VERDENS VERSTE BLOGGER

Jeg er herved hvertfall Norges verste blogger! Hva skjer med at jeg ikke har blogget siden 12/2 ? Ganske alvorlig for en blogger som gjerne vil satste på bloggen, men for å forsvare meg selv, så har det vært veldig mye rot i livet mitt og jeg har valgt å bruke litt tid på instagram kontoen til meg og Chanel ! Noe som har vist seg å bli bra. Jeg skal virkelig prøve å skjerpe meg, noe jeg alltid sier. Men når planen er å være flink til å oppdater et helt år i USA hver dag, så er det greit å allerede begynne nå og ligge inn gode vaner. So wish me luck !

Ligger ved et bilde av herlige Chanel, og macen min som er stylet opp av Caseapp ! Hvor stilig er ikke min Mac i forhold til det kjedelige designet som alle andre har. Liker å skille meg litt ut fra alle andre, og har fått mange fine kommentarer ang at designet er kjempe stilig.

 


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


A SPECIAL PRINCESS CAKE

God dag alle kjære dere der ute! Gratulerer til alle dere som er mammaer, håper mennene og barna i deres liv gir dere en ekstra oppmerksomhet. For min mor blir det å få fikset leiligheten, siden hun mener at morsdagen bare er et påfunn ved at butikkene skal få solgt mer, så har ikke jeg kjøpt noe til henne.

Hun synes hele morsdags opplegget er litt teit, men jeg elsker det å ha en spesiell dag man viser mødrene sine ekstra mye hvor høyt man elsker de. Jeg sier hele tiden til hun at jeg elsker henne, noe som er virktig. Men en morsdag blir på en måte enda en bursdag hvor man feirer mødrene som gjør alt for barna sine. Så god morsdag alle sammen ♥

 

På Onsdag hadde mitt kjære tantebarn Aurora bursdag og fylte 1 år. Er helt sykt å tenke på at 1 år kan gå så fort, det er virkelig ved å se på småbarn at tiden flyr, jeg selv føler ikke at jeg har endret meg på noen måter. Så det å se tilbake på bilder fra Aurora ble født til nå, får meg til å innse at tiden flyr. 

Lagde selvfølgelig en prinsesse kake til henne, å siden hun er oppkalt etter “tornerose prinssen” ved navn Aurora, følte jeg det ble mest rett å lage en Aurora kake.

Q: HVA SYNES DERE OM KAKEN?

 

      
     

 


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)


LEI AV AT ALT SKAL GÅ IMOT MEG

Livet går ganske så imot meg fortiden, og å lese en blogg med bare masse negativitet er noe jeg selv ikke liker, så jeg fant ut at jeg ikke skulle la negativteten min gå utover dere. Men siden ting begynner å gå litt bedre, tenkte jeg at det var påtide å stikke innom en tur.

Selv om jeg har det veldig hardt for tiden, og kunne tenkt meg å bare være for meg selv, så var det litt overaskende for meg å ha familiebesøk i går. Men nå er jo jeg veldig trygg på de nærmeste i familien, så jeg tror det hjelpte veldig. Jeg laget fastelavensboller i går, siden det var fastelavens. Eller for å være ærlig så “laget” jeg vell egentlig ikke fastelavensbollene, jeg kjøpte bollene siden jeg ikke orket å bake, men jeg laget bringebærsyltetøyet da, så det bør jo være positivt.


 

Q: SPISTE DERE FASTELAVENSBOLLER I GÅR?


 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)