JEG HAR BLITT INVITERT

Hola,

Siden jeg fikk en liten ADO i dag ( Ekstra dag av fra jobb), så tenkte jeg å bruke dagen på å få ting gjort. Først og fremst må jeg en liten tur til banken, etterfulgt av noen viktige telefon samtaler og trening. Jeg har og blitt invitert til to bryllup i Oktober, så jeg må finne noen fine kjoler som jeg kan gå i.

Det første bryllupet jeg skal i, er til en vennine i North Carolina, hvor jeg tenkte jeg skulle gå med en rosa kjole HER. Er det lov å gå i rosa? Litt usikker på det skal jeg være ærlig å si. Uansett så tror jeg at jeg skal kjøpe en rosa kjole jeg har sett på, siden jeg kan bruke den i flere anledninger. Mens til to kompiser som skal gifte seg her i Orlando, tenkte jeg en blå kjole HER.

Synes det er litt morsomt at jeg skal i to bryllup på samme måned, hva skjedde med å heller spre de litt ut iløpet av året? Sist jeg var i bryllup i 2016, så var det igjen bare noen få uker imellom de to jeg deltok på. Men hello, klager ikke. Alltid koselig å kunne få være endel av to personers spesielle dag.

Men nå må jeg komme meg avgårde, vil ikke kaste bort dagen.

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

HVA SKJER NÅ?

Hola,

Jeg hater når ting jeg har gledet meg lenge til plutselig er ferdig! Hadde gledet meg så mye til å dra til Miami, og se Jennifer Lopez. I flere måneder hadde meg og Steffen pratet om det, pratet om hvor mye vi gledet oss, og planlagt hva vi skulle gjøre. Å på en to tre, så var det ferdig.

Kjenner nesten at jeg blir litt deprimert over det, at ting jeg gleder meg til er så fort ferdig, og jeg føler aldri at jeg nyter øyeblikkene like mye som jeg skulle ønsket. Neste store ting som skjer i livet mitt, er at jeg er ferdig på disney programmet og skal på ferie tur med to gode venniner ifra Bergen. Men igjen så er det mange blandede føleser angående den tiden. For det første kommer det til å bli UTROLIG trist å skulle si hade til denne lille disney boblen, men samtidig så gleder jeg meg super masse til å feriere med Katerina & Michelle. Vise de både Orlando, Miami, Cuba og cruise rundt i Caribbean. Det kommer til å bli en utrolig fin tur, men igjen det er slutten på et kapittel av livet mitt som jeg elsker.

Så ja, som dere kanskje forstår så blir ikke dette noe lett, og jeg kjenner på meg at jeg trenger noe annet som skal skje før den tiden. Kanskje en liten reise til? Men igjen burde jeg bare jobbe og jobbe, siden jeg har så mye som jeg sparer til. Men ja, vi får se, finner jeg plutselig en super billig tur til for eksempel Chicago eller Miami, så er jo ikke det så ille?

Neida, eller jo.. Vi får se….

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

 

HVA ER MENINGEN MED LIVET

Hola,

Tenker dere ofte over hva og hvorfor dere lever? Jeg tenker ofte over hva som er meningen med livet, hvorfor lever jeg og hva må jeg oppnå for at livet mitt er vellykket. Må jeg ha hus,barn, ektemann og en god jobb? Eller må jeg påvirke denne verden på et annet nivå.

Har ofte tenkt at livet må være mer en et typisk A4 liv. Jeg vil selvfølgelig ha barn, mann og en fin jobb. Men vil samtidig gjøre noe stort, påvirke andres liv. For mange er nok sikkert et A4 liv, det perfekte liv, og kan slå seg til ro med det. Men jeg har ALLTID følt at det må værre en større grunn for at jeg lever. Jeg vil ikke ha det jeg tenker er et kjedelig liv, jeg vil oppnå mer.

Samtidig føler jeg at jeg ligger langt bak, at jeg innen denne tiden skulle ha oppnådd så mye mer. Folk som er mye yngre enn meg, er både billionærer, klart å påvirket denne verden & har et lykkelig liv. Ja, alt handler ikke om penger. Men jeg vil ha et lykkelig liv, og jeg tror ikke et A4 liv vil tilfredstille meg nok. Men man skal aldri si aldri….

Man har og de folkene som først klarte å bli lykkelig og klarte å oppnå hva de ville sent i livet sitt. Så ligger jeg bak? Eller er det på denne tiden i livet mitt at jeg skal klare å oppnå noe, klare å ta tak i drømmene mine og bli lykkelig. Eller kommer jeg til å dø i en bilulykke i morgen? Ja veldig dramatisk, men man vet jo aldri… Eller hva dere tenker?

