NACHO´S DE LOPEZ

Hola,

Håper dere alle har hatt en nydelig torsdag! Jeg var kjempe flink og kom meg til legen tidligere i dag, skulle egentlig få gjort endel etter timen, men endte med å legge meg ned i sengen igjen med Chanel. Litt pommekos er hardt å si nei til, spesielt når jeg bare hadde sovet en time i natt og følte jeg skulle spy av trøtthet.

Ellers har jeg kost meg masse med Chanel i dag, gått på tur og laget middag. Når det kommer til middag så hadde vi nachos. Nachos er super enkelt å lage, og veldig godt. Har alltid hatt en ting for mexicansk mat, så nachos er jo selvfølgelig en av livrettene mine.

Pleier og lage forskjellig stil iblant, men ble en veldig lett «oppskrift» i dag. Synes det viktigste med Nachos er å ha mye ost, og passe på å legge ost mellom lagene og ikke bare alt på toppen. Hater når Det ikke er noe ost på de nederste tortilla chipsene.

Dagens Guacamole ble veldig enkel, til vanlig følger jeg oppskriften til Trines Matblogg HER, men valgte å bare bruke avokado (Vet det står feil på ingrediens bildet) og en guacamole pulver. Det enkleste er iblant det beste tenker jeg.

Alt i alt ble det en veldig god middag, ikke den sunneste men i disse koronatider har vi vel lov til å skeive ut litt?

EN FORSINKET VAFFEL DAG

Hola,

Ja, vet jeg er treig av meg. Men selvfølgelig har jeg ikke glemt den Internationale vaffel dagen som var i dag, eller rettere sagt i går siden det er etter klokken tolv.

Skal være ærlig å si at jeg ikke spiste vafler i dag, koste meg heller hos Michelle med vin og hjemmelaget Pasta La Michelle. Utrolig koselig og gleder meg allerede til neste gang.

MEN, jeg spiste faktisk vafler to ganger sist uke, så føler jeg feiret vaffel dagen en skikkelig, bare en uke for tidlig. Det er vel tanke som teller?

Jeg personlig foretrekker Toro sin vaffel Mix, men det er sikkert fordi jeg er super lat. Det jeg virkelig har lyst til å prøve er belgisk vaffel med iskrem og sjokolade, ser utrolig godt ut. Men sist jeg prøvde en belgisk vaffel, så var den super tørr, så den opplevelsen ødela virkelig alt.

Skal være flinkere neste år, kommer nok til å være i Orlando forhåpentligvis, men det gjør ikke noe siden jeg allerede har fikset meg norsk vaffel jern. Typisk at jeg får dilla på norske produkter og mat, når jeg bor i USA så føler det var en bra investering.

Vet jeg ikke har vært så flink til å blogge de siste dagene, men skal bli bedre! I morgen skal jeg til legen for å ta litt tester, også kanskje chille litt i byen etterpå. Vi får se hva frister.

VEGANER FOR EN MÅNED?

Hola,

Jeg har tenkt endel på om jeg skal ha en vegan måned lenge nå, og har bestemt meg for å begynne neste uke, nærmere sagt 30 Mars og det skal vare til 30 April.

Tenker at det ikke skal bli så vanskelig siden jeg allerede ikke spiser kjøtt med unntak av fisk og skalldyr. Men samtidig kommer det til å bli veldig vanskelig. Jeg drikker ikke melk og spiser egg, men jeg spiser ting som inneholder melk og egg. Egg kommer ikke til å bli vanskelig å kutt ut, men melkeproduktene blir vanskelig.

Jeg er ekstremt glad i ost, og jeg har enda ikke fått smaken for de veganske ostene siden jeg føler de smaker plastisk/falsk. Men jeg har veldig lyst til å lære å like de, siden jeg kan se for meg og bli veganer i fremtiden. Når det kommer til is krem som er min «guilty  pleasure» så blir ikke det noe problem, siden de har kommet meg utrolig mange gode NON dairy is kremer. De beste er nok Ben & Jerry´s sine. Mens sjokolade blir igjen veldig vanskelig!!

