GAMMEL KJERRING

Hola,

Er det noe jeg har lært siden jeg kom tilbake til Orlando og begynte å jobbe, så er det at jeg ikke er i begynnelsen av 20-årene lengre, men nærmer meg 30! Ikke akkuratt noe jeg klarer helt å godta, men kanskje det er påtide.

Før kunne jeg lett jobbe to dobble vakter, og mange dager i strekk. Mens nå tar bare en dobbel vakt helt knekken på meg. Hvor har energien min blitt av? Skal love dere at det er irriterende, spesielt når man har et spare mål, men samtidig så mange ting man vil oppleve. Jeg har allerede vært her i 4 måneder, og tiden går ikke akkuratt treigere. Plutselig er jeg ferdig, og har bare har fått spart opp halvparten av det jeg skulle..

(Legger ved et bilde fra mine yngre dager, altså min 21-års bursdag. Med baby Chanel & Trude)

Jeg er egentlig en person som jobber hardt, men fortiden har jeg bare vært helt dø. Kanskje jeg tok litt for hardt i med eneste gang jeg kom hit? Håper hvertfall energien kommer tilbake snart, for dette har ikke jeg tid til! Føler meg rett og slett som en gammel kjerring her jeg sitter, BOTOX NEXT! Neida, rynkene har heldigvis ikke kommet ENDA….

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

KAN IKKE HUN FÅ FRED?

Hola,

Dere alle har vel fått med dere “the witch hunt” som skjer mot Meghan Markle fortiden? Eller for et år kan man vel si. Kjenner jeg irriterer meg over hvordan hun blir behandlet, hvordan hun blir dømt og alle løgnene som svirrer rundt henne. Hun er bare et menneske hun og, ikke noe gud aka gi henne fred!

(Fant plutselig dette bilde av meg og Chanel i Oslo, som jeg bare måtte legge ved)

Tenk på hun som gikk fra og være en skikkelig feminist, hvor hun sto frem og ikke lot folk styre henne. Til å ja gifte seg inn i den mest berømte familien, men igjen “miste stemmeretten sin”. Nå har hun mange regler hun må holde, og har heller blitt en pyntedukke som dukker opp i avisen hver dag, og invisterer tiden sin til veldedighet. Hun hadde skrevet noen fine ord på noen bananer som var endel av en gave til prostutierte i England. Som f.eks “you’re loved”, “you’re strong”. Men ble skikkelig slaktet i avisene for det. Hva var så feil med å muntre opp andre folk via en banan?

Ja, som en offentlig person så må man tåle kritikk, men måten pressen og medie driver på nå, synes jeg bare er forferdelig. Hun er jo gravid, og tror ikke akkuratt stress er det beste for både henne og babyen.

Så faktisk et klipp hvor en spesialist ved kongefamilien, sa at måten hun blir behandlet på nå, har ikke de sett siden Diana, og vi alle vet hvordan det endte. Håper hvertfall at hun kommer til å få litt fred snart, spesielt fra alt det negative rundt hennes familie.

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

ET SOVE MONSTER

Hola,

Tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg før jeg går på jobb. Klarte faktisk å stå opp en time før jeg vanligvis pleier å stå opp, som er 15 min før jeg må ut av døren. Så litt stolt! Eller NEI, planen i dag var å hvertfall stå opp 3 timer før jeg skulle på jobb. Slik at jeg kunne lage meg en god frokost, og chille max før jobb. Men det skjedde ikke.

Føler at uansett hvor lyst og hvor mye jeg planlegger å skulle stå opp tidligere, så går det liksom aldri. Sengen holder meg alltid tilbake. Tror det egentlig er fordi jeg bare ikke vil starte dagen, og hva innstilling er nå det? Egentlig burde jo jeg hoppet ut av sengen, og vært kjempe giret på en ny dag. Men nei, ikke i mitt liv. Må få snudd den tanke gangen da, men etter så mange år med den rythmen, så er det ikke bare bare å skulle snu tankegangen så lett. Jeg er virkelig et lite sove monster….

Noen andre som faktisk og er et lite sove monster, er min søte lille pomeranian Chanel. Hun er aldri noe spesielt glad når vi skal stå opp. Selv etter klokken 12 på dagen.

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

NÅ SKAL DET FEIRES

Hola,

I fjor (18 november) fylte jo Mickey Mouse + Minni Mouse 90 år. Litt sykt å tenke på hvor mange år de to har vært populær, og at dette er tredje året Mickey Mouse er sjefen min.. Og som den lille disney freaken som jeg er, så må jo jeg selvfølgelig feire bursdagen deres (kanskje litt forseint, men det var nå jeg fikk tid). Pluss det var først nå jeg fikk tak i de berømte Mickey premium ice cream bar. Siden de hadde 90 års jubileum, bestemte disney seg for å lansere en limited edition, som selges alle andre plasser enn bare disney parkene.

Mickey premium har alltid vært min favoritt, den kan minnes litt om den blåe royal iskremen fra diplom is. Skal jeg ha iskrem når jeg er i en disney park, så er det som oftest den jeg velger. Kan være jeg tar en Mickey cookie ice cream, men ikke ofte. Det som er litt morsomt, er at jeg fikk 6stk for bare $8 (de er litt mindre enn orginalen, men ikke mye). Mens vist jeg skal kjøpe 1 i en disney park, så koster det meg $5. Så det er bare til å hamstre inn nå når de er på “tilbud”. Neida, blir en boks på meg, og ikke noe mer! De er SUPER FARLIGE å ha i kjøleskapet. Så vist noen av dere skal til disney i fremtiden, er det bare til å prøve den! AMAZING…

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

 

JEG HAR FÅTT NOK, FORFERDELIG!

Hola,

Første dag tilbake på jobb, etter 4 dager fri kunne virkelig ikke være mer demotiverende. Jeg var endelig litt giret på å begynne jobbe igjen, tjene penger og få betalt regninger. Men det gikk egentlig ganske rett vest, med eneste gang jeg kom på jobb. Og jeg tjente bare halvparten av det jeg kunne/tjener til vanlig. Så krysser fingrene på at de andre dagene nå kommer til å bli mye bedre. Skal for det meste jobbe Pm (seint skift) fremover, og det er egentlig PM jeg foretrekker, siden jeg må være på jobb allerede klokken 7 på morningen når jeg jobber AM (Frokost).

Jeg kunne jo gjerne tenkt meg å blitt en mornings person, jobbet morninger og vært ferdig tidlig på jobb. Men så igjen er jeg en skikkelig B-person, og jeg leste faktisk en artikkel om at B-personer som står tidlig opp, føler de går rundt med en evig jetlag. Som jeg kan skrive under på… Menmen

Etter jobb dro hvertfal meg og en vennine på sushi date, MUCH NEEDED! Var utrolig koselig å få litt kvalitetstid med henne igjen, og sushi er som alltid AMAZING! “Lyst til å bli vegan i fremtiden, MEN hvordan skal jeg klare å gi opp sushi?”.

Håper dere alle har hatt en fin tirsdag, fortsatt noen timer igjen her av tirsdagen. Som jeg skal bruke på å slappe av, sortere i papirene mine og kanskje trene. Men kjenner jeg meg selv rett, blir det nok bare slappe av punkte som kommer til å bli gjennomført. Hvertfall dere får ha en god natt, så snakkes vi.. Det er heldigvis en ny og fin (forhåpentligvis) dag i morgen, som jeg er klar for.

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


MÅ FIKSE DET STYGGE TRYNET MITT

Hola,

Det bare popper flere og flere kviser ut, de stygge svarte prikkene på nesen og resten av fjeset går ikke vekk! Kjenner jeg blir mer og mer frustrert over hver dag som går. Hva skjedde med min “fine” hud. Føler at jeg har fått en 16 årings hud fortiden, og hvor irriterende er ikke det? Er det stress? er det livsstil? eller bare uflaks.

Jeg tenkte plutselig over det, og etter jeg tok en laserbehandlig siste sommer, som skulle hjelpe kroppen min og fortsatt produsere bra med collagen. Når vi kommer opp i alderen, produserer kroppen minder og minder collagen. Det er da vi begynner og få rynker, og ikke den perfekte og glødende huden vi alle vil ha. Men kanskje vet at jeg produserer mer collagen, gjør at huden min går inn i en “tenårings” fase?

Hvertfall, så må jeg på en eller annen måte bli kvitt det. Jeg bruker ikke noe spesielt med sminke, så det er nok ikke det som er problemet. Men selvfølgelig går det utover selvtilliten (ikke det at jeg har det fra før av), så vil helst få dette vekk asap!

