TILBAKE I BERGEN

Ja, føler liksom jeg alltid ender opp i Bergen uansett hvor mye jeg styrer på med og skal bo i andre land osv.. Haha, neida skal bare være i Bergen til jeg blir ferdig med den norske lappen, som ligger litt dårlig ann akkuratt nå! Samtidig som det er en litt “nedsig” med å være her, så er det ganske deilig å komme hjem til sengen min og til mamma + familie og venner selvfølgelig. Ikke ta meg feil ang ordet nedsig, det jeg mener med ordet nedsig er mer at jeg heller skulle ønsket jeg var en annen plass i livet. Som f.eks at jeg hadde hatt et hus i Orlando og at det hadde vært hjemmet mitt. Jeg har fortsatt bo adresse her i Bergen, og ved at jeg er her nå og ikke har egentlig noen andre plasser som er “hjem”, så er jo dette hjemmet mitt. Så det å være her, og vite at dette er det nærmeste jeg kommer hjem nå, blir litt nedgang for min del. Siden jeg innen denne tiden skulle gjerne hatt en “hjem” i USA. 

Men nok om det, jeg skal prøve å kose meg så mye som mulig her. Og få blitt ferdig med den dumme lappen…. Legger ved noen nydelige Bergens bilder jeg tok sist sommer jeg var her, altså mai 2016.

BERGEN ER DEN NYDELIGSTE BYEN, FERDIG MED DEN SAKEN

FINDINGS 2017

Har aldri vært på festival før, men dette året ble det findings. Var utrolig gøyt på mange måter, med litt for mye alkohol iblandt. Nå skal jeg være ærlig å si at jeg mye heller kunne tenkt meg KYGO der istedenfor f.eks Karpe Diem som jeg ikke er noe stor fan av, men nå fikk jeg nå sett de og. Veldig glad for at jeg fikk sett Matoma da!! Menmen, man kan ikke få i pose og sekk.

Hadde egentlig planlagt å ligge ut bilder fra Finding på søndag, men den dagen sov jeg bort og det samme gjorde jeg på mandagen. Har spilt litt for mye sims i det siste, så snudde opp hele døgnet! Må virkelig skjerpe meg! Må få tatt den teorien og, men klarer fremdeles ikke å sitte meg ned og pugge! Er så redd for at jeg skal stryke siden jeg må vente hele 2 uker med å ta den opp igjen. Men så igjen burde jeg kanskje øve litt for å ikke stryke? Uansett, her kommer bildene fra Findings 

Utrolig godt med tid med Steffen igjen, egentlig helt sykt at vi har klart å holde et bra vennskap igjennom 20år, når vi nesten ikke har bodd i samme land/by på lenge. Var kjempe gøyt med Nina og, hun er en vennine av Steffen som jeg er utrolig glad han har i Oslo. Super søt jente, som jeg har fort blitt glad i !

Årets Findings gjeng for å si det slik.

Q: VAR DU PÅ FINDINGS I ÅR? ELLER HAR DU VÆRT?

 

BILDEDRYSS FRA CUBA

Er det en plass jeg gjerne skulle hatt mer tid, og utforsket mer. Så er det Cuba!! Vi hadde bare 2 hele dager der, og det var ikke egentlig nok. Jeg fikk se så pass at jeg likte Havana, Cuba.. Men har en følelse på at det var så mye mer og få sett..

Vi bodde på Hotel Nacional de Cuba, som jeg er utrolig glad for. Det er et av de gamle hotellene i Cuba, og ble sett på som Mafia hotellet. Altså rikmanshotell. Husker at jeg lå i sengen og bare tenkte på alt som mest sannsynelig har skjedd på hotellet, og all historien som er i veggene. Var hverfall veldig fint, og det var litt morsomt at det er dette hotellet som var inspirasjonen til hotellet i filmen Havana Nights, altså Dirty dancing 2. Neste gang jeg skal til Cuba skal jeg selvfølgelig bo der igjen. 

IKKE LENGE IGJEN

Det er helt sykt hvor fort tiden flyr av gårde. Føler det var i går jeg satt i USA i godstolen og booket alt av biletter og hoteller for sommeren. Latino turen til meg og Martine var ferdig på 10 minutter og Italia turen med Steffen var ferdig før den startet. Iblandt er det deilig at tiden går fort, f.eks vil jeg at tiden skal gå fort slik at jeg kommer meg tilbake til USA, samtidig som jeg føler at vi kan stoppe opp litt nå.

