IHEARTRADIO FIESTA LATINA AWARD

      Kom plutselig på at vist jeg skal tilbake til Disney, så kan jeg dra på IHEARTRADIO FIESTA LATINA AWARD i Miami igjen… Glede glede glede. Meg og Martine dro på det i 2016, og det var virkelig et minne for livet. Mange gode artister som jeg liker, og en utrolig god stemning. Alle sto og danset igjennom showet, noe som gikk utover føttene mine for å si det slik. Men det var verdt det. Så forhåpentligvis får jeg opplevd det igjen nå i 2018, og kanskje 2019 og?    


( Vi bodde på Starlite Hotel som ligger rett ved Ocean Drive og Beachen. Er et skikkelig typisk Miami hotel som jeg har bodd på de fleste gangene jeg har vært i Miami. Ikke noe luksus hotel, men man får en skikkelig smak av Miami Beach)   


             Noen av de som opptredde var Pitbull, Enrique Iglesias , J.Balvin , Nicky Jam , Daddy Yankee , Juanes , Yandel , Intocable & Gente de sona ! Jeg gledet meg spesielt til å se Pitbull, Enrique, Daddy Yankee , Yandel og J.Balvin siden jeg ofte hører på musikken deres.

Q: Har dere vært på en IHEARTRADIO AWARD før?

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


 

KONSERT OPPLEVELSER

Er det noe som er supert å oppleve, så er det gode konserter. Skal være ærlig å si at jeg ikke har vært den beste til å gå på konserter, men Steffen er flink til å pushe meg til å være med på flere og flere konserter. De eneste konsertene som jeg ikke har dratt på med han, er Jennifer Lopez sin All I have som meg og Martine så i Vegas, og Ariana Grande sin dangerous woman tour som vi så i Orlando. Ellers har jeg dratt på konsert meg han, og ja jeg har ikke vært den som har tatt initiativ for å si det slik.

Når det kommer til å skulle velge en konsert jeg likte best, så er ikke det enkelt. Alle artistene har liksom sin egen stil. Fra Britney, Jennifer & Madonna som har et utrolig show, til Adele og Ariana som ikke har like mye dans og show men noen utrolige kraftige stemmer. Så alle konsertene har vært unike på hver sin måte. Nå i sommer skal jeg som sagt på to Britney Spears konserter som jeg gleder meg mye til, og meg og Steffen har noen andre artister vi og kunne tenkt oss og sett, eneste problemet er jo at vi begge trenger fri fra jobben for å dra. Siden vi må dra til et annet land for å se de artistene vi kunne tenkt oss å se.

Når det kommer til penger, så er jo det et problem for meg siden jeg er ganske i minus og bør jobbe. Men når meg og Steffen er ute og reise, spesielt når vi nå skal på konsert i Paris & Berlin, så oppholder vi oss der i bare 2 dager som da betyr at vi bare trenger hotel for en natt. Og når det kommer til flybilleter, så er vi veldig flink til å time bestillingene for å få best pris.

Dere tenker sikkert at hva er vitsen å dra til et nytt land for bare 2 dager, når man og vil se byen. Men igjen så er meg og Steffen vandt til å reise mye sammen, og vi er ganske effektiv når det kommer til å få med oss det vi vill. Vi tusler ikke bare rundt for å si det slik.

BRITNEY SPEARS – FEMME FATALE TOUR

MADONNA – THE MDNA TOUR

LLmhx77mWyg
JENNIFER LOPEZ – DANCE AGAIN TOUR
              PSNg73Z3PoA 
ADELE – ADELE LIVE 2016 TOUR
             u-BVyhgh23oJENNIFER LOPEZ – ALL I HAVE (VEGAS)
             3iZEAZplNPQ
ARIANA GRANDE – DANGEROUS WOMAN TOUR
             8eb3k37sboc

Som dere ser har jeg lagt med linkene som er hele konsertene, men ikke alle har kjempe bra kvalitet, men det gir dere et innblikk. Jeg skal jo som sagt på Britney Spears to ganger denne sommeren, og noe jeg digger er at Pitbull skal være med. Digger han, så han på Iheartradio latina fiesta i Miami November 2016, men vil gjerne se han igjen, og på nært. Vi har jo selvfølgelig golden circle, så det blir supert. 