Jeg har både brukt dermelogica sin “boble” cream som skal ta vekk urenheter og dritt, og etterpå tok jeg på en detox maske, som skal gjøre det samme. Skal bare se at jeg har overdrivet nå, og det bare blir værre. Men så igjen må det jo ut, tror ikke akkuratt at kvisene bare går vekk, uten at de “bryter” ut.. Eller tar jeg feil?

Dør litt av bildene, til vanlig vil jo folk se perfekt ut på sosiale medier. Menmen…

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


5 TING JEG VIL OPPLEVE I LOS ANGELES

Hola,

Kan nesten ikke beskrive så mye jeg gleder meg til å se Los Angeles igjen. Sist jeg var der, følte jeg meg veldig dårlig og fikk ikke sett alt jeg kunne tenkt meg og se. Så denne gangen skal det oppleves mye! Så her kommer 5 ting jeg SKAL oppleve når jeg er der.

1.  SE HOLLYWOOD SKILTET & TA FINE BILDER

– Fra Griffity Park / liten gåtur opp til skiltet ( var en tur dit sist gang, men har faktisk ingen bilder derifra

2. SE VENICE BEACH / SANTA MONICA PIER

– Var og en kjapp tur innom Santa Monica Pier, men denne gangen skal jeg ha det gøyt på tivoliet.

3. UTFORSKE MALIBU & SPISE PÅ DEN BERØMTE NOBU RESTAURANTEN ( KANSKJE SE EN KJENDIS?)

– Malibu har jeg hørt er en utrolig fin plass, og når vi først tar turen dit, må vi selvfølgelig spise lunsj på den kjente japanske restauranten Nobu.

4. SPISE PÅ BEVERLY HILLS HOTEL & NYTE HOTELLET

– Vi skal jo bo der, så blir jo en selvfølge at vi skal spise et eller to måltider der.

5. UTFORSKE HVA HOLLYWOOD HAR Å TILBY

– Vel, var der sist gang. Men igjen er det så mye mer jeg vil se!!

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


TROR DET KLIKKER FOR MEG! HELP PLEASE

Hola,

Okey, dere som har blitt overført til den nye Blogg.no.. Jeg trenger hjelp!! Første dagen jeg ble overført kunne jeg gå inn på Egmont innstillinger og legge inn et header bilde. Men nå kan ikke jeg endre noe som helst, som irriterer meg MAX! Det bilde jeg lå inn var bare for midlertidig, til jeg fikk fikset et bedre, som jeg har nå.

Har sendt en mail til blogg.no , men har enda ikke hørt noe, så vet en av dere hvordan jeg kan få det fikset asap? Setter stor pris på hjelp

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


WASABI

Hola,

Denne dagen har jeg faktisk fått gjort endel, noe som er veldig nytt i mitt liv. Ja jeg sto ikke akkurat opp klokken 7 om morningen ( heller klokken 13), MEN har heldigvis uansett fått gjort hva som skulle bli gjort i dag. Kjenner jeg er veldig glad for at jeg tok meg 4 dager av. Jeg var så utslitt, selv etter Mexico turen. Ganske lei… Men allerde nå føler jeg at energi nivået mitt har gått opp, og forhåpentligvis går det bare oppover og ikke ned.

Blir jo endel jobbing nå før Los Angeles, siden jeg har tatt meg ALT FOR MYE fri i det siste. Etter jeg kom hjem fra Mexico har jeg bare jobbet to dager!! Så jeg har nok “mistet” endel penger denne uken. Å når man har et viss budsjett, og skal spare så og så mye penger innen en tid.. Så burde man egentlig virkelig jobbe så mye som mulig. Tenker jeg skal ligge meg litt tidligere i dag enn i går, slik at jeg forhåpentligvis får gjort endel i morgen og, siden det er min siste fri dag frem til neste søndag.

Dagens middag var faktisk sashimi i dag, elsker jo alt som har med sushi og gjøre. Og siden jeg prøver å kutte ned på både ris og brød. Så var det smart å bare spise laks. Blir alltid så utrolig oppblåst av ris og brød, noe jeg gjerne vil unngå.

Håper dere alle har hatt en fantastisk Søndag, jeg har fortsatt 5,5 time igjen av dagen her. Så skal ha litt kvalitets tid med min kjære Sofie…

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