Kom plutselig på nå at April måneden egentlig passer dårlig, siden det er påske og jeg er UTROLIG glad i sjokolade, spesielt de lilla eggene fra Freia, og de er som sagt bare i butikk hyllene nå i Påsketidene. Men tenker jeg skal lage meg et Påske egg, med alle favorittene mine som jeg kan nyte etter min veganske uke.

Skal oppdatere dere når det nærmer seg, men nå er datoen satt og jeg gru gleder meg!! Blir mest sannsynlig masse smoothie frokoster for å si det slik, som må erstatte rundstykkene med ost. Men det skal gå bra. Tenker det blir bra for kropp og sinn…

MÅ DOPE MEG NED…..

Hola,

Okay, så det å skulle studere litt gikk rett i dass for å si det mildt. Har virkelig ikke noe energi i dag, og gleder meg litt til å dope meg ned på sovepiller. Kjenner på kroppen at jeg har ikke energi, men det er ikke slik at jeg er trøtt på den måten at jeg kommer til å sovne fort.

Jeg tenker og stresser mye fortiden og, så det hjelper jo ikke på å få en god natt søvn. Noen tips til å få sove? Har allerede prøvd å skrive ned tanker, lese bok osv, men det har funket dårlig… Men nok om min dårlige søvnrytmen. Jeg har tenkt på i hele dag om jeg skal lage en kake, og jeg tror jaggu at jeg skal gjøre det, litt seint å kanskje begynne med det nå. But that´s my style!!

Hendene kommer til å hate meg enda mer, siden jeg allerede har begynt å bli tørr på hendene etter å vaske de 20+ ganger per dag, og det blir jo enda flere ganger under baking…. Wups, og siden jeg ikke har noe som helst tålmodighet, så har jeg funnet ut at jeg skal praktisere mindfullness under denne bakingen. Kanskje det kan roe meg litt ned. Ønsk meg lykke til for å si det slik… Og ikke bare meg, kaken trenger det nok mer.

NYTT LIVE, NY HVERDAG

Hola,

Etter noen late dager, hvor det har gått i å sove langt ut på ettermiddagen og se på Lucifer til klokken 4 på morgenen med Mamma, så er det på tide å endre rytmen asap!

Vi er heldigvis allerede på siste sesongen, og ikke mange episoder igjen så forhåpentligvis sitter vi ikke oppe til langt på natten i dag og…. I dag har jeg gått en tur med Chanel, tatt en lang dusj og skal ha hjemme spa i noen timer nå.

Etterpå må jeg studere litt, børste Chanel og selvfølgelig se de siste episodene av Lucifer. Skal virkelig fokusere på å komme meg i seng senest klokken 12 i dag, slik at jeg kan komme meg opp til en fin tid i morgen. Det eneste er at det sikkert blir hardt å få sove så «tidlig» men heldigvis har jeg noen sovepiller på lur. Så blir nok en god natt søvn!!

Dette blir siste dag hvor jeg skal gå rundt i pysjen, og late meg for å si det slik!

ZGALLERIE FOR ALLE PENGENE

Hola,

Som dere vet så har jeg kjøpt meg hus i USA, noe som var et styr! Men nå kommer endelig den gøye delen, og style huset med min interiør stil!

Har så lenge jeg kan huske virkelig gledet meg til denne delen, det å kunne kjøpe inn ting til MITT hus, MITT hjem! Og INGEN kan si meg imot når det kommer til hvordan jeg vil ha det. Eller kanskje en fremtidig man kommer til å kommentere stilen min, men så lenge han ikke er medeier, så kan han bare ha det så godt.