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

VI SNAKKES I NOVEMBER

Hola,

Oppholdet i Miami var kjapt og enkelt, med mange gode og gøye minner. Jeg elsker å oppholde meg i Miami, men dette må ha vært favoritten. Fikk endelig bo på det meste populære hotellet i Miami, fikk en stor dose av Jennifer Lopez og hadde en utrolig gøy tid ute med bestekompisen min. Kunne gjerne bodd i Miami på fulltid, men kanskje det hadde ødelagt synet mitt på Miami?

Kjenner det er veldig trist at denne mini ferien er over, og kjente jeg ble veldig trist på bussen hjem til Orlando, når jeg så igjennom alle videoen fra både konserten, og oppholdet. Men jeg kunne heller ikke annet enn å smile over alle minnene, det føles allerede som at det skjedde for en måned siden. Det er og faktisk fem hele måneder til jeg får se Steffen igjen, og neste gang er vi påvei til Australia sammen. Som jeg skal skrive mer om når det nærmer seg.

Noe som er deilig å tenke på, er at jeg skal tilbake til Miami på slutten av November med Katerina & Michelle, to veldig nære venner ifra Bergen. Vi skal ha fire hele dager, hvor vi skal nyte alt Miami har å tilby på. Håper tiden går fort frem til da, samtidig som jeg synes det kan gå langsomt. Det at ferien min med K&M begynner, betyr og slutten på disney eventyret mitt her i Orlando. Så jeg ber til Gud om at jeg kan nyte de siste månedene her!!

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

JENNIFER LOPEZ KONSERT I MIAMI

LOKAL TID: 00:10

Hola,

Vet virkelig ikke hvor jeg skal begynne, det har skjedd så mye. Jeg er fortsatt i sjokk, men det tar vi senere. Miami er selvfølgelig helt nydelig, og dette er min første og ikke siste gang jeg bor på Fountainebleau hotel. Det er så utrolig fint her, bra service og gode nattklubber på hotellet. Deilig å bare gå rett til rommet sitt når klubben stenger for å si det slik. Men nok om det….

Jennifer Lopez konserten var mye bedre enn forventet, sto litt måløs til tider. Hun var i fyr og flammmer, og det var ikke et eneste kjedelig øyeblikk. Den dama der kan virkelig både synge & danse, hun var alltid på farten og leverte 100%, eller som hun sier “ALL I HAVE”. Et øyeblikk som var veldig spesielt, var når hennes datter Emme på 11 år, kom på scenen og opptredde med sin mor. Fremtidens nye Jennifer Lopez…. Og det vet hun.

 

Kjenner jeg fortsatt driver på å fordøye hele kvelden, og alkoholen. Vi gikk fra en CRAZY & AMAZING konsert, til en kjempe bra kveld på LIV som endte med en kald pizza og sengen klokken seks tidlig på fredags morningen. I dag har vi tatt det med ro, og sett igjennom alle filmene og bildene som vi tok i går. Kan love dere det var endel filmer som aldri skulle sett dagens lys, men gjort er gjort og livet går videre.

 

Har så utrolig mye mer jeg vil skrive angående Jennifer Lopez, men det må jeg ta i et nytt innlegg når ting har blitt “fordøyet”. Dere vet hva jeg mener.

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

FIRE DAGER, FEMTI TIMER

LOKAL TID: 02:30

Hola,

Må starte med å si at de siste dagene har vært utrolig hektisk, og jeg er kjempe sliten. Men det stopper meg ikke ifra å glede meg til jeg dra til Miami i morgen. Jeg har jobbet  50t på 4 dager, altså to vanlige vakter og to dobble. Men det har gått overaskende bra! Dere skjønner det at jeg har trainet hver eneste dag, altså trainet nye servitører som skal inn i service. Stemmen får gjennomgå siden det blir mye prating, og mye veiledning. Men det blir ikke like mye tung bæring på den samme måten.

Men nok om jobb, jeg skal til MIAMI om ikke så mange timer, og for all del ikke glem at jeg skal se Jennifer Lopez. Har nettopp pakket, og går rundt med en dårlig følelse på at jeg har glemt noe, så krysser fingrene for at alt er på plass.

(Bilde ifra Zurich, når meg og Steffen var på Britney konsert)

Skal selvfølgelig ta mange fine bilder, og oppdatere dere iløp av den lille mini ferien min på to dager. Men nå må jeg virkelig ligge meg, slik at jeg hvertfal får tre timers søvn.

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

BLAZE PIZZA + LION KING

LOKAL TID : 03:07

Hola,

Altså for det første må jeg virkelig bare skryte over den nye Lion King filmen!! Har dere sett den? Nå har alltid Lion King hatt en fin plass i hjerte mitt. Alltid vært en av yndligsfilmene mine, og nå kan jeg si at jeg har to av dem (Lion king 2 har aldri vært en favoritt). Hvertfall, det var helt sykt hvor ekte alt så ut ! Jeg ble helt satt ut for å si det slik, nå var vi i en kinosal som har ekstra reality effekt. Men tenker det ikke har verdens største påvirkning. Kjenner jeg har veldig lyst til å se den igjen, og da i 3D. Men etter så mye som jeg grein denne gangen, så tror jeg det kommer til å bli værre med 3D, siden man da føler men halveis er inni filmen… (you know what I mean).

