VI SNAKKES I NOVEMBER

Hola,

Oppholdet i Miami var kjapt og enkelt, med mange gode og gøye minner. Jeg elsker å oppholde meg i Miami, men dette må ha vært favoritten. Fikk endelig bo på det meste populære hotellet i Miami, fikk en stor dose av Jennifer Lopez og hadde en utrolig gøy tid ute med bestekompisen min. Kunne gjerne bodd i Miami på fulltid, men kanskje det hadde ødelagt synet mitt på Miami?

Kjenner det er veldig trist at denne mini ferien er over, og kjente jeg ble veldig trist på bussen hjem til Orlando, når jeg så igjennom alle videoen fra både konserten, og oppholdet. Men jeg kunne heller ikke annet enn å smile over alle minnene, det føles allerede som at det skjedde for en måned siden. Det er og faktisk fem hele måneder til jeg får se Steffen igjen, og neste gang er vi påvei til Australia sammen. Som jeg skal skrive mer om når det nærmer seg.

Noe som er deilig å tenke på, er at jeg skal tilbake til Miami på slutten av November med Katerina & Michelle, to veldig nære venner ifra Bergen. Vi skal ha fire hele dager, hvor vi skal nyte alt Miami har å tilby på. Håper tiden går fort frem til da, samtidig som jeg synes det kan gå langsomt. Det at ferien min med K&M begynner, betyr og slutten på disney eventyret mitt her i Orlando. Så jeg ber til Gud om at jeg kan nyte de siste månedene her!!

 

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER
FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ

0 kommentarer

Siste innlegg