Dette er sofaen min med stol, også en personlig kose stol

Stilen min er en veldig Hollywood / luxury stil, som jeg alltid har digget. Jo mer glitter og glam, jo bedre. Har allerede kjøpt mesteparten av møblene mine, men alt er ikke levert enda. Har og gjort en deal med romkameratene mine, om at når møblene kommer så skal ikke de pakke de ut/ bruke de.

Alt unntatt nattbordet og teppet er kjøpt, og ja har sykt lyst på nattbordet !

Dette er møbler jeg har hatt lyst til å kjøpe kjempe lenge og de er ikke akkurat billig, så føler det blir feil å komme tilbake og at møblene mine allerede har blitt brukt i to måneder. Tenker og at den personen som kommer til å passe best på møblene er jo selvfølgelig meg. Og føler at de kommer til å ville ta mer hensyn og være mer forsiktig med møblene når jeg er tilstede.

Om de plutselig søler noe på sofaen nå, så er jo det endel måneder til jeg finner ut av det. Men når jeg er der, er det kanskje bare noen timer det er prat om….

Butikken jeg har brukt alle pengene mine på er ZGALLERIE !! Tina en venninne av meg introduserte meg for butikken i 2017, og siden har jeg holdt et øye med alle møblene jeg har hatt lyst på lenge.

Skal selvfølgelig ha en lysekrone over min spisestue og!

Har kjøpt både seng, spise stue og sofa fra de ++… Har fortsatt mye jeg vil ha, men kanskje jeg skal vente litt. Føler jeg har fått kjøpt de viktigste. Kunne selvfølgelig kjøpt billigere møbler, og heller kjøpt favoritt møblene min senere. Men jeg vet at jeg konstant hadde prøvd å finne ut hva tid og hvordan jeg kunne fått tak i de. Like greit å bare få de kjøpt!!

JEG SAVNER LIVET, DET GODE LIVET

Hola,

Kjenner jeg lengter skikkelig tilbake til de solfylte dagene i Orlando, det gode liv. Men er veldig forvirret over om jeg kunne helst tenkt meg å være i Orlando nå, eller om jeg synes det er best å være her i Norge.

Tenker at det er tryggest for meg å være i Norge, men det hadde nok vært mye mer behagelig for å si det slik.. Kunne lagt uti solen og lest, kost meg med noen frosne drikker, og kanskje ha noen later dager ved bassenget. Det hadde gjort seg. Men slik er ikke det i dette tilfellet.

Men ja, livet i Orlando er et stort savn fortiden. Savner ikke bare solen og det amerikanske livet, men vennene mine!! Trist å ikke kunne se de på noen måneder, men så igjen når jeg er med de, så kommer jeg til å savne vennene mine her i Norge. Så da er jeg vel kommet like langt?

Kjenner at det alltid kommer til å være trist, men jeg må virkelig tenke på meg selv, og føler at plassen jeg ser på som min lykke plass kommer først på listen.

Føler det er viktigere å bo hvor jeg er lykkelig, enn å bo en plass jeg ikke trives, fordi jeg er glad i vennene mine. Forhåpentligvis blir det lettere og billigere å reise mellom Norge og USA i fremtiden, slik at det blir lettere å få besøk/ besøke Norge.

(Beste Michelle/Micchii som har tatt bildet selvfølgelig)

Men frem til da, ser jeg frem til å kunne flytte tilbake til Orlando i fremtiden. Føler meg som en annen person, på en positiv måte. Lettere for meg å tenke positivt, og ta vare på meg selv..

KARANTENEN VAR FORGJEVES

Hola,

Dag to ute av karantene og jeg har ikke gjort en drit! Føler egentlig den karantene uken var litt spesiell, for det første hadde jeg jo vært i jobb før jeg måtte i karantene, siden karantene reglene for alle som hadde vært i utland ikke hadde kommet enda.

Og nå når den ene uken er ferdig, så har jo egentlig ingenting endret seg for meg. Jeg er fortsatt sykemeldt siden astmaen min gjør meg mer truet, jeg må fortsatt holde meg langt vekke i fra store gruppen ( Noe alle må fortiden), og jeg kan fortsatt ikke kysse og klemme på folk jeg er glad i. Så hva er egentlig forskjellen?