Det er ille når man ikke føler man får levd livet, og spesielt ikke nytet det. Nå er jo det noe jeg må jobbe med meg selv, ang å leve mer i nuet og sitte pris på hva jeg har og hvem jeg er. Men det er samtidig ikke så lett.

I morgen er det tid for findings, og allerede på tirsdag går turen mot Bergen. Gru gleder meg litt for å være ærlig. Skal bli deilig å komme hjem til det gamle rommet sitt, få sett venner og familie igjen. Men så igjen har jeg så mange dårlige minner som jeg holder på, og som jeg ikke klarer å gi slipp på. Så Bergen er på en måte i mine øyner blitt en upositiv plass. Noe som er litt trist siden det er barndomshjemmet mitt, og hvor familien min bor. Oslo er blitt en veldig positiv plass med tanke på at jeg for det meste bare har gode minner her. 

Men nok om det upositive, jeg vet at det er hode mitt jeg må jobbe med. Tankene jeg må ta styring over, og forhåpentligvis klarer jeg å få Bergen til å være en positiv del av livet mitt. Men det kommer nok til å ta litt tid. XoXo

INGEFÆRSHOT

God ettermiddag♥

Jeg har virkelig ødelagt døgnrythmen min totalt. Sovner rundt 6/7 om morningen, og klarer ikke å stå opp før 2/3 på ettermiddagen. Så jeg ligger tynt ann nå som jeg må stå opp tidlig i morgen siden vi skal på finding. Uansett, nok om meg og mine dårlige vaner. 

Har faktisk begynt å drikke ingefær shot når jeg står opp, noe som er veldig bra for kroppen din. Hverfall for folk som har dårlig fordøyelse og lav forbrenning. Jeg prøvde først ingefær shot når jeg var i Vegas og feiret bursdagen min, den var super som dagen derpå kur. Ingefær er jo sterkt, så anbefaler og shoten den og ikke sippe.. Ikke like lett å få ned da, siden det “brenner” litt i halsen. 

Har funnet ingefær shoter både på 7 eleven & Narvesen for bare 20kr. De har flere varianter men mine favortitter er fireball og ingefærshot med eple og sitron.

BÅDE GODT & TRIST

Siden jeg alltid utsetter og utsetter ting, endte jeg opp med å rydde i alle filene mine istedenfor å øve til teorien… Typisk meg. Skal si jeg fant masse morsome og gode minner, fra alle disse årene jeg har hatt macbooken. Et av bildene jeg ble utrolig glad for å finne var faktisk et av de første bildene jeg tok med Chanel. Er sykt å kunne se både forandringer på henne og meg. Synes faktisk at man kan se at jeg er blitt eldre, spørsmålet er jo om det er på en positiv måte eller en negativ.

Selv om det gjorde meg glad av å se det søte bilde av oss, må jeg være ærlig å si at det var litt trist og. Med tanke på at Chanel er på andre siden av Atlanterhavet, nærmere sagt Orlando, Florida USA for øyeblikket. For heldigvis se henne igjen i oktober, men det er fremdeles en god stund til! Eller litt under 2 måneder. Målet mitt har lenge vært å “slå meg til ro” en plass, hvor jeg kan ha Chanel hos meg hele tiden. Vil jo det beste for henne, og tror ikke akkuratt det er å bli flyttet frem og tilbake, og plutselig bo hos mennesker hun ikke kjenner.

Nå har jo hun blitt veldig glad i Breegan, og jeg vet at de tar godt vare på henne. Men jeg har fortsatt en følelse på at hun hadde hatt det bedre om hun hadde vært med meg.

Sykt hvor veldig lyst jeg har til å slå meg til ro, gifte meg og få barn.. Samtidig som jeg føler at det er så mye mer som må oppleves og gjøres før den tiden. Men jeg får nå se, alt har vell en mening? Det er forhåpentligvis en grunn til at jeg er her jeg er nå!

Håper dere alle får en nydelig fredag ♥

HVA SKAL JEG GJØRE DETTE ÅRET?

Dette året kommer til å bli veldig innterissant, og jeg er utrolig nysjerrig på hvordan det kommer til å ende. Så langt stresser jeg veldig økonomisk siden jeg ikke har innkom, altså pengene går bare ut og ikke inn.

Det er egentlig ganske ille hvor avhengig vi er av penger, og det er ikke noe gøyt… Skal være ærlig å si at følelsen av å gå rundt å vite at pengene er knapp, er utrolig ubehagelig. Men nå var det mitt valg å ikke jobbe, og mitt valg å bruke så mye penger når jeg hadde de. Så jeg må rett og slett slutte og syte. Så nok om det!

