EN FORFERDELIG DAG

//Lokal tid: 23:15

Hola,

Takk gud for at denne dagen er over! Noen ganger går virkelig alt bare rett til helvette, uansett så mye man prøver å tenke positivt. Dagen begynte med at Martine & meg nesten ble påkjørt to ganger fra det lille stykket vi gikk ifra parkeringsplassen til jobb. Når jeg klokket inn, fikk jeg ikke stasjonen jeg egentlig skulle ha, men en dårlig stasjon. Hvor det bare ble styr og dårlig tipsing hele dagen. Ja jeg prøvde å tenke positivt om og om igjen, men det “rettet seg ikke”. Lurer på om dette var min Fredag den 13, for det føles slik.

Masse annet og som ikke gikk min vei i dag, men skal prøve å ikke tenke og gruble for mye på det. Det er en ny dag i morgen, og den skal være fantastisk!! Det er og min fredag, og jeg har dermed fire dager fri, som skal nytes i Miami!!

Basketball kampen var ganske grei, laget vårt ORLANDO MAGIC vant selvfølgelig, og det var mye bra underholdning under kampen. Alt av sport i Norge blir kjedelig i forhold til hvordan amerikanerne disker opp…. Men nok om det, påtide å løpe til sengs før enda noe mer går galt. SÅ KLAR FOR I MORGEN!

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

KJAPT OG ENKELT

//Lokal tid: 17:01

Hola,

For en dag på jobb, har vært utrolig hektisk og jeg kjenner at det jeg har mest lyst på akkurat nå er en spa kveld. Men det går nok ikke i kveld, meg og Bettina skal på skikkelig amerikansk basketball kamp i dag, og se Orlando Magic knuse motspilleren, som jeg ikke har peiling på hvor er fra. Så flink i sport er jeg!

 Slenger ved et bilde av en litt bakfull dag, sist jeg var i Miami

Neida, hovedgrunnen for at vi skal på kamp, er vel egentlig bare for å oppleve noe vi ikke har enda. Har alltid hatt lyst til å dra på en skikkelig amerikansk fotball kamp, eller ja en kamp i det hele tatt. Bare for å føle på stemningen. Så ja, jeg er egentlig bare kjapt innom bloggen for å si hei. Har heldigvis bare morgen dagen igjen på jobb, før jeg snur snuten mot MIAMI BEACH, for fire dager. Gleder meg så utrolig mye, skal bli deilig med en liten jentetur, blir tross alt også Martine & meg sin siste opplevelse sammen på programmet her, så er jo litt trist samtidig som det er litt godt….

Skal skrive et nytt innlegg om opplevelsen når jeg kommer hjem, så ble bare et kjapt og enkelt innlegg for nå.

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

HOCUS POCUS

//Lokal tid: 07:06

Hola,

Er det noe jeg alltid har hatt lyst til, som jeg enda ikke har fått gjort så er det å feire Halloween skikkelig. De siste årene har jeg begynt å ha en fast tradisjon ved å se Hocus Pocus filmen hver Halloween. Men egentlig kunne jeg tenkt meg å hatt større tradisjoner, også gjøre mer ut av halloween tiden. Gjerne dra på et party, kutte gresskar og lage gresskar pai. Dekorering er jo kjempe gøyt, og tenker alt dette blir veldig gøyt i fremtiden når jeg har min egen plass.

Så får i år blir det nok det samme som alle de andre årene, spise noe godt og se på Hocus Pocus! For all del, har ikke dere sett denne filmen før, så er det påtide. Den er kjempe koselig, får skikkelig halloween stemning av den og den er ikke for skummel.

Siden jeg bor i USA nå, så kjenner jo jeg skikkelig på halloween stemningen. Men det er nok en helt annen stemning hjemme i Norge, det er vel fortsatt ikke så populært? Føler at i Norge blir egentlig ikke halloween feiret skikkelig, men så igjen så er jo ikke halloween en norsk grunnlagt tradisjon. Det er jo noe som har kommet fra USA, og uansett hva det er så føler jeg man lager sine egne regler og tradisjoner, når man “låner” andre sine tradisjoner. Dere forstår hva jeg mener!

 

Q: FEIRER DERE HALLOWEEN?

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

GIRLS TRIP 2019

//Lokal tid: 21:40

 Hola,

Nå er det bare to hele uker igjen før jeg er ferdig med mitt siste disney program, og jeg kan love dere det er blandet følelser om temaet. Blir kjempe deilig å ha ferie og gjøre nye ting, men samtidig blir det utrolig trist å skulle si hade til dette livet! Høres ut som jeg skal dø nå, men jeg føler virkelig at livet mitt kommer til å endre seg mye. Det er utrolig masse som kommer til å endre seg i livet mitt, men mer om det i et annet innlegg.

I dette innlegget skal jeg fokusere på noe som jeg gleder meg MASSE TIL! Rett etter program slutt, skal altså Katerina, Michelle & meg på to ukers jentetur. Etter noen hektiske dager i Orlando med park besøk, drar vi til St. George Bermuda, for fire dager. Etterfulgt av fire dager i Miami og 5 dagers cruise til Bahamas & Haiti.! Etter det blir det nok en lang og trist tur hjem til Bergen, ikke ta meg feil. Blir deilig å skulle se familie og venner igjen, drikke kaldt og godt vann rett ifra springen, spise fersk og god mat og ikke minst gomle i meg den desidert beste sjokoladen.

Jeg har selvfølgelig være i Miami mange ganger, også har jeg vært på cruise til Bahamas fire ganger, men har aldri vært i Bermuda eller Labadee, Haiti så om noen av dere har vært der, gi meg gjerne en lyd om hva vi burde gjøre og se. Pretty Please!!!

ST. GEORGE – BERMUDA (NOV 16 TO 20)

Hotel: Newstead belmont hills Golf Resort & Spa

MIAMI BEACH – FL, USA ( NOV 20-24)

Hotel: Shelley Hotel, Miami Beach 

ROYAL CARIBBEAN CRUISE (NOV 24-29)

Nassau, Bahamas & Labadee, Haiti

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

EN TUR TIL HUNDREMETERSKOGEN

//Lokal tid: 16:38

Hola,

Før Sofie dro ifra Orlando og disney eventyret i Juni, ble hun med meg og Martine på Crystal Palace hvor vi spiste en god frokost med alle vennene våre ifra Hundremeterskogen. Var kjempe koselig, og jeg fikk endelig møte endel av yndlingskarakterene mine fra Ole Brumm. Maten på Crystal Palace var veldig god, men tror nok jeg liker best maten som vi servere på Akershus ( Hvor jeg jobber). Men nå var jo vi der hovedsakelig for å møte karakterene, det var mer en bonus at det var god mat!

Forresten så må dere se den nye filmen om Ole Brumm, nærmere sagt Christopher Robin, en kjempe søt film. ♥

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

IHEARTRADIO LATINA FIESTA

// Lokal tid : 16:15

Hola,

Om bare seks dager, drar Martine & meg til Miami og gjett om jeg gleder meg! Det er bare noe med Miami som gjør at jeg føler meg utrolig hjemme. Min stil og min vibe om jeg kan si det slik. Sist jeg var i Miami var jeg der på Jennifer Lopez konsert, som er en av de beste konsertene jeg har opplevd. Denne gangen skal meg og Martine på Iheartradio latina fiesta, som er en prisutdeling som iheartradio har, men for det latinske samfunnet.

Legger ved bilde av Jlo & meg fra konserten jeg var på i Juli

Så det skal jo selvfølgelig være mange kjente latinske artister som skal opptre, og ja min favoritt Jennifer Lopez er en av de!!! Med seg på laget har hun og Ozuna, Daddy Yankee og Gente de Zona om dere vet hvem det er. Jeg elsker jo latinsk musikk, så jeg hører jo på de artistene her ganske ofte, men forstår godt om dere ikke har peiling på hvem jeg prater om, untatt Jennifer Lopez da. Om dere ikke vet hvem hun er, så blir jeg skuffet.