Var hvertfall en koselig dag. Dro til Disney springs med en vennine først, hvor vi dro innom Sephora igjen og spise vegan pizza på Blaze. Man lager sin egen pizza der, AMAZING. Og ja, jeg kjøpte noen flere småting på Sephora, så nå er det nok!

Klokken er tre på natten her nå, og jeg skal på jobb om tre timer, så tenker jeg burde hoppe til sengs, og håpe på tre timers god natt søvn. Ha en strålende Søndag.

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

20% rabatt på hele Sephora

Hola,

Som mange av dere vet, så oppholder jeg meg i Orlando fortiden og jobber for Disney. Noe jeg trives utrolig mye med, et liv jeg trives veldig godt med, og som jeg må forlate nå i November. Uansett, som en Disney cast member så får man masse rabatter, både på og utenfor Disney. Er det en plass vi vanligvis ikke får noen rabatter, så er det Sephora. Selvfølgelig den butikken man helst vil ha rabatter.

Men denne helgen her har Disney tre dager de viser at de setter pris på oss, ved å gi oss ekstra rabatter på forskjellige butikker ligger i shoppings “parken” deres. Og heldigvis er Sephora en av de butikkene, så med 20% på hele Sephora, så måtte jeg selvfølgelig ta meg en liten tur.. Eller liten og liten, brukte godt over 1000kr, men jeg fikk gode produkter for en bedre pris.

Jeg er en stor tilhenger av Sephora sine shet mask, så kjæpte åtte stk. Kjøpte meg og endelig en ny NAKED øyeskygge palett fra urban dacay. Har den “originale” men har lenge hatt lyst på en ny. Men som mange vet, så koster de godt over 500kr til vanlig.

Kjøpte meg og en reise størrelse av moroccanoil, og en 100% naturlig maske laget av honning fra Farmacy, som skal være bra for å “reparere” arrene og urenhetene i huden min. Så ser frem til å prøve den. Kunne selvfølgelig tatt helt av og kjøpt masse sminke, men nå bruker jeg bare sminke når jeg skal ut og spise, eller andre festligheter. Så sminke budsjette mitt er egentlig ganske lavt. Blir bare dumt å hamstre inn sminke som jeg ikke trenger.

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

LANG HELG : MIAMI BEACH

Hola,

Om en uke ligger jeg på Miami Beach og “slikker” sol, nyter en drink eller flere, og skaper nye minner med Steffen. Vi møtes i Miami neste torsdag, grunn? Vi skal på Jennifer Lopez sin It´s my party tour, som er bursdags turnen hun er på denne sommeren, siden hun fyller 50 år, nå den 24 Juli.

Så vi kommer til å være på den første konserten hun har som en 50 åring, og jeg kan love dere at jeg gleder meg. Så henne i Stockholm i 2012, og i Las Vegas 2017. Er det en som kan å lage et super bra show, så er det Jennifer Lopez!

Konserten er jo selvfølgelig hovedgrunnen til at vi drar til Miami, men jeg gleder meg like mye til å være tilbake i Miami, som å dra på konserten. Miami har en spesiel plass i hjerte mitt, skulle gjerne bodd der for å si det slik. Kanskje i fremtiden?

Det er ikke den første turen, og for sikkert ikke den siste. Krysser fingrene for en leilighet eller ferieplass i Miami, for fremtiden.

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

HUN BARE DRO FRA MEG

Hola,

For noen uker siden dro min søte lillesøster Sofie, tilbake til Norge, vekk ifra Disney, vekk ifra meg. Jeg er så utrolig glad og takknemlig for at hun har vært her med meg, opplevd det amerikanske disney livet og for all tiden vi fikk sammen. Hun var en utrolig god støtte, og jeg føler vi aldri har vært så nær som vi er nå.

Sofie er lillesøster i hjerte og ikke blod, men det endrer ingenting. Hun er fortsatt den lille uskyldige babyen som jeg alltid har vært utrolig glad i. Det er fire år alders forskjell mellom oss, og jeg kan love dere at det har hatt en påvirkning på forholdet vårt. Vi så hverandre mye når vi var små, men etter som vi vokste opp, så har hun hatt sitt liv, og jeg mitt. Men det har aldri endret hva jeg føler for henne.

Jeg legger veldig merke til hvor mange ganger smilet hennes, og de gode klemmene lyste opp dagen min her borte. Hvor godt det var å ha en person som har kjent meg fra begynnelsen av hennes liv. Så ja, jeg savner henne mye. Men jeg prøver og å sette pris på tiden og de gode øyeblikkene vi fikk sammen, og hvordan vi klarte å endelig knytte det nære båndet som jeg alltid har hatt lyst til å ha med henne.

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