THE HOLLYWOOD LIFE

// Lokal Tid: 02:10

Hola,

For å være ærlig, så har jeg så mange innlegg jeg har planer om å skrive, men så lite tid. Så har oppe 6 forskjellige faner, med 6 forskjellige blogg innlegg som jeg ikke har fått fullført. Dør litt inni meg, det er liksom mye eller ingenting. 

Processed with VSCO with m3 preset

Meg og romkameraten min Lu var i disney park i går, nærmere sagt Hollywood Studios. Første gang jeg har gått i en park på dette programmet. Var utrolig koselig å kunne oppleve den “magiske verden”, og ikke være endel av den. Som jeg er hver eneste dag på jobb. En av de gode fordelene med å jobbe her, er jo nettopp det at vi får gå gratis inn i alle disney parkene, så mange ganger vi vil. Jeg elsker det! Så om jeg sitter hjemme og kjeder meg, så kan jeg for eksempel ta meg en kjapp tur til Magic Kingdom og se fyverkeriet, eller bare dra til en park for å spise.

Er ikke alle som kan det for å si det slik. En dagsbilett til disney er rundt 1000kr, så tenk hvor mye mitt “pass” er verdt da. Jeg kan gå hver eneste dag i parkene, hadde jeg gjort det så hadde jeg gått i parkene for en verdi av over 300 000kr! Vi får og mange gode discounts og fordeler med å jobbe for disney, men de tar vi i et annet innlegg.

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Det var hvertfall utrolig koselig, Siden sist jeg var i hollywood studios, så har de åpnet toy story land som var utrolig stilig. De skal og åpne star wars land nå i 2019 så hollywood studios begynner å bli en mer og mer en populær park.

Husker at jeg elsket hollywood studios mest på mitt første program, men sist gang hadde star wars tatt veldig mye over hele parken (fremdeles). Og når man ikke er en star wars fan, så blir det liksom ikke så gøyt. Så jeg håper på at nå når star wars får sitt eget “land”, at de da har alt som omhandler star wars der, og kan la resten av parken få fred. (Ikke noe hat mot star wars, synes bare det har tatt litt av. Star wars er jo også et konsept Disney har kjøpt. Så føler det egentlig ikke er Disney)

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with m3 preset
Processed with VSCO with m3 preset

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg