ALLE HAR EN MENING

Hei kjære lesere ♥ Innlegget jeg skrev i går kveld (HER) har visst tatt av mer enn jeg hadde trodd/håpt på. Jeg skrev innlegget fordi jeg syns at systemet er utrolig urettferdig, og at han fikk studieplass bare er helt absurd. Jeg ser det er mange som er enig med meg, men også mange som er uenige. ( Alle har rett til sine egne meninger, og har rett til å ytre dem).

Mange mener at det skal være likt for alle, noe jeg og er enig i, MEN etter min mening skal rettigheter kuttes når man  mister friheten sin ved å bli satt i fengsel. Å studere er noe jeg mener bør være en fordel man får med å være fri. Norges rettsystem ligger opp til å “helbrede” innsatte noe jeg synes er bra, men skal man spytte i uendelig med penger i mannen som gjorde noe så grusomt? For andre innsatte skjønner jeg systemet godt men hvor går grensen? 

PS. Innlegget om Breivik var et blogg innlegg hvor jeg ytret mine meninger om saken og ikke et avis innlegg hvor ting skal være 100% korrekt. Ha respekt for at folk har forskjellige meninger!


 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)

 


 


TAKK BREIVIK FOR AT DU DREPTE 77 USKYLDIGE PERSONER !

God kveld kjære lesere ♥ Dere har vel fått med dere at Breivik har fått plass på universitetet i Oslo fra høsten av? Forstår virkelig ikke hva som skjer med det norske samfunnet! Mange kloke folk som har lyst til å studere for å bli noe, kommer ikke inn fordi snittet deres er for lavt. Mens en person som har gjort stor skade på landet og som forhåpentligvis aldri skal ut i samfunnet igjen får plass på universitetet. Det sier seg selv at noe er virkelig galt med det norske systemet. Hvorfor skal Breivik få lov til å studere fra fengselet? Hvorfor skal staten bruke penger på at han skal få en utdannelse? Jeg vet at han bare ,med trykk på BARE, har fått 21 år i fengsel (med forvaring). Det er maksimums grensen i Norge, men han kommer mest sannsynlig aldri til å komme ut av fengselet, og hvis han gjør det blir han nok fort drept. Hva skal han med en utdannelse han aldri kommer til å bruke?

Jeg skal være ærlig å si at jeg blir både kvalm og forbanna! Han skulle bli stengt inne og  glemt for godt. Istedenfor nevner media ham så ofte de kan og nå har han til og med fått en sjangse til å ta utdannelse. Hva skjedde med at han skulle bli straffet for å ha drept 77 personer? Han har jo fått en belønning! Han lever godt i fengselet å blir forsynt med alt han trenger.

TAKK BREIVIK FOR AT DU DREPTE 77 USKYLDIGE PERSONER FORDI DU VAR UENIG MED HVA DE STO FOR! Du skal få en god seng, god mat, sikkerhet og alt annet du måtte ønske deg. Å ikke bekymre deg, de norske statsborgerene skal betale alt for deg med glede. 

Han har gode grunner til å smile, håper noen klarer å fjerne det stygge fliret snart!

 

RESTEN AV VERDEN LER AV OSS!!

Det er allerede mange nettsteder som har tatt opp denne saken, og lurer på hvor blåst vi er.

Btw:Jeg går imot min mening om å ikke nevne noe om Breivik på bloggen min, men dette irriterte meg så mye at jeg bare måtte få det ut! Kan lese mer om saken HER ,HER ,HER ,HER 

LES OG GJERNE HER SOM FORKLARER LITT MER!

 


 

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ (JEG FØLGER TILBAKE)