FØRSTE MAN SPISER MED ER ØYNENE

Hola,

God kveld alle sammen, håper dere har hatt en nydelig dag så langt det lar seg gjøre i disse harde tidene. Denne dagen har på mange måter vært utrolig kjedelig, hadde en skikkelig opptur når jeg fikk påskestemning tidligere, men ellers har jeg bare lagt lat på sofaen og sett The Empire, og siden det er lenge siden jeg har følgt med på den serien, så tar det helt av.

Den ene etter den andre episoden har blitt spilt, og jeg tror til tider jeg egentlig ikke helt har fått med meg hva som ble sagt og skjedd. Men man trenger vel noen slike dager iblant ? En dag hvor man bare ikke gjøre noe! Men kjenner og at jeg egentlig trenger å få noe ut av dagen min, for å ikke bli slukt inni en dårlig rytme, så i morgen må jeg virkelig få noe ut av dagen. For en slik dag igjen, orker jeg ikke.

Jeg var i hvert fall veldig flink med middagen i dag da, laget laks med potetstappe, soya brokkoli toppet med ruccola. Og lå det fint opp på tallerkenene, siden siden jeg er nøye på at maten skal se fristende ut. Tenkte at det var bra å få i seg litt sunn mat, siden frokosten ble sjokolade egg og ostepop.

Nå skal jeg nyte et siste glass med litt rødt, se noen episoder til og legge meg tidlig. Allerede klar for en fin og ny dag i morgen!!

0 kommentarer

Siste innlegg