Vi fant og ut at vi har lyst til å gå ut etter konserten, så vi skal rett på LIV nightclub, som er en av de hotteste ute plassen i Miami rett etter konserten. Og når vi booket bilettene fant vi ut at ZEDD, skal være dj’en den kvelden. Så det blir mange kjente artister på få timer, men det har ikke vi noe imot.

Gleder meg UTROLIG mye, og nå er det bare fire arbeidsdager igjen!!!

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

HADE FOR NÅ, VI SNAKKES

// LOKAL TID : 19:08

Hola,

Dagen i dag har som alle andre dager i livet mitt fortiden gått kjempe bra. Jeg har stor kost meg på jobb, hatt hyggelige gjester og ting har gått smertefritt. AKKURAT slik jeg vil at en jobb dag skal være. Fikk og besøk av romkameraten min som flyttet ut av leiligheten for to dager siden. Ble et siste hade utenfor restauranten, som selvfølgelig ikke var så gøyt.

Det er slike ting som gjør at det går opp for meg, at jeg nesten er ferdig. Ferdig med å jobbe for Disney og leve i den søte lille disney boblen. Skal være ærlig å si at det kommer til å bli godt å komme seg videre i livet, men samtidig er denne “boblen” så utrolig behagelig og trygg. Vi er voksne folk, men samtidig ikke.

Siden vi bor ved disney sin housing, så tar de leien ut av lønningen vår hver uke før vi får betalt, som også inkluderer strøm & vann. Så de eneste regningene vi har er bensin om man har bil, og telefon regning. Hvor deilig er ikke det?

Tror nok ikke jeg kommer til å grine på min siste dag, men jeg kan ikke love noe. Det var mye lettere på de to andre programmene, for da viste jeg at jeg skulle tilbake. Men denne gangen kan jeg ikke komme tilbake, som da gjør det mye tristere.

Vi får se hva som skjer, kanskje jeg er så lei av jobben og gjestene den siste dagen at jeg drar med glede. Man vet aldri. Men nå må jeg komme meg rundt å få noe ut av resten av dagen, har hvertfal minst fire timer til før jeg må legge meg, så skal prøve å få gjort så mye pakking som mulig. Vil helst ikke stå de siste dagene med alt, så prøver å pakke litt og litt.

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

ISLAND OF AVENTURE

Hola,

God morgen kjære Norge! Mens alarm klokkene begynner å gå av i Norge, med en ny dag med nye muligheter. Så har ikke min dag begynt engang. Klokken er bare 11 på  lørsdags kvelden her i USA, og jeg må snart legge meg siden jeg skal tidlig opp i morgen. Tenkte jeg bare skulle dele noen bilder fra dagen.

Har egentlig vært en ganske rolig og avslappende dag, jeg har fått fylt på vippene mine og handlet inn mat til den nye uken. Også endte Martine og meg opp med å dra til Universal studios en liten tur. Det finnes to forskjellige parker ved Universal her i Orlando, og siden det var et spesial event i hoved parken, så dro vi til Island Of Aventure.

Den parken er veldig kjent for å ha mange super helter, men ikke minst var det den første parken som fikk Harry Potter landet. Siden jeg er en Harry Potter fan, så dro vi selvsagt og brukte tiden vår i den delen av parken. Tok noen bilder og tok den ene attraksjonen hvor vi flyr etter Harry og vennene hans. Veldig bra, men føler fortsatt Disney er mye flinkere på å lage attraksjoner. Hvertfall, lagt ved noen bilder av Harry Potter landet. Skal prøve å huske kameraet mitt neste gang, slik at jeg får tatt noen bedre bilder.

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

TO UKER, TO BRYLLUP

Hola,

Er det noe jeg alltid har gledet meg til, så er det å skulle gifte seg. Alt ifra hva tema bryllupet skal ha, til å si I DO til mannen jeg vil tilbringe resten av livet mitt med, er noe jeg ser veldig frem til. Har alltid sagt at jeg vil gifte meg før jeg får barn, men vi får nå se hvor livet bringer meg.

