 


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


LADUREE MY LOVE

Det er så utrolig deilig å endelig være tilbake i Miami! Jeg bare elsker denne plassen, min fremtidige bo plass for å si det slik. Går selvfølgelig rundt å sikler både etter de latinske mennene og de utrolig fine bilene. Ikke så veldig lurt kanskje.

Turen hit gikk hvertfall super fint. Vi endte opp med å komme en time for tidlig til flyplassen på London, siden jeg ikke hadde stilt klokken tilbake, gjett om vi lo da. Ellers sov jeg mesteparten av turen, den 10 timers flyturen fra Barcelona til Miami gikk i å sove, spise, sove & spise. Ganske deilig, siden jeg da hadde masse energi når vi landet i Miami kl 4 pm.

Dumme meg hadde planer om å IKKE bruke noe spesielt med penger på denne turen, det eneste som skulle bli brukt penger på skulle være mat. Gjett hvem som allerede har overstiget budsjette sitt etter bare 1,5 dag? Jo det er meg!! Endte opp med å handle treningstøy på Victoria Secret, fikset negler, kjøpte verdens beste makroner på Laduree og masse “dill dall” eller som jeg sier ” ting jeg trenger”… Tror ikke akkurat jeg trenger selvbruning når jeg er i Miami, men det var jo en bra innvistering siden jeg trenger det i Norge. Det har jo å gått mye penger til mat siden vi ikke har kjøkken på dette hotellet, å når vi er så dum å spiser på Ocean Drive (dyr turist plass) kan vi ikke akkuratt synes synd på oss selv.

Men i morgen er det cruise tid, hvor jeg ikke trenger å bruke penger på 4 dager siden alt av mat og drikke er inkludert. Gleder meg utrolig mye til å bruke mitt nye treningstøy på det fine treningsenteret, å late meg i solen på dekket.Det skal å bli fint å endelig få sett Key West og Conzumel. Desverre blir ikke det noe blogging fra Cruiset siden det koster penger, å som dere sikkert har forstått skulle jeg jo IKKE bruke penger.

Så vi snakkes nok ikke før den 25 Desember. Ønsker dere en kjempe fin jul ♥

Ps. skal lage et innlegg om hva jeg har kjøpt en annen dag.

 


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


BARE 1 UKE IGJEN

Føler meg som verdens lateste menneske i dag. Jeg har sovet i over 12 timer å er fortsatt utrolig trøtt, trenger virkelig å komme meg vekk ifra dette mørke stedet. Har bare latet meg og spilt sims i hele dag, selv om jeg egentlig skulle ha fått gjort mye annet! Hva skjedde med å være sunn og trene? Det har ikke skjedd denne uken for å si det slik. De 2 første ukene var jeg super flink, trente mye og spiste kjempe sunt, mens denne uken har jeg vært totalt ødelagt. Både aktivitetsnivået og kostholdet har bare gått rett vest denne uken, må virkelig skjerpe meg for å si det slik ! Blir hardere tider neste uke !

Skal faktisk passe lille prinsesse Aurora i dag også, så det blir jo koselig. Så nå skal jeg halvsove litt før jeg må komme meg til byn. Håper dere alle har hatt en super lørdag. Bare 12 dager igjen til jul, og 1 uke til jeg er i MIAMI 😀


(Ligger ved et bilde av hvor Aurora skal mate tante Silje)

VINNEREN AV GIVEAWAY’EN ER TRUKKET, OG VINNEREN VAR METTE.

 


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


HJEMMELAGET JULEGAVE

Jeg lager jo min egen gode sugar skrub, og har denne gangen laget en med julestil. Hjemmelaget julegaver er jo genialt, for det første er det mer personlig og kanskje du sparer litt penger selv. Sukker skrubben er og utrolig lett å lage, og veldig få ingredienser. Det eneste du trenger er : sukker, olje en krukke og kanskje litt matfarge/ lukteolje. Pleier egentlig til vanlig ikke å tilsette matfarge, men siden det er jul, fant jeg ut at en rød skrubb ville passe perfekt.

DU TRENGER :

SUKKER

BABYOLJE

GLASS

OLJE MED LUKT

LITT MATFARGE

Dere kan se de andre skrubbene jeg har laget HER & HER


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)