Andre artister som skal på turne denne sommeren som jeg vil se er, Shakira, Rita Ora & Enrique Iglesias. 

 

Q: KUNNE DU TENKT DEG Å DRATT PÅ NOEN KONSERTER? 

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


 

PROFIL BILDER SIDEN 2008

Er det noe jeg synes er litt gøyt iblandt, så er det å gå igjennom gamle bilder. Endte opp med å gå igjennom profil bildene mine siden 2008 året jeg fikk facebook. Fant ut at jeg hadde ikke de værste bildene, så det er jo litt greit. Men igjen så er det “første” bilde jeg har på facebook fra 2012, så det mangler nok noen bilder. Må jo ha hatt profil bilde mellom 2008 & 2012. 

Har vært innpå profiler hvor jeg tenker, seriøst hvorfor har ikke personen slettet eller skjult det bilde der. Men som sagt alltid gøyt å gå tilbake og se, jeg har alle bildene mine fortsatt på facebooken min, men noen er skjult altså at jeg bare kan se dem. Vittig å se ettersom årene har gått, har jeg blitt dårligere og dårligere på og oppdatere profil bilder. 

Q: HAR DERE NOEN PROFIL BILDER DERE ER FLAU OVER?

Dagens profilbilde ( Januar 28, 2018)

(Juni 14,2016)           ( Januar 12, 2017) 

(Oktober 12, 2014)        (Juli 15, 2015)

(Juli 3, 2014)           (August 10, 2014)

(November 27,2013)               (Juni 8,2014)

(August 18, 2013)                   (Oktober 12,2013)

(Mai 5, 2013)          (Mai 18, 2013)

                                                                   (Desember 3,2012 )       (April 23,2013)                                                                            

Første profilbilde som fortsatt er på facebook profilen ( November 12,2012)

 

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


22 DAGER IGJEN

22 Dager igjen, 22 dager til sol & sommer og ikke minst 22 dager til jeg får se Betina igjen. Kom faktisk på at jeg har ikke sett henne siden Februar 2015, som ja er nå 3 år siden. Men igjen vennskapet er fortsatt veldig sterkt, og jeg har alltid ment at vennskap som fortsatt varer og er sterkt når man bor langt ifra hverandre, er vennskap man virkelig skal sitte prist på. 

Det er ikke alle som er flink til å holde kontakt, og det er en grunn til at vennelisten min ble ganske mindre allerede etter første året i Florida. Jeg fant ut hvem som brydde seg, og hvem som ikke brydde seg. Skal være ærlig å si at det var ganske hardt til tider, aldri lett når folk du er glad i ikke bryr seg. Et vennskap handler om å gi & få, akkuratt som et forhold.

Det er en grunn for at jeg sitter stor pris på de vennene jeg har nærmt hjerte mitt, venner man vet alltid er der for deg. Betina er en av de, og jeg er super takknemlig for at hun er endel av livet mitt. Vi møttes faktisk Desember 2012, på mitt første disney program. Og siden da har vi alltid hatt det vennskapet jeg sitter pris på. Det kan gå mange måneder med ingen kontakt, men jeg vet at vist jeg trenger henne, så er hun der.

Noe som er supert, er at jeg ankommer Gran Canaria dagen før bursdagen hennes, så da blir det både vin og kake. Også skal hun og bo med meg når jeg er der.

Q: HAR DU NOEN VENNER SOM STÅR DEG VELDIG NÆRT?

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


 

 

DISNEY FILMER DU MÅ SE

Er det en film sjanger jeg elsker, så er det disney filmer! Etter å jobbet for disney i to år, så får man liksom et spesielt forhold til Disney. Så jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av yndlingsfilmene mine som er disney. Har selvfølgelig utrolig mange flere, og på bucket listen har jeg at jeg skal se alle disney filmene som finnes, så vi får nå se hvordan det går. Når det kommer til filmene jeg har skrevet ned, så liker jeg begge skjønnheten og udyret f.eks. Håper dere får inspirasjon om å se på disney filmer.

COCO

MULAN

HAVFRUEN

SKJØNNHETEN & UDYRET

POCAHONTAS 

ALADDIN

LADY & LANDSTRYKEREN

MARY POPPINS

ALICE I EVENTYRLAND

PETER PAN

PRINSESSEN & FROSKEN

RATATOUILLE

JUNGELBOOKEN

LØVENES KONGE

FROZEN 

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


LA DEN SISTE SNØEN GÅ

Siden jeg er skal gå minst 10k steg hver dag, må jeg jo komme meg opp av sofaen og ut. Noe jeg klarte i dag og. Eneste er at det blir ganske den samme turen hele tiden, ned til slotte, videre ned til byn dermed opp igjen via bogstadsveien. Det har liksom blitt en ganske fast rute i det siste, men igjen jeg liker jo veldig godt å gå i bogstadsveien, noe jeg ikke helt skjønner meg på.

Hvertfall, håper virkelig den snøen går vekk snart, trodde jeg skulle fryse ihjel i dag. Er så utrolig kaldt her i Oslo fortiden, men igjen så er det hvertfall fint vær og snø på bakke, og ikke snøstorm med regn. Så solen her hjelper litt på humøret. Ikke ta meg feil, det er fint med snø men på fjellet. Snøen i byn ser skitten ut, snøen er fylt av tiss, stein, eksos & masse annet. Mens vist du hadde gått på fjellet hadde den vært rein og pen (untatt plassene folk har tømt kakao & kaffe koppen sin). Men ja, det er det jeg har gjort i dag. Gått meg en 10k tur, og ligget dypt nedi sofaen og sett på Grey’s Anatomy. Skulle ha lest og gjort så mye annet, men hello det er søndag, så da er vel det lov?.

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


FILMER DU MÅ SE

 Brukte en stor sum penger når jeg bodde i USA, bare på å gå på kino. Føler jeg har sett endel av filmene som hvertfall har kommet ut iløp av de siste årene. Favoritt filmene mine er uansett Breakfast at Tiffany’s, og Chocolate. Jeg kommer ikke til å ta med disney filmene jeg liker i denne, siden listen hadde blitt utrolig lang da. For all del, husk at dette er bare noen av filmene jeg liker. Tenkte det var greit å anbefale filmer i dag, siden det er søndag. Hvile dagen, hvor man bare vil chille og se filmer & serier… Også kanskje spise dritt mat om man var ute dagen før.

BREAKFAST AT TIFFANY’S

CHOCOLATE

THE BODYGUARD

HUNGAR GAMES SERIEN

GIRLS TRIP

TITANIC

KING ARTHUR 

THE DEVIL WEARS PRADA

FIFTY SHADES OF GREY SERIEN

NEVER LOSE FOCUS

HOME AGAIN

HOW TO BE SINGLE

KINGSMAN FILMENE

A DOG’S PURPOSE

TWILIGHT SERIEN

ME BEFORE YOU

WONDER WOMAN

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


 

 

VELL, JEG PRØVDE

Vell vell vell, skal være ærlig og si at jeg elsker å spise brownies, men i helsikke jeg hater å lage de. Spesielt når den eneste bakeformen du har er rund og ikke helt tett… Det har vært min dag i dag. Sykt lenge siden jeg har laget brownie og lager til vanlig “hele kaker”… Men jeg ble ferdig tilslutt, etter flere timers arbeid. Skulle trodd det skulle være det enkleste, men vist nok ikke.

Oppskriften jeg brukte, var selvfølgelig Passionforbaking sin. Elsker den bloggen, er alltid henne jeg går innpå for å finne oppskrifter. (Oppskriften er HER, selv om du ikke har planer om å bake med det første, så bør du ta en titt. 

Det eneste jeg endret på, var at jeg tok på cream cheese frosting & ikke valnøtter, det er derfor man kan se at den har litt hvit farge i seg. Tenkte jeg skulle prøve ut noe nytt. 

Det jeg har hvertfall lært denne dagen : MÅ ØVE MEG PÅ Å LAGE BROWNIE, OG IKKE TENKE AT DET SKAL VÆRE SUPER LETT !! 

Grunnen til at det ble brownie og vin i dag, er fordi Steffen besto senior cabin crew testen. HURRA 

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


 

HVOR LENGE VARER DENNE RUSEN

Skjønner virkelig ikke hva som skjer fortiden.. Våkner rundt 7/8 tiden om morningen, og føler meg faktisk våken noe som ikke pleier å være vanlig. Jeg spiser sunt & går minst 10 000+ steg hver dag, og sover som et søtt lite barn i 12 tiden.

Noe er virkelig galt! For mange personer er dette sikkert en vanlig hverdag, et vanlig liv. Mens dette er noe som aldri skjer meg, heller vært noe jeg har hatt et høyt ønske om å oppnå. Kjenner jeg min karma rett, så går det sikkert til helvete snart uansett.

Skal være ærlig å si at det er ganske behagelig å være inni denne “rusen”, en liten boble hvor ting plutselig går min vei. Får bare håpe at den fortsetter og ikke sprekker ganske snart, for det hadde virkelig ikke vært noe gøyt. Om den aldri gjør det, hadde selvfølgelig vært det beste, men så igjen så kjenner jeg meg selv og kroppen min litt for godt. Kan vell håpe, men rusen går nok over etterhvert.

Mitt liv har aldri vært en dans på roser, og jeg har for det meste fått helvete & styr kastet på meg konstant. Ferdig og kommet meg igjennom en ting, da står neste utfordring ventende på meg. Man blir ganske sliten, men har etterhvert lært å heller tenke på at det gjør meg sterk, og til den personen jeg er i dag. Før var jeg utrolig missunelig på de som fikk puter sydd under armene, og foreldrene fikset alt.. Ingen beskymringer. Men igjen, det er nok ikke like sterk psykisk som jeg er.. Og får nok smake på det harde livet senere, og da kanskje ikke vite hvordan de skal klare seg igjennom det.

Så håpet mitt er at livet blir lettere, ettersom jeg har og lærer mye påveien.. Men for nå må jeg bare fokusere på å beholde ” rusen” hvertfall den gode holdningen, og livsstil. Ønsk meg lykke til ♥

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


20 000KR RETT UT VINDUET

For rundt 5 måneder bestilte jeg billetter til Gran Canaria, Spania. Jeg kunne egentlig tenkt meg å være der fra Mars til jeg skal tilbake til USA, men pengene holder virkelig ikke. Planen har jo alltid vært å ikke jobbe hele året imellom programmene, men slik ble det ikke. Ting har kostet mer en planlagt, og jeg har vell brukt pengene litt for enkelt og. Men gjort er gjort. 

Det som uansett er greit, er at jeg skal til Japan, Kina og bo en hel måned i Spania hvor en vennine skal bo med meg. Og når jeg da kommer tilbake til Norge, er det nesten sommer.. Slutten av April er jo en grei måned å komme tilbake. Det blir rett i jobb, men jeg gleder meg faktisk litt. Begynner å kjede meg litt med å ikke ha noe som jeg MÅ gjøre (utenom studie). Nå lever jeg og på kreditt, så det blir deilig å vite at pengene kommer inn og ikke bare går ut.

Det eneste jeg egentlig små angrer på, er at jeg har betalt rundt 20 000kr for å leie en leilighet i Spania for en måned. Ganske dyr husleie for å si det slik. Men leiligheten er kjempe fin og ny, perfekt plassering hvor jeg har bodd før, internett inkl & strøm. Og selvfølgelig et badebasseng som er supert å ha. Grunnen til at det ble så dyrt er siden det er påskeferie på den tiden. Nesten alt av hotell var booket, og de billigste airbnb leilighetene var tatt. 

Processed with VSCO with av8 preset

Men det som er greit er at alt er betalt, så at det ikke er noe jeg må tenke på. Deilig å bare tenke på at det eneste jeg skal bruke penger på er mat, som er ganske billigere enn i norge. 

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