OPPDATERING!

Hola,

Må bare beklage for at jeg ikke har oppdatert her på en stund, men siden jeg ikke har adgang til en PC & hater mobil blogging, så har det desverre ikke blitt noen innlegg.

Jobber med saken, og håper jeg er tilbake så fort som mulig. Har utrolig mye jeg vil dele med dere, både angående hva som har skjedd og hva jeg ser frem til

 

 

VI MÅ REDDE DYRELIVET I AUSTRALIA

Hola,

For en nydelig dag jeg har hatt!!

Møtte et utrolig hyggelig par på nyttårsaften som opprinnelig er ifra London men som bor i Sydney. De ga meg mange tips og triks om hva og gjøre her i Australia, og på grunn av dem har jeg i dag vært frivillig på et dyre sykehus utenfor Brisbane, ved Gold Coast. De kjente en av lederne der Katie, så hun gjorde et unntak og lot meg få være med på en ettermiddag på sykehuset.

Siden jeg ikke akkurat er en dyrelege, så var det mye jeg ikke kunne gjøre. Så det jeg fikk hjelpe til med var hovedsakelig og gi kjærlighet, kose og mate babyene. Fikk et veldig godt bånd med en liten kenguru som het Lily, som hadde blitt forlatt/mistet moren sin. Hun var bare verdens søteste!! Også koste jeg masse med en Koala gutt som het Niko, som endelig var frisk nok til å komme ut i “koala hagen”. Han hadde blitt brakt inn med endel brannskader, fra branner som herjer denne siden av Australia for tiden. Men etter en god behandling og masse kjærlighet, er han egentlig klar til å bli sluppet ut igjen, men de må vente til brannen har gitt seg.

Etter noen timer på sykehuset gikk jeg litt rundt i parken deres og tittet, var og med en kollega av Katie på en runde “Koala fun” som hun kalte det, hvor hun fortalte om Koalaene og vi kunne ta bilder. Dette var selvfølgelig av koalaene som “bor” i dyrehagen deres.

♥ Niko & meg ♥

Det var en opplevelse jeg kommer til å huske for alltid for å si det slik! Var deilig å kunne hjelpe til, og ikke gjøre som alle andre som bare betaler for å se dyrene og ta bilde med en koala. Jeg måtte bare betale for maten jeg spiste for å si det slik, ganske greit. Men jeg donerte og litt penger til sykehuset, siden sykehuset lever på donasjoner. Sjekk det ut HER

Etterpå dro jeg videre til Gold Coast og tuslet på stranden oppover mot Surfers Paradise hvor jeg spiste og slappet av før toget hjem. Når jeg kom hjem svømte jeg en time, etterfulgt av et sitrus boblebad. Alt i alt en veldig fin og god dag ♥

 

Ps. Alle bildene er tatt av meg, unntatt bilde av Niko & meg selvfølgelig.

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

 

LIVET GÅR VIDERE

Hola,

Godt nyttår kjære lesere, tenk at vi er i 2020! Husker vi skulle tegne hvordan vi tenkte framtiden kom til å se ut på skolen min året 1999, og ifølge min tegning skulle vi hatt flygende biler og hus innen 2020. Skal ærlig innrømme at jeg tok kraftig feil, men man vet aldri, kanskje vi får det innen år 3000. Vist vi i det hele tatt eksisterer da.

Dagene har gått i et siden jeg kom til Australia. Har fått opplevd og sett kjempe mye og har prøvd å nyte hvert øyeblikk, selvom det ikke alltid er så lett. På nyttårsaften hadde jeg først en hyggelig lunsj med Vilde før jeg trente, og dermed dro ned til Operaen og sa velkommen til 2020.

Etter å ha vært fire dager i Sydney, dro jeg videre opp til Brisbane i går og har i dag bare kost meg og utforsket sentrum. Deilig å bare ha en avslappende dag. Mens i morgen skal jeg utforske Gold Coast. Fortsatt mye og se frem til på denne turen, men jeg gleder meg mest til det som skjer om en måned! For da skal jeg tilbake til USA!!

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