Før i år, hadde jeg bare vært i to bryllup. Det ene var min kjære fadder Lillian sitt og ble holdt i Bergen, og det andre en vennine av meg som hadde det i Oslo. Venninen min er amerikansk, så skulle trodd at det ble et amerikansk bryllup, men det ble det da altså ikke siden hun valgte å ha et norsk bryllup i Oslo. Så jeg hadde da altså ikke vært i et typisk amerikansk bryllup før i år!

På mange måter er norske bryllup utrolig fine, men det er noe med den amerikanske stilen som jeg bare elsker. Amerikanere er flinkere på å gjøre ting “stort”, jo større jo bedre.

Jeg ble jo invitert i to forskjellige bryllup denne høsten, og det var bare en uke imellom de. På det første bryllupet dro jeg med meg Bettina opp til North Carolina, for å se min vennine Marielle gifte seg med sin Benj.  Var et søtt typisk amerikans bryllup. Og kjente at jeg virkelig begynte å savne mamma og familien min. Et bryllup handler jo om å binde to personer, og to familier så selvfølgelig er jo det mye fokus på familie og kjærlighet.

Siden vi først tok en kjøretur opp til North Carolina, så passet vi på å både besøke Charlotte som er en storby i North Carolina, og Colombia som er i South Carolina. Vi var bare en kjapp liten tur innom de, mens når vi kom til Georgia da tilbringte vi en hel natt i Savannah, som var utrolig fint. Skal virkelig ta med meg mamma opp dit en gang i fremtiden, for der må jeg tilbake.

Det andre bryllupet var det to kompiser av meg som giftet seg. Jeg ble kjent med de via Breegan, siden hun bodde med de når hun passet Chanel. De hadde et skikkelig koselig og fint tema på bryllupet sitt, altså barn wedding aka bonde bryllup om jeg kan si det slik. Sermonien var nede ved en innsjø, og festen var i et fjøs. Må være ærlig å si at jeg foretrakk det bryllupet med tanke på stilen, og hvor godt gjennomtenkt alt var.

Er utrolig glad for at jeg fikk være med på to flotte men også så forskjellige bryllup denne høsten, og jeg gleder meg bare enda mer til det en gang blir min tur.

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

YOU ARE A BADASS

Hola,

Får et liv, rett og slett for et liv! Det har skjedd så utrolig mye siden sist, og på mange måter elsker jeg det.

Siden slutten av juli har jeg jobbet mye med meg selv, mye med tanke gangen min og med livet. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg har kommet langt, og endringen har hatt en god påvirkning på livet. Jeg har gått fra å se negativt på livet, tenke at jeg har dårlig karma og at ingenting går min vei. Til å tenke positivt og tenke at alt går min vei. Og det er slik det går, alt går min vei! Jeg må kanskje jobbe for at ting skal ende slik jeg vil, men med en stor dose takknemlighet og positivitet, så går det ganske lett.

Legger ved et bilde av meg og min søteste lillesøster Sofie, hun var på besøk for en måned siden, og det var utrolig godt å se henne igjen.

 

Jeg prøver å virkelig tenke positivt fra jeg åpnet øyene mine om morningen, til jeg lukker de på kvelden. Vet at jeg fortsatt har mye å jobbe med, men har kommet ganske langt. Tar selvfølgelig meg selv i å noen ganger klage eller tenke at ting går til helvette, men har blitt flinkere til å rette opp i det ganske kjapt. Noe jeg ikke hadde klart for bare noen måneder tilbake. Dagene, ukene og månedene går og mye lettere, og hver eneste hindring som kommer min vei, prøver jeg å ta med et smil. Leser og to bøker som hjelper på hvordan man kan endre tanke gangen, og som har virkelig hjelpt meg mye. Så anbefaler alle å lese:

YOU ARE A BADASS” – Jen Sincero

YOU CAN HEAL YOUR LIFE” – Louise L. Hay 

 

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