SKAL BO PÅ BEVERLY HILLS HOTEL

Hola,

God ettermiddag, håper dagen deres har vært nydelig så langt. Som dere sikkert vet vist dere leste DETTE innlegget, så skal meg og en vennine på en langhelg til Los Angeles i slutten av februar.  Vi ankommer tidlig torsdag 28, og skal bruke hele den dagen på Disneyland. Og siden vi har rabatter på disney hotel, skal vi selvfølgelig sove der for natten.

Men på fredagen blir det tidlig opp, utforske beverly hills, og sjekke inn på The beverly hills hotel. Jeg sendte de nettopp en melding om jeg kunne booket et bord for lunsj, ved den kjente Polo Lounge restauranten som er på hotellet. Den er veldig populær, så kan være det allerede er full booket. Men vil tenke at de putter sine gjester før alle andre, som ikke bor på hotellet. Så satser på at det skal gå fint.

Også har jeg booket to massasjer senere på kvelden, som skal nytes! Vi fortjener det for å si det slik. Tenkte vi skulle gå ut og spise på kvelden, men vi får se hva som skjer. Vil liksom nyte hotellet fult ut, når vi først bor der. Har vært på listen min over ting jeg ville oppleve, så er utrolig glad for at det går i oppfyllelse.

Dagen etter prøvde jeg å få reservasjon ved den kjente Nobu restauranten i Malibu, men den eneste tiden de hadde ledig var klokken 11 om morningen, og når vi ikke trenger å sjekke ut fra hotellet før klokken 12. Så vil jeg heller nyte de siste 2 timene, enn å måtte rekke en reservasjon. Men de fortalte meg at det pleier og være litt roligere rundt den tiden jeg vil spise der, og at de tar “walk inn”. Så satser på at det ordner seg.

   

LIK GJERNE FACEBOOK SIDEN TIL BLOGGEN FOR OPPDATERINGER

FØLG GJERNE INSTAGRAMEN MIN SILJE.S.LOPEZ 


2 kommentarer

Siste innlegg