 

(Savner utrolig Disney og tryggheten jeg hadde der)

Nå skal jeg hvertfall være her i Oslo frem til tirsdag, dermed bærer det hjem til Bergen for en liten stund. Hvor lenge jeg blir i Bergen, kommer ann på hva tid jeg blir ferdig med førerkorte. Har førerkort i USA, men den er bare gyldig frem til visumet mitt går ut. Så må bare få fullført førerkorte i Norge som jeg begynte på i 2012.. Haha, I KNOW.. Har utsatt det litt for lenge nå.

Drar hvertfall tilbake til USA, nærmere sagt hjem til Orlando i midten av Oktober, og skal prøve å nyte livet der i 3 måneder. Og så langt har jeg kommet i planleggingen som er 100% sikkert. Etter Januar så er jeg fortsatt usikker på om jeg skal bo i Spania noen måneder, dermed jobbe på sommeren før jeg drar tilbake til Disney. Eller om jeg bare skal prøve å finne meg en jobb. Det eneste jeg vet er at jeg bør helst holde meg unna Norge på vinteren, siden den ikke er noe bra for helsen min.

Jeg må og bli ferdig med vidergående iløpet av dette året, så må ta eksamen i Matte 1P, Norsk og historie. Slik at jeg forhåpentligvis kan begynne og studere i USA, etter at jeg er ferdig med det siste programmet jeg kan ha ved Disney. Så ja, har nok som skal gjøres. Og det værste er at det er mange ting som er så usikkert.

LATE MENNESKER

Er det noen som er lat fortiden, så er det meg! Våknet først klokken 2 på ettermiddagen i dag, når jeg allerede skulle minst sittet å pugget 3 timer på teorien. Men slik gikk ikke det. Kjenner jeg blir litt små sur på meg selv, samtidig som jeg bør godta det. Jeg har jobbet og stått på i over 1 år, så det er deilig å bare kunne hvile og “Kose seg”, være lenge oppe og sove lenge. 

(Savner Chanel utrolig mye, bilde fra hennes 3års bursdag)

Problemet er at det ikke er sunt i lengden. Så dette er noe som må snues om på ganske fort. Nå kommer bestekompisen min hjem igjen på fredag, og da blir ikke det noe kjære mor lengre. Så kanskje like greit å få snudd om den vanen fort. Så nå skal jeg komme meg til byn for å møte Sofie, som er akkurat som en lille søster, dermed fikse vippene mine etterpå. Så vi blogges senere ♥

GJØR ALT ANNET, EN HVA JEG SKULLE

Tror jeg må spy av meg selv. Gjør virkelig alt annet enn hva jeg burde, altså pugge til teori prøven. Jeg har vasket klær, gått tur, pakket om kofferten, sett dokumentar, lest blogger og sett på film. Men ikke brukt et eneste sekund på å lære noe, ang hvordan jeg skal få bestått den teori prøven som jeg burde ta neste tirsdag. Det er under en uke, og jeg har bare kommet meg igjennom de “lette”. Har ikke begynt i det hele tatt på skilt så jeg er litt screwd. 

Nå må jeg hvertfall komme meg i seng slik at jeg ikke sover i hele morgen, for det kan jeg ikke. Skal både fikse vipper og møte min “lille søster” som ikke er så liten lengre. Så jeg burde virkelig sovne iløp av den neste halvtimen, men vi får nå se.

UNNE SEG NOE GODT & FINT

Er det noe som jeg pleier og unne meg iblandt, så er det makroner. Det og sjokolade må være yndlings godisen min! Foretrekker selvsagt de beste makronene som kommer fra Ladurée… Ingen slår de, for å si det mildt. Har enda ikke vært på butikkene deres i Paris som er et mål. Men har både kjøpt de i Miami og i Roma. 

Prøvde faktisk en gang og lage mine egne makroner, men det gikk ikke så bra. Skal prøve igjen, for hadde vært sykt bra om jeg kunne laget mine egne. Mye billigere og siden makroner er utrolig dyrt. 

Når jeg var i Roma kjøpte jeg og en nøkkelhank som jeg har hatt lyst på utrolig lenge, lommeboken fikk svi… Men hello kommer jo til å ha den med meg over alt, siden den skal henge på nøklene mine.  Kjøper alltid og en boks med makroner, siden boksen i seg selv er utrolig fin. Et ønske i fremtiden er faktisk og ha Ladurée makron tårn i bryllupet mitt, ender nok opp med og bare spise makroner igjennom hele bryllupsdagen min da.