AND JUST LIKE THAT….

Hola,

Har dere sett den nye Sex and the City sin nye serie And just like that.. ?? Skal være ærlig å si at jeg hadde veldig blandede følelser. For det første er ikke favoritt karakteren min Samantha med i den lengre, og en viss hovedkarakter dødde allerede i første episode som var ekstremt trist… Jeg anbefaler og se den, men igjen er jeg litt redd for at de kommer til å ødelegge sjarmen… Det kommer jo ikke til å bli det samme som orginalen..

Vist dere ikke vet hvor man kan se And just like that, så er det altså på HBO MAX som jeg hører har endelig kommet til Norge. Dere kan og se den nye Gossip Girl på HBO MAX, og jeg har blandede følelser angående den og. Ingenting kan liksom måles opp i mot den orginale, men den begynner å vokse på meg. De nye “Blair & Chuck” kommer ALDRI til å slå de orginale!

 

 

Insta : SILJE.LOPEZ

Facebook: HER

 

JINGLE BELLS, JINGLE BELLS

Hola,

2021 er offentlig den første julen hvor det er “min jul”. Altså mitt hus, juledekorasjon, julestil og juletradisjoner. Så denne julen blir ekstra spesiell for meg. Igjennom mange år har jeg feiret jul mange forskjellige plasser med mange forskjellige personer. Heldigvis har jeg som oftest feiret jul med mamma utenom når jeg har vært på Disney program her i Orlando. Men denne jule kommer mamma og Chanel over hit, og skal feire jule med meg i huset. Mamma kan desverre bare være her i 2 uker til hun må tilbake til Norge, men Chanel flytter ned hit for godt! ENDELIG…. Kan love dere at det er noe jeg har ventet lenge på. Jeg skal plukke de opp i Miami på Fredag, så bare 4 hele dager igjen.

Legger ved endel julebilder fra huset mitt. Min kjære bestevenninne Michelle tok noen gode bilder før hun måtte dra tilbake til Norge. Let me know what you think..

 

Insta : SILJE.LOPEZ

Facebook: HER

ÅRESTS JULEFILMER

Hola,

Jeg har ikke hatt julekalender på noen år, og tenkte at jeg er vel egentlig for gammel for det nå. Får heller lage pakke kalender i fremtiden heller til barna mine. Men, jeg fant en type “julekalender” som passer for oss voksne… Altså en julefilm kalender! Jeg har visse julefilmer jeg vil se/ser hver jul og tenkte at i år skal jeg se de en hver dag fra første desember, med unntak av juleaften siden det er visse julefilmer som må sees på den dagen. Men ja, her kommer jule listen min og hvor man kan se de. Hva er deres favoritt?

 

1.Gutten som ble julenissen (Netflix)

2. Julegaven (Netflix)

3. 48 Christmas Wishes (Netflix)

4. Prinsessen & dobbelgjengeren 1 (Netflix)

5. Prinsessen & dobbelgjengeren 2 (Netflix)

6. Prinsessen & dobbelgjengeren 3 (Netflix)

7. Christmas Cronic 1 (Netflix)

8. Christmas Cronic 2 (Netflix)

9.Høytidelig din (Netflix)

10. The Santa Clause 1 (Disney +

11. The Santa Clause 2 ( Disney +)

12. The Santa Clause 3 (Disney +)

13.Julekalenderen (Netflix)

14. Noelle (Disney +)

15. National lampoons Christmas Vacation (HBO Max)

16. Elf (HBO Max)

17. Home alone 1 (Disney +)

18. Home alone 2 (Disney +)

19. Juleprinsen 1 (Netflix)

20. Juleprinsen 2 (Netflix)

21. Juleprinsen 3 (Netflix)

22. The Grinch (???)

23. The holiday (Hulu)

24. Polar Express, Tre nøtter til Askepott, Mickey’s Christmas carol, Mickey’s once upon a Christmas, Mickey’s Magical Christmas snowed in at the house of mouse.

 

 

Insta : SILJE.LOPEZ

Facebook: HER

LIVETS SKOLEGANG

Hola,

Vet det har gått en stund mellom blogg innleggene mine, men jeg har hatt nok å tenke på. Dette året har virkelig vært året hovedfokuset har vært på skole! Ja, jeg har gjort det veldig bra, men skal være ærlig å si det har vært ekstremt hardt til tider.

Jeg har gått fra å være en “dårlig” elev på vidergående til å være en A+ student på college. Jeg går på Keiser University hvor jeg tar et fag per måned istedenfor 3/4 fag over 5 måneder (semester), jeg har og tatt 3 semestre på et år (Winter, Summer & fall) så til sammen har jeg nå tatt 12 fag, har fått A i alle. Jeg er utrolig stolt av meg selv!! Før jeg flyttet tilbake til USA og skulle begynne å studere var jeg ekstremt redd for å stryke i fag og ikke være forberedt, men jeg har virkelig overrasket meg selv. Hadde aldri sett for meg at jeg skulle sitte her i dag med en 4.0 GPA aka A i alle fag. Tror ikke noen som jeg kjenner hadde sett for seg det, selv ikke min egen mor.

Eneste jeg merker som er negativt med å bare ha A, er at forventningene til meg selv har blitt høyere og jeg kan fort bli irritert og deprimert om jeg føler at jeg ikke strekker til å får de resultatene jeg vil ha. Som sagt har jeg klart å gode resultater til slutt men det har vært slitsomt.

Folk har fortalt meg at jeg burde roe meg litt å prøve å leve mer, men jeg er en perfeksjonist og med drømmene for fremtiden trenger jeg gode karakterer. Jeg vil ikke bare komme meg igjennom college, få greie nok karakterer også måtte ta opp igjen fag fordi jeg ikke har bra nok karakter for å komme inn på det jeg vil. That’s not me!

Noen goder med å gå på skole her i Orlando er at jeg har blitt veldig flink til å skrive akademiske papirer og mye flinkere til å skrive på engelsk. Det er for det meste fint vær, jeg kan gå til Universal Studios hver dag, og besøke Disney parkene iblant. Jeg har og strand bare en time unna, noe jeg burde ta mer nytte av! Og sist men ikke minst jeg får bo i mitt nydelige hus!

Insta : SILJE.LOPEZ

Facebook: HER