LIVET GÅR SIN GANG

 

En og en dag flyr avgårde, og jeg er ikke med på lasset. Vi er i slutten av Juni, jeg har vært hjemme i 2 måneder og føler jeg kom i går!! Skal være ærlig å si at jeg blir litt redd, redd for at livet skal gå sin gang og jeg skal angre på livet når jeg er gammel, angre på alle tingene jeg ikke gjorde.

Ikke ta meg feil, jeg har opplevd så mye men problemet, er at jeg aldri har virkelig nytet øyeblikkene. Tenker tilbake på når jeg bodde i USA, vært på ferie i forskjellige land og livet i det hele tatt… Ja jeg har gjort mye, men jeg har aldri hatt hele sjelen min med meg. Så langt angrer jeg på at jeg ikke nytet øyeblikkene, og alt jeg ikke har fått gjort. 

Det med at jeg ikke er i nuet og ikke klarer og nyte livet. Tror jeg har veldig mye med at jeg ikke har et hint av selvtilitt. Trekker meg alltid tilbake, og gjømmer meg veldig lett i “min lille hule”…. 

Så fremover er planen å fokusere på bare meg, fokusere på å bli kjent med meg selv og ikke minst lære og elske meg selv.. Føler jeg ikke kan elske noen andre, og tenke at noen andre kan elske meg, før jeg klarer å elske meg selv.

 

Men nok om dette deprimerende innlegget… Noen gode nyheter er at jeg drar til ZÜRICH, SVEITS på fredag, og skal få se Shakira live.. Gleder meg utrolig mye siden hun er en av yndlings artistene mine.. Skriver mer om det i morgen, tid for å ligge meg…..

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg