HADE FOR NÅ, VI SNAKKES

// LOKAL TID : 19:08

Hola,

Dagen i dag har som alle andre dager i livet mitt fortiden gått kjempe bra. Jeg har stor kost meg på jobb, hatt hyggelige gjester og ting har gått smertefritt. AKKURAT slik jeg vil at en jobb dag skal være. Fikk og besøk av romkameraten min som flyttet ut av leiligheten for to dager siden. Ble et siste hade utenfor restauranten, som selvfølgelig ikke var så gøyt.

Det er slike ting som gjør at det går opp for meg, at jeg nesten er ferdig. Ferdig med å jobbe for Disney og leve i den søte lille disney boblen. Skal være ærlig å si at det kommer til å bli godt å komme seg videre i livet, men samtidig er denne “boblen” så utrolig behagelig og trygg. Vi er voksne folk, men samtidig ikke.

Siden vi bor ved disney sin housing, så tar de leien ut av lønningen vår hver uke før vi får betalt, som også inkluderer strøm & vann. Så de eneste regningene vi har er bensin om man har bil, og telefon regning. Hvor deilig er ikke det?

Tror nok ikke jeg kommer til å grine på min siste dag, men jeg kan ikke love noe. Det var mye lettere på de to andre programmene, for da viste jeg at jeg skulle tilbake. Men denne gangen kan jeg ikke komme tilbake, som da gjør det mye tristere.

Vi får se hva som skjer, kanskje jeg er så lei av jobben og gjestene den siste dagen at jeg drar med glede. Man vet aldri. Men nå må jeg komme meg rundt å få noe ut av resten av dagen, har hvertfal minst fire timer til før jeg må legge meg, så skal prøve å få gjort så mye pakking som mulig. Vil helst ikke stå de siste dagene med alt, så prøver å pakke litt og litt.

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

0 kommentarer

Siste innlegg