TRUMP NÅTIDENS HITLER

//Lokal tid : 22:30

Hola,

Er det en dato jeg har sett på tv, hørt på radiokanalene og hørt folk snakke om. Så er det November 6! I dag er det mellomvalg som er valget angående hvem som skal ha makten i den amerikanske nasjonal forsamlingen, som består av senatet (100stk, men bare 34 senatorer stiller til valg i år) & representantenes hus ( hvor alle 435 må stiller til valg annenhvert år)

Grunnen til at dette valget er veldig viktig er at det er den amerikanske nasjonal forsamlingen som vedtar lovene, og sier JA eller NEI til forslag fra presidenten. Nå har faktisk republikanerne hatt makten i mange år, noe som har f.eks vært grunnen til at Barak Obama ikke alltid fikk JA like lett som Donald Trump får. 

(Bilde lånt fra HER)

Så dette valget har mye og si angående hvordan Donald Trump kan styre på de to neste årene. Får demokratene flertall, så gjør jo det ting vanskeligere for Trump enn om det er republikanerne som vinner. Det sies og at dette valget kan være en peke pinne på om Trump har sjangs til å bli gjennvalgt på valget 2020. Noe som jeg håper for all del ikke skjer.. Men det kan vi snakkes om en annen gang.

HVEM HÅPER DU VINNER?

Oppdatering: Republikanerne vant senate

Demokratene vant House of Representatives

 

 

 LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg