SNIKK OG SNAKK, LITT OM ALT…

Hola

Håper dere alle har hatt noen fantastiske dager, selv om Covid-19 fortsatt er et stort problem. Jeg har siden sist egentlig ikke gjort så mye i hverdagen enn å vente på en email, som blir svaret på om jeg får flytte til USA nå i November eller om jeg må vente til Januar.

Vil jo selvfølgelig helst flytte nå i November, men har begynt å venne meg til tanken om å måtte tilbringe hele vinteren her i Norge. Synes litt synd på vennene mine da for å si det slik, for de må bli vant til å se meg ekstremt mye da. Men jeg må og ta en GED i løpet av Vinteren og da, noe som ikke blir gøy.

For dere som ikke vet hva en GED er, så er det en amerikansk “23/5-regelen”. Jeg må altså ta eksamen i Engelsk, Naturfag, Matte og Samfunnsfag på engelsk. Så krysser fingrene for at papirene mine blir godkjent, og at jeg ikke trenger å stresse med både fire eksamener og en lang vinter i Norge.

Så som dere sikkert forstår så omhandler hverdagen min fortiden om å vente på en email, som jeg håper kommer i løpet av denne uken. Utenom det så stor koser jeg meg som en “stay home pommy mommy”, er kjempe koselig å kunne tilbringe hele dagen med Chanel, og jeg har og funne ut at Chanel har både et bedre sovehjerte enn meg, men også dobbelt så morgengretten, så morgen turene er ganske harde.

Nå høres livet mitt veldig kjedelig ut, men det er ikke sant. Jeg trives veldig godt med å ha en rolig hverdag, ikke noe stress og styr. Men tilbringer og mye tid med venner, og var faktisk på Solstrand med min gode venninne Michelle sist uke, som var AMAZING! Girls weekend er alltid et must, og skulle gjerne hatt det minst 1 gang per måned.

Føler og jeg må være ekstra flink til å tilbringe så mye tid med mine nærmeste, siden jeg ikke vet hva tid jeg får sett de igjen, når jeg først flytter tilbake til USA. For det første kommer jeg til å være student, så ikke mye penger på kontoen. Og alle har et hektiske liv, og jeg kan ikke forvente at folk vil bruke de få ukene de har ferie per år, på en en 9 timers flytur til meg. Men vi får se, tror nå i hvert fall at jeg får mamma på døren endel ganger….. Vi snakkes plutselig ♥

 

Insta : SILJE.LOPEZ

Facebook: HER

 

PÅ TIDE Å FOKUSERE PÅ MEG, OG BARE MEG.

Hola,

Etter to måneder med blogg pause, tenkte jeg det var på tide å begynne på an igjen. Føler jeg alltid kommer med unnskyldninger for å ikke blogge. Men som jeg har sagt før, så blogger jeg når det føles rett i livet mitt, og den siste tiden har livet mitt handlet for det meste om jobb, så energi til å blogge ble lagt på hyllen.

Men nå er det nye tider, enda et kapittel er lukket og jeg ser frem til å bruke tiden fremover på meg.

For å oppdatere dere litt, så vet jeg enda ikke hva tid jeg får flyttet over til USA, men jeg prøver å tenke at Orlando, huset mitt og studie ikke går noen vei. Om jeg flytter ned 3 måneder etter planen, så kommer det til å gå fint, selv om en vinter her i Norge skremmer vette av meg. Men alt har en mening, og jeg klarer meg alltid, selv om jeg noen ganger ikke forstår hvordan.

En av de store grunnene til at jeg ikke har flyttet ned enda, er fordi papir arbeidet til å komme inn på skolen er et problem. Jeg tok ferdig vgs via 23/5-regelen, og trodde at den var på samme nivå som når man fullfører vanlig vgs og får Vitnemål. Men neida, når man fullfører via 23/5-regelen så får man bare kompetansebevis, og må sammen med de levere inn 5års erfaring til skolene. Så 23/5-regelen gjelder egentlig bare norske skoler, noe de ikke informerer om!!

Jeg har lest på mange offentlige sider om 23/5-regelen, og det er ingen informasjon som sier at den bare gjelder i Norge, og at den ikke er på samme nivå.

Men heldigvis er det endel amerikanske skoler som godtar 23/5-reglene siden den minnes om deres GED, så krysser fingrene på at de godtar papirene mine, om ikke blir det plan B. Så jeg får flyttet, men det blir kanskje noen måneders utsettelse.

Men så igjen, vi alle har jo alle hørt om Covid-19, som egentlig er en ekstremt god grunn for å ikke skulle flytte til USA, som er ganske hardt rammet. Så jeg prøver å bare senke skuldrene og tenke at alt ordner seg tilslutt.

Skal oppdatere dere om USA, så fort jeg får svar fra skolen.

 

Insta : SILJE.LOPEZ

Facebook: HER

POSTER STORE, OG DERES SKINNENDE GULLRAMMER

Reklame | POSTER STORE

Hola,

Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Poster store igjen, og det blir nok ikke siste gang siden jeg er så glad i de miljøvennlige plakatene og rammene deres.

Jeg personlig synes det er viktig å fylle veggene med fine bilder og plakater, det gjør hjemmet mye mer koselig og personlig. Det er og en veldig fin gave å gi, og siden de har et stort utvalg av både posters og rammer, så finner man lett noe til enhver smak, som er både vakker og rimelig. De har og mange inspirasjons bilder for å hjelpe deg å designe din egen bilde vegg, og får inn nye plakater i sortimentet hver Tirsdag.

Rammene de selger har akrylglass, som er lettere, uknuselig og krystallklar, men med det samme vakre refleksjons egenskapene som glass innehar. Og jeg har vært så heldig å få en rabattkode til dere på rammer, noe Poster store ikke har gitt ut før. Så jeg er veldig glad og takknemlig for at dere kan bruke Misslopez20 for å få 20% rabatt på alle de fine rammene deres.

De selger og fine bilder og miljøvennlige Plakater som har fått Nordisk svanemerke, som er et av de strengeste økologiske merket i Europa.

 Plakatene jeg har er for det meste veldig klassiske og luksuriøse. Noen av favorittene min er : Peytil Venice, Breakfast at Tiffanys, Pink perfume, Lady, Catwalk, Lust  og Marilyn.

Som sagt har de høy kvalitet på produktene sine, og det føler jeg er viktig når man skal investere noe til hjemmet sitt.

Jeg har alltid vært en sucker for gull, så selvfølgelig er de skinnende gull rammene deres min favoritt. Men jeg har og fått skikkelig smaken på eikrammene som passer perfekt til Owl poster og Hogwarts Express som dere kan se nedenfor.

Bilde tatt av : Michelle Daae

 

Så ta dere en tur inn på Poster store, og start juleshoppingen til venner og familie, eller kanskje en liten godbit til deg selv?

20%  kode på alle rammer : MISSLOPEZ20

Gyldig frem til : 21/09

 

Insta : SILJE.LOPEZ

Facebook: HER