MITT NYE & BEDRE LIV I AMERIKA

Lokal Orlando tid : 10:00

Hola,

God morgen kjære lesere. Tenker det er på høy tide med en oppdatering på hvordan livet er og har vært den siste måneden.

Sist jeg skrev satt jeg hjemme i mørke kalde Norge, mens nå er jeg i solstaten Florida og hører på matte undervisning i bakgrunnen.

Det er vilt hvordan livet mitt har forandret seg den siste måneden, og heldigvis for det bedre. Jeg flyttet fra Norge og inn til mitt kjære hus her i Orlando 28 Desember. Huset var helt tomt siden alle romkameratene mine hadde flyttet ut, veldig merkelig men og takknemlig for at jeg fikk huset for meg selv. For de neste dagene gikk til å pakke ut alle møblene mine og få ting på plass, deilig da å ikke måtte ta hensyn til noen.

Nyttårsaften tilbragte jeg med en venninne hjemme hos meg, noen bobler og fint fyrverkeri utenfor huset. Var veldig koselig, og ikke verst for å være nyttårsaften 2020. Det var selvfølgelig en stor forskjell fra sist år, hvor jeg feiret nyttårsaften i Sydney på Opera huset, men jeg synes at alt i alt var det greit med en fredfull og rolig dag.

(For dere som lurer, så flyttet ikke Chanel med meg nå. Men heldigvis flyttet hun over i Juni! Savner henne så utrolig mye!!)

For å oppsummere kjapt, så gikk de to første ukene til å pakke ut og gjøre huset til mitt hjem. Også startet jeg på skolen for to uker siden, hvor det første faget er matte. Skal selvfølgelig skrive et innlegg hvor jeg forklarer mer angående skolen, men akkurat nå vil jeg bare si at jeg så langt er veldig fornøyd med skolen, skolesystemet og de ansatte.

Jeg har jobbet mye med skolearbeid de siste to ukene, mens fremover er planen å fokusere på gode trenings, velvære og psykiske rutiner, kjenner det fortsatt ikke helt har gått opp for meg at dette er min nye hverdag. Jeg har jobbet så lenge for å kunne flytte til USA, og ikke bare for et år. Så nå når det har skjedd, er jeg rett og slett i sjokk tilstand.

Tar meg selv i å plutselig si “ OMG SILJE, DU EIER DETTE HUSET, OG BOR ENDELIG HER“. Jeg kan love dere at det har vært en lang og tung vei, med mange nedturer, oppturer og  hysteriske tårer. MEN DET VAR VERDT DET!

Dagen i dag skal brukes til å handle inn nødvendige ting, forhåpentligvis bestå matte eksamen online, nyte varmen og ta et langt og behagelig bad før en tidlig nattesøvn.

Håper at dere alle har en nydelig Mandag, så snakkes vi straks igjen. Har så utrolig mye jeg vil fortelle og vise dere. Et nytt kapitel har startet, og det blir bra!

Insta: SILJE.LOPEZ

Facebook: HER