Kan jo selvfølgelig møte folk, men ikke klemme. Men ja, føler ikke akkurat at det er noe forskjell på i dag og for en uke siden. Er fortsatt i den samme båten, som vi alle er i. Har vært veldig flink til å ikke følge med på nyhetene, siden de bare er deprimerende å se. Så lever litt i min lille kose Chanel og se på serie boble. Vet den boblen ikke er bra for meg, men ikke så lett å stikke hull på den når det ikke er så mye annet å gjøre fortiden. Men ja, alt ordner seg til slutt, og i dag skal jeg være flink til å ikke se en hel sesong av en serie, men heller ta hjemme spa og lese feel good boken min!!

Håper det går bra med dere alle, stay safe !

DEN ASIATISKE REISEN

Hola,

På denne dagen for to år siden var jeg i Beijing og gikk på den kinesiske mur. Helt sykt å se tilbake på bilder, fra et minne som føles så fjernt. Husker første dag i Tokyo som vi besøkte først på Asia turen. Det var som å være i en helt annen verden.

De har helt andre måter og skikker enn det vi i Europa har. Jeg var så heldig å bli kjent med en Japansk jente når jeg jobbet for Disney i 2016, og hun tok på seg jobben med å introdusere den Japanske kulturen for oss. Kjenner jeg har veldig lyst til å dra tilbake til Tokyo, og gjerne se flere plasser i Japan. Japanske folk er virkelig utrolig hyggelig, og utrolig rein av seg.

Når det kommer til Kina, så var dessverre ikke de like bra, for all del jeg elsket å se den kinesiske muren og det kulturelle. Men det kinesiske folket var alt annet enn hyggelig, og Beijing var en ganske skittent. Tror at det ble et litt ekstra sjokk med tanke på at vi dro fra hyggelige og reine Japan, men jeg har virkelig lært meg forskjellen på de to landene.

Husker at jeg før ikke hadde noe anelse på hva som var forskjellen mellom de forskjellige asiatiske landene, men har lært utrolig mye etter en tur dit. For all del, jeg skal ikke kamme alle under samme kam og si at jeg virkelig ikke liker det kinesiske folkeslaget. Men jeg skal være ærlig å si at jeg alltid ble lettet, når jeg forstod at jeg hadde japanesere og ikke kinesiske på bordet, når jeg jobbet for Disney.

Alt i alt har jeg virkelig planer om å dra tilbake til Japan, men vet jeg må innom Kina, siden jeg trenger å besøke både Hong Kong & Shanghai Disneyland. Det å besøke alle Disney parkene er på bucket listen for å si det slik.

 

JEG HAR TO VALG

Hola,

God ettermiddag, håper dere alle fikk en god natt søvn og er klar for denne dagen. Jeg har vært våken siden ti tiden, men når man ikke må stå opp til noe, så blir det lett å bare bli liggende i sengen.

Et av mine problem er jo og at jeg har en liten pomeranian, som elsker morgen kos. Skal helst ligge rundt halsen min, inntil bryste eller iblant oppå hodet mitt. Hun er en skikkelig kosepom for å si det slik, kos kommer før alt!! Ja, da mener jeg alt… Å gå på tur som vanligvis er yndlings tingen til hunder, kommer nederst på hennes liste.

Men ja, hva skal vi gjøre på i dag da? I går lå jeg som sagt på sofaen, så på x-antall episoder og spiste usunt, men i dag er det på tide og gjøre noe som er bedre for helsen. Men hva? Jeg har vel to valg som vanlig, gå på tur eller oppholde meg enda en dag bare på sofaen. Ikke så mye annet jeg har lov til fortiden… Eller har dere noen gode tips?  Tar imot alt, bare husk at jeg er i karantene, så er endel jeg ikke har lov til å gjøre.