DET STORE SPØRSMÅLET

Hola,

De karantene tidene her begynner virkelig å ta knekken på meg, og dette er dag tre, dag 3 FOLKENS!! Ikke noe bra for å si det slik…

Selvfølgelig har det mye med innstillingen og gjøre, i går gikk det helt fint, mens i dag har jeg en litt dårlig dag, som gjør det enda vanskeligere å tenke positivt. Uansett hvor mange ganger, jeg tenker jeg skal være glad for at jeg ikke er syk, så kommer irritasjonen over at jeg ikke kan gjøre og tilbringe tiden min slik jeg egentlig vil.

Det værste er jo at til tider har jo dette vært en drøm, det å bare kunne ligge i sengen en hel dag, se på serier og spise «bad food». Men det er vel bare luksus de tidene man ikke har tid nok til å ha en slik dag, og noe som hele tiden må gjøres.

Så tenker at selv om vi har «lov» til å bare ligge hjemme og se den ene serien etter den andre, så er det viktig å komme seg litt ut. Ja, vi burde holde oss vekke fra store begivenheter, gå på kafé osv. Men en gå tur tenker jeg er en perfekt aktivitet. Jeg må heldigvis gå ut med Chanel, men selvfølgelig blir jo det og til tider kjedelig. Men tenkte plutselig over det, og gå på tur med venner er jo en grei måte å fortsatt være sosial. Og det er jo kjempe lett å ikke være borti hverandre, det er jo bare til å kutte ut hei og hade klemmen… Haha, lettere sagt enn gjort?

Hvert fall så har jeg noen serie tips til dere, som jeg er avhengig av fortiden. Og siden denne virus tiden kommer mest sannsynlig til å bli lang, så tar jeg imot hvert eneste tips, når det kommer til serier, filmer og aktiviteter.

1. LEGACIES

– En etterfølger av Vampire Diaries & The originale. Om dere ikke har sett de, så er det bare til å starte. Pass på å begynn med Vampire Diaries, dermed The originale. Grunnen til at jeg skrev Legacies, er fordi jeg er ferdig med de andre, og det er denne serien jeg følger nå.

2. KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS

– Føler at jeg ikke trenger å skrive så mye her, hvem følger liksom ikke med på den familien der? Litt drama i hverdagen er alltid bra, enda bedre når man ikke er en del av dramaet selv.

3. NCIS & CRIMINAL MINDS

– Alle har vel en liten kriminal forsker inni seg? Elsker noen ganger å se på de to seriene her, finne ut og se hvordan de jobber. For ja, det er kanskje ikke sanne historier, men de er slik de jobber. Pratet med en som hadde jobbet i FBI når jeg ventet på flyet mitt i Chicago, og selvfølgelig måtte jeg spør om seriene og filmene hadde noe sannhet i seg. Og han sa rett ut at ja, mange serier har fått inspirasjon fra virkelige hendelser, og at de ikke er en spøk, det er faktisk slik de jobber.

4. THE TUDORS & VICTORIA

– Vet ikke hvorfor, men jeg har alltid hatt en interesse for den britiske kongefamilien. Spesielt Tudors tiden hvor kong Henry VIII rullerte og tiden etter hvor dronning Elizabeth I , førte England inn i nyere tider.

5. GOSSIP GIRL

– Tror jeg har sett denne serien om og om igjen, og jeg er klar for å se den igjen. Den er og vil alltid være den originale mest dramatiske serien jeg har sett. Har faktisk hørt at de skal lage serien på nytt.

 

0 kommentarer

Siste innlegg